Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 408

• 46 892
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив

Мави не издаде Мелек, но каза, че тя много страда и затова няма повече да му се обажда.
А Мелек каза на Мави да си отива, защото майка й няма да се върне иначе.
Дядото я подучи.

Ама преводачката е една - хили се, не превежда всичко.
Обаче все Туба е инициатор на целувките - първите де. И в КПА тя го целуна първа. За прикритие - но тя.

# 46
Е, суперрр беше това последното, нищо не разбрах от разговорите,  но поне имаше какво да се гледа, чудесни бяха .... о, да песента беше страхотна накрая ...

+100  Heart Eyes

# 47
И сигурно няма да има трейлър...
Как ще чакаме до четвъртък...

# 48
Санджер не можа да ошамари дядко, ама и дядко голям мръсник. Ще се възползва от това, че Санджер го нападна.
И Мюгето двоен агент ли ще бъде, на посланика ли ще помага или на Санджер. Струва ми се, че и тя не знае на чия страна да застане.
И на Дуду и се стесни около врата, ще си има големи ядове.Те с Яхя дали не решиха да отидат да живеят в конака, ама доктора се обади на Халисе анне и май потвърди, че бебето не е от Яхя и май ще се разминат с конака.
Много готини моменти между Санджер и Мави. Обаче Мави е по - смела от Санджер, а с целувката накрая го закова на място.

# 49
Това май е от песента

"Слънцето изгрява, слънцето залязва ...
 Спим, събуждаме се.
 Понякога падаме, понякога плачем ...
 Отново ставаме и се усмихваме."

Güneş doğar, güneş batar…
Biz uyuruz, uyanırız.
Bazen düşer, bazen ağlar…
Yine kalkar, gülümseriz.

Това е живота, истинския ,сутрин се събуждаш и продължаваш, докато дишаш, не можеш да спреш,нямаш право да спираш, има други около теб, ти си им нужен, ти ги обичаш и искаш да живееш заради тях най-малкото

# 50
Направо го остави с пръст в устата Санджар. Grinning Heart

Не знае къде се намира ,гОркия Joy

Ама много красива сцена беше - слънцето, морето и два съвършенни профила.

Песента също беше много хубава , оня Джем Адриан или нещо такова ако не се лъжа

И да се отбележи, че Мави го целуна първа , нашият човек е невинен Innocent Stuck Out Tongue Winking Eye

Прекрасна сцена! Аз някак през целия епизод бях с една нагласа, че сякаш има мегдан за целувка и взе, че стана! Ама да, както и в КПА и тук Туба първа целува. Grinning Абе тия двамцата ако бяха двойка в живота сигурно нямаше да са толкова убедителни на екран, просто ме изпълват с химията си. Нямам търпение за трейлъри, букви, всиииичко Grinning

# 51
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=7zHBjUaVLRE

"Дъщерята на посланика" епизод 41 - ОРИГИНАЛ.

# 52
  • Pleven, Bulgaria
Абсолютно съм доволна от всичко видяно!Не само това,във възторг съм!Искам вече да е сряда,за превода;да е четвъртък или петък,защото все нещо излиза.....абе най- добре би било да е понеделник и да гледаме следващия епизод!
Момичета,винаги правя уговорка,че всичките ми размисли са върху това,което се вижда от моята маслина,но за мен Ейлем И компания напипаха пулса на историята,на зрителите.Вече навлязохме в тяхната история,видяхме пеперудите,които пърхат около Мави и Санджар,макар те все още да не могат да дадат име на чувствата си,ни накараха да ги видим.Такава хармония,разбирателство има между Туба и Енгин,че те оставят без дъх!
Браво бе!На всички тях!На всеки член от този прекрасен екип!На Туба браво!А на Енгин- дълбок поклон.Последната сцена беше страхотна!Не заради целувката.Изпълнението ме закова мен!

# 53
И аз заспивам доволна 🙂. Единствено женската компания в конака ми е леко неадекватна , но то пък много хубаво не е на хубаво 😜

Благодаря за компанията, лека!

# 54
Oт мен добро утро с красивата песен на Джем Адриан, която звуча на финала на епизод №41 и със споделено мнение, че това беше, засега и поне за мен, най-хубавият епизод на сериала. Казвам това след гледане по картинки и с непълноценния превод онлайн от рускинчето, но съм сигурна, че с нормален превод въздействието ще е още по-силно.  Не само играта на Енгин, Туба и Берен беше убийствено добра, но и сценарият беше повече от превъзходен!
https://www.youtube.com/watch?v=3FFaLaop4jA&fbclid=IwAR2f5Aw … autZzr3SLKyDz3StQ

# 55

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден!

# 56
Добро утро!

Burkina, благодаря за песента 💜 Аз изобщо не съм фен на турските изпълнители,обаче гласа и стила на този веднага ги разпознавам и ми харесва.

Аз под разбрах, че Мюге е препоръчала на Санджар с Мелек да живеят двамата в някаква по-малка къща, защото в този огромен конак се чувствала не уютно и самотно, много раздалечени са всички 🙄 На Мюге и нямам доверие особено като специалист и се предполага, че Санджар и Мелек ще се преместят.

Аз изобщо не се учудвам, че Мелек лес о я манипулират да изгони Мави да не забравяме какво преживя с Менекше. Нито познава Мави, няма как да се довери толкова бързо и скоро

На един друг бряг същите хора, същата красота и химия, и грам неизбледняла след 6 години, който го може, го може 😍

# 57
  • Пловдив

Здравейте, добро утро от Санджар, Мави и мен.
Да започнем деня с целувка.

С песента на Джем Адриан "Всички пътища водят към теб", финалът бе прекрасен.

Всички пътища водат към теб

Слънцето изгрява, слънцето залязва...
Спим, събуждаме се.
Понякога падаме, понякога плачем...
Отново ставаме и се усмихваме.

Всички пътища водат към теб...
Сърцето ми отново те намира...
Бистрата река в мен
Тече към теб, спира до теб...

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 10:16 от mariana51

# 58
Добро утро,