Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 408

• 46 918
  • 739
  •   1
Отговори
# 105

Още две нови снимки от днес.
Махта е била на снимачната площадка  - Енгин е подписал книгата "Тишина", преведена на арабски от нея.
Опасна фенка е..
.

Махта по къс ръкав, Енгин с полу 😂 Много е зиморничав, горкия

# 106

Здравейте момичета Two Hearts
Доста "закъсах" с материала за четене, за гледане...
Обаче тази вечер ще наваксвам.
Любопитно ми е за серията, затова ще я започна на руски.

# 107
  • Пловдив

https://www.univision.com/shows/la-hija-del-embajador/engin-akyu … m_source=facebook

От днес - UNIVISION представят Енгин Акюрек.
Превод от испански Теменужка Христова

Дъщерята на посланика

Енгин Акюрек, красивият кавалер и писател: запознай се с някои любопитни факти за изпълнителят на главната роля в “Дъщерята на посланика”.

Турският актьор, познат ни с образа на Керим от “Каква е вината на Фатмагюл?” пристига на екраните на Univisión с главната роля в "Дъщерята на посланика", една новела, в която любовта ще  е окована в интриги. Запознайте се с някои факти за Енгин Акюрек и го последвайте на голямата премиера този вторник, 2 март, в 22:00ч.

След като превзе сърцата ни с нежността на Керим в КВФ, турският актьор Енгин Акюрек, пристига  с главната роля в "Дъщерята на посланика", заедно с Неслихан Атагюл.
Гледай голямата премиера на сериала във вторник, 2 март, от 22:00ч по Univisión.

Актьорът навърши 39 години миналият октомври, по време на заснемането на настоящият си проект, в който ще даде живот на Санджар, синът на беден арендатор, който от малък ще се влюби в Наре (Неслихан Атагюл), дъщеря на висш служител.

В чест на пристигането на тази новела в Univisión, ще ви разкажем някои любопитни факти за актьора, който ще даде на вечерите ни нотка драматизъм и любов.

Славата пристига в живота му.

Роден през 1981 г. в Анкара, Енгин Акюрек става известен, благодарение на участието си в риалити шоуто “Звездите на Турция” през 2004г, където печели първото място.

Актьорът открива интереса си към интерпретацията след участие в театрални постановки, по време на университетските си години.

Любител на Историята

Освен актьорското майсторство, историята е друг негов професионален аспект. Завършил е литература и история в Университета в Анкара, където също е преподавал тези дисциплини по-късно.(знаем, че не е преподавал, бъркат с професор със същото име)

Награди

През 2014г. се излъчва сериалът “Мръсни пари и любов”, и участието му в него му донася наградата “Най- добър актьор” в Сеул на Seoul International Drama Awards, както и номинация за Международните награди Еми.

Конфликтни истории

Образите, които пресъздава Енгин Акюрек са на хора с вътрешни  конфликти и душевни травми. В интервю за аржентинския вестник Кларин, актьорът казва: ”Това, което ме интригува повече от самите персонажи е историята зад тях, която трябва да разкажа, любопитството, което предизвикват в мен.Не търся определен персонаж, а работя върху него, изследвам го и го изграждам според историята, която трябва да предаде.”

Така се получи с образа на Керим в КВФ. Сериал, в който главната героиня е изнасилена от група пияни мъже и чиято борба за справедливост присъства във всеки епизод. Героят на Енгин Акюрек е участник в събитието, променило живота на младата жена, който с течение на времето успява да и помогне да осъди извършителите, въпреки факта, че той също може да загуби свободата си като замесен.

Кино

В кариерата си, Енгин се е появявал на големият киноекран в два игрални филма:през 2006 г във филма “Съдба” и през 2014 г в “Малък септемврийски проблем".(липсват филмите "Поверявам ти децата" - 2018 и "Една любов, два живота" - 2019)

Личен живот

Енгин Акюрек предпочита да държи личния си живот далеч от светлините на камерите, затова малко е известно за любовния му живот и дори за семейството му, въпреки,че баща му е държавен служител. Доказателство за това е отсъствието на негов официален профил в социалните мрежи.

Преди около две години се говореше за романтична връзка между него и Джансу Дере, която също е актриса, модел и водеща. Но слуховете не бяха потвърдени ,а той отказа да коментира каквото и да е.

Хобита

Като човек, който обича морето, актьорът от "Дъщерята на посланика" е фанатик на подводното гмуркане и го практикува при всяка възможност.

Друго негово хоби е писателството и той го реализира, като публикува къси разкази в литературното списание “Kafasına Göre”. В същото интервю за аржентинския Clarin разказва: ”Пиша истории, които се публикуват периодично в едно списание и имам намерение да ги събера и издам в книга”.(книгата е факт - излезе на пазара 2018 г.)

Не пропускай Енгин Акюрек и неговият невероятен талант! Гледай Голямата премиера на "Дъщерята на посланика" на 2 март от 22:00часа.

# 108
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте,момичета.Благодаря за толкова много новини и най- вече за чудесните снимки!Махта наистина е много упорита.Мисля,че тя е фенът,който най- често сме виждали в контакт с Енгин.Не знам дали защото е в организацията по даренията,или защото е изобретателна,или просто е допаднала на Енгин....но е факт,че най- много снимки има нейни с Енгин,пък и той изглежда се чувства удобно в компанията и.Момчето ни винаги е уважително с всички,но поне според мен,има някаква особена симпатия и съпричастност между тях.Нали не е първа среща,явно се чувстват като стари познати...
На снимачната площадка сигурно вече знаят за огромната прегръдка,с която ги обвихме миналата седмица.Но ср надявам силно Махта да му е предала подробно и нагледно вълната от обич,която изпращаме винаги,а в последно време още по- усърдно!!!
Знам какъв адреналин и емоционален заряд ми дават на мен тези акции,мога да си представя,че същото изпитват и хората от екипа,срещайки морална подкрепа и поне виртуална защита от лошотията!
Радвам се,че видяхме тези снимки,ще следя какво ще напише Махта в ТТ и дали ще даде някоя подробност...

# 109

Момичета, Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

# 110
Теменужка, едва ли ще каже Махта, даже и да е разбрала.
  Благодаря за превода, чудесно представяне на Енгин, почти е вярно 🙂

# 111
  • Пловдив

Да не пропуснем и тази класация - за изминалата седмица.

Махта е помолила за автограф на книгата с превод на арабски.
Заслугата е изцяло нейна за издаването й.

Ето какво е написал Енгин:

Скъпи ирански приятели, благодаря за всичко. Нека цялата красота бъде във ваша полза.  Бъдете честни с близките си.

В туитър я молят да разкаже нещо.
Тя написа: Ако успея да си събера главата.

# 112
  • Варна
Привет, момичета Smile

Два чифта хубави ръце Heart Decoration

Благодаря за новите снимки, за превода на Нуши, и всички новинки Smile
Дано Махта сподели нещичко, на всичко ще сме доволни Smile
Чудя се дали да го мятам на руски или да си изчакам БГ превода Thinking

# 113
Чудесни снимки на Енгин!

Аз захванах серията на руски. Остава ми още малко, но това което ми направи впечатление отново, съм го споделяла с вас и съм се чудила защо тези които вършат лоши неща, винаги ги представят като по-умните, по-комбинативните, по-хладнокръвните и пресмятащи няколко хода напред?
Не искам да си припомняме злият гениален мозък "Акън", който като кукловод направляваше действията на всички - то посланик, то Мюге, то Наре, то Санджар, то Менекше и Кахраман, то Зехра...
Сега такъв се очертава посланикът. Какъв план само му е родил ума -  как си взема справка за здравословното състояние на Мелек, как завъртя главата на Мюге с едно суши-муши и тя му "снесе" информация като славейче, как охрана, адвокат, хората следящи Санджар и Мави му вярват и му угаждат... Аз съм направо изумена. И знаете ли, че имам чувството, че ще успее да вземе временна опека над Мелек. Така ловко го манипулира това детенце, че просто не ми се мисли колко още стрес ще му докара.
Как ловко използва  и ще продължи да използва всяка информация и направените снимки на Санджар и Мави /не се и съмнявам, че има и такива от среднощното похапване и сбогуването на плажа/.
Сега разчита, че Санджар ще полудее и ще си изкара гнева пред социалния работник в имението, което автоматично ще потвърди тезата на посланика, че Санджар е агресивен. Очертава се тежко продължение на серията.
Но се надявам, че Мави ще застане до Санджар твърдо и ще му помогне да си върне детето.

# 114
  • Пловдив

Ето какво сподели Махта в туитър:

Спомен от Бодрум
Беше един красив ден... за да се видя отново с Енгин Акюрек. Благодаря му, беше в настроение. Повече говорихме за книгата „Тишина”. Донесох му нейното 3-то издание с персийския превод. За реакцията на иранските читатели, условията за публикуване в Иран, говорихме…

Благодаря, г-н Енгин ни предложи кафе със собствените си ръце. Той попита: Какво правиш в Бодрум? Казах: Реших да се отбия при теб, докато минавах така.

Много бързаше, срещнахме се между снимките. Иранските фенове подготвиха списание от техните коментари и снимки и аз го дадох на г-н Енгин. Подписа списания за ирански фенове. След това, когато казах, моля, подпишете ми книгата „Тишина” за мен (персийската версия, която преведох), той беше изненадан, че не е за него. И тогава, когато му казах, че неговата е в специалната кутия, която му дадох, остана доволен.

Всички на снимачната площадка бяха много внимателни, посрещнаха ни добре, благодаря им. Забелязах, че е поотслабвал малко. Мисля, че снимаха продължение на последната сцена от последния епизод. В черни дрехи с дълго бежово палто. Имаше полиция.

Пиша бързо и развълнувано, с много грешки, простете ми. Имах много натоварен ден.

# 115

Благодаря за превода на разказа на Махта. Flowers Bouquet

Лека.

# 116
Аз да отбележа, че косата е по-дълга, оставя я да расте 👍

# 117
  • Пловдив

https://twitter.com/ozanserugurlu/status/1364641842680246275

Утре вечер от 22.00 ч турско време, наше 21.00, ще има репортаж с единия сценарист - Озансер Угурлу. Той е професор по психология. Може да стане дума за туитър и хейтърството...
Ето и къде ще е репортажа: https://www.youtube.com/watch?v=JrE_-EP0jVA&feature=youtu.be

# 118
Изгледах серията.
Но нека да я видим и с български превод и тогава повече коментари.
Засега лека и спокойна.

# 119
  • Пловдив

Дъщерята на посланика - еп.41 с бг превод

И тук:

https://archive.org/details/41-22.02.2021

И тук:

https://yadi.sk/d/8szZ8WXAX9l9Kg

И тук:

https://drive.google.com/file/d/1fdJipHJVrRdIeO1Vs_MmuUCUulKnYXtS/view

С благодарност на Barisea за превода и субтитрите.
Приятно гледане.

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 10:01 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт