Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 408

• 46 927
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Радвам се за списанието 😋👀👀👀

От Сами, много бой изяде 😂

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 18:21 от araselia

# 136

Хайде, излезе и новият брой на списанието.
Да видим с каква нова история ще ни запознае Енгин.

На корицата пише:

Думите, полковник, нямат значение - Огуз Атай

Огуз Атай е пионер на съвременния роман в Турция.
Роден 1934 г., починал 1977 г. Романът му "Tutunamayanlar" е бестселър.

Flowers Bouquet

"Времето не лекува рани. То ти дава шанс да разбереш дали си е струвало да те боли."

Някои минават без рани.Но умеят, да нараняват...

# 137
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=PHhL4tB4SxA

Трейлър към еп.42..

# 138

Мави му казва - внимавай какво си пожелаваш, Санджар. Аз исках мъжа ми да умре, а умря дъщеря ми 😱 Това го видях, не знам турски все още🙂

Мави ще е доста интересна, от сторито на Туба, може би ще слага перука и ще има спомени от миналото на Мави

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 19:45 от araselia

# 139
  • Стара Загора

Мави му казва - внимавай какво си пожелаваш, Санджар. Аз исках мъжа ми да умре, а умря дъщеря ми 😱 Това го видях, не знам турски все още🙂

Мави ще е доста интересна, от сторито на Туба, може би ще слага перука и ще има спомени от миналото на Мави

Марианка,във фейсбук пише,че Неслихан можело да се върне в сериала(пази боже).Това може ли да е истина или са фенски измишльотини?

# 140
  • Пловдив

Марианка,във фейсбук пише,че Неслихан можело да се върне в сериала(пази боже).Това може ли да е истина или са фенски измишльотини?

Мисията невъзможна.

# 141
Flowers Bouquet

"Учителят" вече учи внучката си на обноски...

Как не се е сетил, да преподава.

# 142

Както и предполагах, посланикът ще "вземе" Мелек под временна опека докато съдът се разпореди за окончателната.
Още вчера писах, че ме ядоса поведението  на Мюге - продаде се на посланика за едно суши. И това ми било психолог. Всъщност тя си мисли, че уж уважава Санджар, но всъщност му вреди. Не можа да даде правилни съвети и подкрепа дори на собствения си брат. Сега знае какво са причинили Гювен и Акън на Наре в миналото, но с тъпотата си всъщност помага на посланика.
От друга страна - на Мелек нищо няма да ѝ стане да поживее с дядо си, но дано и разбере що за човек е всъщност той.

# 143
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=wF6dfyQ3ckM

"Дъщерята на посланика", трейлър 1 към епизод 42 с бг субтитри.
Приятно гледане.

# 144

https://www.youtube.com/watch?v=wF6dfyQ3ckM

"Дъщерята на посланика", трейлър 1 към епизод 42 с бг субтитри.
Приятно гледане.

Flowers Bouquet

Ако си умен и срещнеш смирен човек, имаш възможност да го "чуеш" и да размислиш.

# 145
Благодаря за превода на трейлъра!
Пак ще кажа нещо, което вече съм казвала - лошите хора са по-прецизни, по-предвидливи  и  по-търпеливи  в плановете си. Те са хищници, които дебнат своята нищо неподозираща плячка и в най-неочаквания момент я сграбчват в своите остри нокти, готови да я разкъсат.
Санджар е умен, но е прекалено експанзивен. Ето и сега в трейлъра - чупи нещо, наранява се, избухва с някакви проклятия - вместо да седне, трезво и най-вече спокойно да направи план за противопоставяне срещу посланика. Санджар трябва да си вземе умно дъщерята. Така да направи, че Мелек да разбере истината и най-вече  при кого е мястото ѝ.  Как ще стане това въобще не ми е ясно и не мога и да предположа, но съм радостна, че Мави ще застане до Санджар и ще му помогне.
Може да привлече към тази кауза и Бора. Елван е добра душа, но... извинете ме за израза, но не ѝ достига "вътъка" за съобщница.

# 146
От няколко дни се тиражира упорито в турските мрежи, евентуално епизодично завръщяне на Неслихан.

Ние самите предполагахме, че това може да стане, когато не занулиха геройнята й, а замина.
 В българската преса също има статия по казуса, във вестник Труд.

В крайна сметка, защо не?
Да видим всеки продължил по пътя си, щастлив...

Много интересен тлейлър.. Дано Мави помогне на Санджар да реагира спокойно и предпазливо срещу Посланика.

Много бързо ми се струва, че разкриха Дуду. Той нали уж беше се вързал на лъжата. Много се радвам, жалко, че Елван още не е поела в друга посока официално с Бора. Щастлива с него, с друг или сама , за да го видим тогава Яха. Пада му се,да види какво избра... И колко долно са съсипали живота на Елван...

Не вярвам дълга да продължи влиянието на посланика върху детето. От фрага се вижда, че доброто му поведение е фалш. Действията на Мюге са ми странни..

# 147
  • Пловдив

Днес снимат на брега - сватба ли е, що ли е, но още снимат.
Виждам Бора.

Ахмет Тансу напусна сериала "Вятърничав" и в туитър молят, и предлагат да го вземат в нашата история, като мъжа на Мави.

В момента върви и репортаж със сценариста - дано пуснат нещо и разберем.
Включих се - говореха за сериала ни... Ще чакаме нещо да разберем...
Ето част от него: https://twitter.com/EngineMeftun/status/1365028567239831565

# 148
Момичета, аз гледам 41 еп в момента и минавам само да кажа, че обявявам Мюге за най-неадекватния персонаж! People No Good

# 149
Момичета, аз гледам 41 еп в момента и минавам само да кажа, че обявявам Мюге за най-неадекватния персонаж! People No Good

+100.Направо е за освидетелстване, някакъв модел шизофрения. Сякаш получава амнезия на всеки 2 часа 😂

Общи условия

Активация на акаунт