Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 408

• 46 983
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Струва ми се, че к този образ на Мави се опитват да провокират АВ групата, но си мисля, че ще останат силно разочаровани от резултата. Нормалният турски зрител може и да не е чувал за Батман и еманципацията и това е само отвратителен образ на американската масова култура. Тръгнахме от ценностите на семейството и опряхме до Батман! За мен ефектът ще е по-скоро негативен. На фона на лелеяното завръщане на Наре това ще е "нож в сърцето". Дано не съм права, защото искам да видя Елван с реванш. Хубав ден Ви желая!

# 226
Струва ми се, че к този образ на Мави се опитват да провокират АВ групата, но си мисля, че ще останат силно разочаровани от резултата. Нормалният турски зрител може и да не е чувал за Батман и еманципацията и това е само отвратителен образ на американската масова култура. Тръгнахме от ценностите на семейството и опряхме до Батман! За мен ефектът ще е по-скоро негативен. На фона на лелеяното завръщане на Наре това ще е "нож в сърцето". Дано не съм права, защото искам да видя Елван с реванш. Хубав ден Ви желая!

За теб е отвратителен, за много други е забавен начин да се представи победата на доброто над злото. Това също е ценност в по-глобален мащаб от семейните ценности, от които се започва, естествено. Но си права, че на турската публика едва ли ще подейства, прекалено далечно им е.
 А пък къде го видя това лелеене, не знам 🙄 Тъкмо излязохме от задънената улица... Да не говорим, че е невъзможно, вратата беше затръшната от вън.

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 10:43 от araselia

# 227
Добро утро,

Цитат
Тръгнахме от ценностите на семейството и опряхме до Батман!
Мен ме води в случая, възможността Мелек да бъде разсеяна от "дупката", в коята е попаднала.
Може да  и е интересен този образ, представен от Мави, за да се впусне в приключението.
Цитат
„Сега, като ми опада всичката коса, ще съм грозна и никой няма да ме обича“.
Аз съм тази, която се дразнех, че Санджар непрекъснато  е остриган/на фона на разкошната коса на Енгин/:wink:, на изкуствените, лакирани къдрици на Наре, в които се заплитаха ръцете на Санджар, но сега, какво да кажа, за разкошната коса на Мави. HugНо...Винаги ми е било и е, приоритет характерите на героите и как са представят от актьорите.Hug
Цитат
Ето, вие сега им търсите оправдание, защото сте толерантни и деликатни хора,
Hands Plus1

Момичета, Hug

Здрава и приятна неделя.

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 10:11 от harmonia_dd

# 228
Хармония +1 за косите, оплескаха нещата и според мен с косите и на Наре, и на Санджар. Явно искаха НА да се различава от предишните си образи тотално, а пък Енгин понеже играе гневен селянин трябваше да е с най-проста прическа тип войнишка 🙄🙂 Но това поне на мен ми бодеше очите и при двамата.

# 229

Здравейте момичета Two Hearts
Емоционален разказ - благодаря за превода!
Нов трейлър и то доста интригуващ. Струва ми се, че онази фраза на Мави за 5 минутки и грешката, се отнасят за планираното ѝ влизане на празненството на Мелек - може би ще я изведе някъде за да се види с баща си. Вече е разбрала, че Санджар е доста експанзивна натура и като нищо ще се "прояви".

# 230
Харли 😍 Туба свири ли на цигулка 🤔

Ейвала на Туба 👏👏👏 Следва сентенция та, която беше постнала - прогреса идва като излезеш от зоната на конфорт 👍 Никога няма да разбереш, ако не опиташ

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 10:49 от araselia

# 231

Новата серия много ме интригува и особено с това превъплъщение на Мави, само и само да помогне на Санджар да види дъщеря си.
Интересен ми е планът, който са измислили.
И да ви кажа, ако ще и още 100 злодея да им "вкарат" на Санджар и Мави - спокойна съм, защото зная, че те двамата заедно ще се борят с тях.
Очаквам с интерес, а не със страх новите серии.

# 232
  • Пловдив

https://www.vbox7.com/play:c58bae62bf

И тук:

http://www.videoclip.bg/watch/1264078_25022021-reportazh-s-ozanser-ugurlu

Момичета, ето какво каза за сериала ни, за Енгин и Туба, сценаристът Озансер Угурлу в репортажа от 25 февруари.
Приятно гледане.

# 233

За теб е отвратителен, за много други е забавен начин да се представи победата на доброто над злото. Това също е ценност в по-глобален мащаб от семейните ценности, от които се започва, естествено. Но си права, че на турската публика едва ли ще подейства, прекалено далечно им е.
 А пък къде го видя това лелеене, не знам 🙄 Тъкмо излязохме от задънената улица... Да не говорим, че е невъзможно, вратата беше затръшната от вън.
araselia, разбирам твоята пристрастеност, но моля, ако ще разискваш нечии пост- чети докрая. Не за мен е  "отвратителен" този образ и подход. А за турския зрител, който хал хабер си няма какво изразява тази девойка, чийто образ ще изиграе Туба.
На мен този подход към отношенията, който настъпи с влизането на Туба е приемлив, но факт е, че рейтингът не се покачва. Факт е и че се носят слухове за връщането на Наре. Това не е "лелеяна" от мен мечта (нямам мечти, свързани със сериали), а информация, която се прокрадва в пресата в Турция.
Както и да е, призовавам да не се борим с несъществуващ враг и да бъдем по добронамерени към изказването на всеки, който реши да сподели нещо. Хубав ден Ви желая!

# 234
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1365919668318269440

Санджар Ефе се обвинява ...

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1365949867454046215

Какво ще направи Гювен бей в този свят, който той създаде за Мелек?

Източник: https://twitter.com/SefirinKiziFC/status/1365973654966829056

Нова снимка и фенката е написала:

Никога няма да забравя любовта му към котките и животните и разговорите, които водихме с него.
Той е толкова специален човек, че първото нещо, което ще направя, е да купя и да прочета книгата, която е написал.

# 235
Victoria, слуховете са едно, лелеянето е друго.
Извинявам се, не съм забелязала, че говориш от името на турския зрител. Аз нямам това самочувствие и говоря само от мое име, пък даже и пристрастно да е, затова и по презумция така възприемам другите. Къде видя недружелюбие, не ми е ясно. Просто съм на друго мнение и го казвам директно.
Хубав ден и на теб 💜

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 12:45 от araselia

# 236

https://www.vbox7.com/play:c58bae62bf

И тук:

http://www.videoclip.bg/watch/1264078_25022021-reportazh-s-ozanser-ugurlu

Момичета, ето какво каза за сериала ни, за Енгин и Туба, сценаристът Озансер Угурлу в репортажа от 25 февруари.
Приятно гледане.

Flowers Bouquet

Човекът говори за Турция, следователно за турските зрители и за чуждестранните.

Кои са по-важни...?Естествено по-компетентните, диктуващи рейтинга на съответния сериал.

Но, забелязвам много известни турски актьори и актриси насочени към Нетфликс.

Или избягват оценката на гледали повече сериала, или предпочитат по-малко работно време, предполагам.Thinking

# 237
  • Пловдив

Ядосан Санджар, но виждам влиза Мави.
Ще го успокои.

# 238
Сет, къде ли е това

# 239
  • Варна
Привет !
Мисля, че къщата на Яхя и Дуду, те са в затворен комплекс с къщи Smile

Благодаря за разказа и превода, тъжно четиво ....  но истинско Yellow Heart
Много хубав на новата снимка Енгин с фенка Yellow Heart вижда ми се вече свежарка Smile беше поизморен напоследък ...
  Мави ще става Харви,  дали ще му хареса на зрителя, да го оставим на него да реши, бил той турски или не, но доколкото видях видеото с психолога - сценарист, май не им пука вече за турския, хората си го казват в прав текст, че пазара на тоя сериал е зад граница, така че хич да не ни пука и на нас за тъпия рейтинг Smiling Imp Рейтинга е нещото, което съсипва всеки сериал, щото всички се съобразяват с него и правят какви ли не еквилибристики за да се качва, като забравиш за него по има вероятност да сътвориш нещо смислено Rage  надявам се , да я карат така както са си наумили, то по-зле няма къде да иде надолу тоя рейт, така и така сме на дъното Sob

Общи условия

Активация на акаунт