Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 408

• 46 997
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
И аз съм на картинки,  добре, че Мави го спря............ Санджар изтрещя и като нищо щеше да хукне да напада
къщата на Мюге, а тя защо приюти посланика, той няма пари за къща ли ?

Не знам Аниста,ама той си е като у дома си, казва на Мюге добре дошла Joy

И аз съм на картинки. Обаче какви картинки Heart Eyes

Как трясна вратат пак Joy

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 21:57 от araselia

# 286
  • Пловдив

Момичета, преводачката е ужас - само се прозява, не превежда всичко.
Както и да е - разбрахме още нещо за Мави поне.

А Бора и Мави, ще направят презентация на магазина на Елван.
Май ще имаме доста дълъг епизод този път.

# 287
Ами Мелек като затворник, обаче образован.
Празненството ще е изненада- награда май. Обаче трябва да свири на цигулка.

# 288
  • Варна
Eeе, то ще свършва вече,  много разговори, от които нищо не разбрах, то ясно че ще си чакам превода ,,,
Дуду и нейния не са ми интересни, ама да пълнят епизода ....  хайде вече да идва Харви Куин Smile

таз малката душичка Yellow Heart

# 289
Показват ни още малко от живота на Мави. Тя е била свидетел на катастрофата с дъщеря и.
И аз съм на картинки.
Ама дано по - бързо отърват Мелек от дядо и.

# 290
И на мен Яхя и Дуду са ми безкрайно безинтересни

Но пък тези са такава наслада за очите

Санджар не знае за Харли, Мави действа сама

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 23:10 от araselia

# 291
Мави дали не направи грешка, че отведе Мелек. Сега дядко съвсем ще се заяде със Санджер.

# 292
  • Пловдив
Яхя ще разбере истината от Дуду - Неждет си свърши работата.
Язък за боя на Ахмет - Халисето голяма мафиотка.

Другото с превода.

# 293

Язък за боя на Ахмет - Халисето голяма мафиотка.

Това ми дойде в повече ,за какво чак толкова трябваше да го изтезават човека заради тая кифла. Прекалиха с чернилката по Халисе

# 294
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=J06YhkUl3jc

"Дъщерята на посланика", епизод 42 - ОРИГИНАЛ

# 295
Heart

Добре че са те и Мелек.

На 2,3 места ми доскуча.Дуду и Яхя и Дуду и бившия.Няма да търси вече бащинство, но Дуду не знае.

И песента на Елван при караваната, трудно ми беше, много.

Лека.Hug

# 296
Странното е, че Мави действа зад гърба на Санджар, той хал хабер си няма, че тя един вид отвлича дъщеря му. Ами ако совите не са това което са 😱 нещо разбра ли се за "тъмната страна" на Мави 🤔 Много разговори имаше и не съм наясно с много неща.

# 297
  • Pleven, Bulgaria
Ха, сега,де!Мави направи шах и мат!
Момичета,на мен пък изобщо не ми беше скучно и за минута.Вярно,че имаше доста участие на второстепенни герои,но нали трябва да се разгърнат и техните истории...
А пък и си представете коло свободни часове е имал Енгин!Имаше нужда от почивка и явно я е получил.
Мави явно е била подтисната жена.Не разбрах дали малтретирана,но със сигурност не са я носили на ръце.С буквичките ще ни се изясни ситуацията.Разбирам и нестихващото страдание от невъзможността да предотврати случилата се пред очите и катастрофа и загубата на най-ценното за всеки родител-детето.Много носи и тя на гърба си,но е хубаво,че тръгнаха с истината напред в тази странна връзка.Ще бъдат мехлем за раните на другия Санджар и Мави,а Мелек ще накара белезите от тези рани да избледнеят.Залагам на това!
За момента обаче ни оставиха в една голяма чуденка какво точно се случи и защо.....дано по-скоро ни пуснат трей,че да ни дадат някоя подсказка!
Лека нощ и приятни сънища!

# 298
Теменужка, аз останах с впечатлението, че мъжа на Мави е бил нервен играч, може и  да е бил алкохолик или наркоман. Имало е тормоз, но Мави е реагирала, не ми изглеждаше уплашена или примирена, по-скоро ядосана на поведението му. Въпросът е жив ли е мъжа и.
Другото - какво значи халката и защо я свали. Изобщо главния ми интерес в момента е Мави 👀👀👀 После, би трябвало да не понася гневни изблици и викове, а пък той Санджар изпадна в такова състояние много пъти.

# 299

И аз не съм за това което направи Мави с Мелек -отвлече я.А сега закрила на детето може и да не я дадат на Санджар да я вижда ,ако посланикът се оплаче.

Много хубаво са  маскирали Мелек.

Така се поддържа сериал.

Лека нощ!

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 01:19 от mari52

Общи условия

Активация на акаунт