Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 408

• 47 279
  • 739
  •   1
Отговори
# 585

Привет на всички.
Благодаря на Barisea за превода и субтитрите, на Мариана за предоставената възможност да се насладим на серията и за фрагмана и на всички вас за споделените мнения.
Хубава серия - имаше от всичко по много и с доста послания.

Изгледах серията на един дъх и накрая се усетих, че май се усмихвах през цялото време.
Дуду вече е в ръчичките на Халисе. Даже ще бъде в имението, за да е под зоркото око на свекървата и да я моделира по своя си начин.

Но пък Халисе попадна в капана на Гювен и главоболието скоро няма да й мине. Да видим сега какви проблеми ще създадат двамата на Санджар.
Яхя затвърди истината, че оценяваме нещата, които имаме, когато ги загубим. Хайде сега да си сърба попарата, която сам си надроби.

Надявам се Елван да преодолее кризата и да се събере с бармана.
В тази серия дори и посланикът ме накара да се усмихвам - накъдето и да се обърнеше, някой го изиграваше.

Предполагам, че той доведе бившия съпруг на Мави тук, даже може и да се съюзи с него в гадните си номерА.
И Каврук много ми хареса в тази серия. Това е истинското приятелство - винаги си ДО човека, а не зад гърба му. Няма удари в гръб и подмолни задкулисни игрички. Радваш се от сърце и душа за щастието на приятеля си, готов си на всичко за него.

Но се справи.
Вече и Неждет го слагам в отбор "приятели" на Санджар. Дано не се издъни някъде с неговата наивност.

Милата Мелек - дано накрая да има семейството, за което винаги си е мечтала. Как хубаво се сприятелиха с Мави и колко искрено й предложи да бъде нейно момиче.
За "Маша и Мечока" /Мави и Санджар/ какво да кажа. Това е любовта - не е нужно да го казваш, а да я чувстваш, да усетиш сърцето на другия, да споделяте дори и тишината, да ти дава спокойствие и надежда, да бъдете спътници в живота, да сте си най-близките. Бързо станаха нещата, но пък са истински. Един за друг са дишане, живот и надежда. Много искам тази любов да победи всичките злини, които ще им се стоварят на главата.
При Санджар имаше от всичко по много.

Ревност и романтика.

Прекрасен баща и чиста любов.

Макар и да не го бива по романтиката, да е "мачо", грубиян, необразован, да не знае как да бъде любим, но има сърце. Мозъкът му сече като бръснач - винаги е стъпка пред другите.
Много ми е интересно как ще реагират всички останали, когато разберат, че вече са женени. Сигурно ще има припаднали.
Да видим дали Санджар ще удържи на думата си - топката е в неговото поле. С неговите камъни по неговата глава.

Ох, пак се олях. Моля да ме извините.
Пожелавам ви хубав ден и бъдете здрави.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 04:18 от Ваня_С

# 586
  • Пловдив

Добро утро на всички.
На 12 март 2014 г започна излъчването на "Мръсни пари и любов". Така с едно отлагане на началото на сериала, започна. Запознахме се с Йомер и пътешествието с него продължи 2 години. Сериалът стана и втори по продаваемост, след КВФ. Донесе и две престижни международни награди на Енгин. Не сме те забравили Йомер Демир.

Да се върнем в настоящето. Един поздрав с този нов клип: Повярвай в любовта ми.

https://www.youtube.com/watch?v=abWtocPJ6L8

Днес ни е ред на снимки и озет за епизод 44.
Успешен петък на всички и благодаря за хубавите постове.

# 587
Добро утро и хубав петък!

Честита годишнина на любимия ми КПА 🍾🎉🎈✨

За добро или за лошо( вярвам, че е за добро 🙏) легендата продължава - ЕлМер се трансформира в МавСан и до тук съм абсолютно ОК 🙌👌🤩

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 09:02 от araselia

# 588
  • Варна
Добро утро и хубав да ви е петъка !
Тази двойка е незабравима, наистина, дано и МавСан станат такава , а може и да я надминат , дай боже Yellow Heart

Добро утро и хубав петък!

Честита годишнина на любимия ми КПА 🍾🎉🎈✨

За добро или за лошо( вярвам, че е за добро 🙏) легендата продължава - ЕлМер се трансформира в МавСан и до тук съм абсолютно ОК 🙌👌🤩

Благодаря за трейлъра и превода му, ще има гадории, то е ясно, но пък така се проверяват хората Thinking

# 589
Здравейте,

Heart

Надявам се, да не се сърдят, а да се обединят във войната срещу недоброжелателите.Hug

Много ми харесаха думичките от песента.Hug Подходящи за героите.Hug Heart

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

# 590

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и ползотворен ден! Петък е, очакват ни почивни дни- да им се насладим, може пък да са последните снежни ...
После като захванат приятните, цветни пролетни делници и празници 

Благодаря на всички Two Hearts за анализите и коментарите по серията.
Ами и аз ще повторя същото - хареса ми и то много.
Показаха ни едни напълно решени да вървят ръка за ръка през живота Санджар и Мави, едно пълно с надежда за истинско семейство дете с ангелско сърце.
Ако те тримата си вярват и се държат здраво един за друг - нито посланикът ще победи в игричките си, нито новопоявилият се бивш съпруг, още по-малко пък Халисе. Знаете ли, че към тях започнах да прибавям и Мюге с нейната неадекватност в правилните преценки и решения.

И да си спомним "КРА"  и незабравимите Йомер, Елиф, Арда и Пелин. Бая нерви ни образуваха Нилюфер и Метин/Фатих, но в крайна сметка накрая и те намериха своето щастие в обикновения, но осветен от "Гюнеш" и даващ им ново начало живот.
Имаше качествени злодеи, но всички до един си получиха заслуженото. Така, че съм спокойна - и Халисе, и посланикът, и Седат ще си получат своя "Видовден".

Но да се върна на девремите...

# 591
Туба на върха, девойките и дишат прахта, съмнявам се и да имат потенциала да я стигнат, то и времената са други...

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 13:23 от araselia

# 592
  • Pleven, Bulgaria
Привет,сладурки!
На фиеста,като на фиеста...Честит да ни е 7 годишния юбилей от започването на КПА.Никога няма да забравя началните кадри и Комер Демир с бинокъла в снега!Няма да забравя още много неща от тази история!най- важното е нея,обаче,това,което накара цял свят да ги подкрепя,беше споделената любов!Бориха се с врагове,събития,роднини,Йомер и Елиф,но никога не се усъмниха в любовта си!И наистина станаха легенда,дори без да умира никой!Седем години след излъчването си,КПА успешно обикаля света,стана един от първите турски сериали в Нетфликс,дори и в днешни дни е в трендовете на различни държави,както видяхме наскоро.Седем години и и тересът не стихва!Да не говорим за наградите и признанието,които ни донесе!Ей на това му се вика легенда,епос или каквото там искаш!
Колкото и да им се иска на някой да си затворят очите за известността на Енгин и Туба,за това,че имената им са гаранция за качество и успех,за продажби зад граница.....е това са доказателствата!Ясни и категорични!Трябва да си запазя онзи известен списък с продажби,макар,че наизуст го знам.Чии са челните три места?На Енгин и Туба!говоря за общото между трите челни,в никакъв случай не омаловажавам значението на Берен Саат!Кое е общото между трите най- продавани сериала?Имената на Енгин и Туба!Ох бе,колкото и да нападат тук-там Енгин,начинът му на живот,героите му,изпълненията му,това абсолютно нищо не значи!Не е и задължително всички да го обичат,все повтарям,че светът е шарен,но си е така.За мен Енгин е най,най- добрият!Неподражаем,неподлежащ на сравнение,единствен!И какво като ще ме нарекат сектантка?!Нека,такава съм!
Между другото,Марианче,дали някъде можем да намерим този списък актуализиран?!Днес в ТТ прочетох,че КПА бил продаден в 170 държави.Дали е вярно,не знаем...
Ваня,радвам се,че все още си с нас!Пиши,споделяй,така хубаво пишеш.....
Нина Ричи,съгласна съм с всичко,което си споделила сутринта.Нямаше как да се разминем с лошите,такива дълги серии се нуждаят от действие.Пък и много захар не е добре за организма.Малко солчица,лимонче,подправки трябва.....в ограничени количества всичко е полезно!
Санджар Ефе,какъвто го познаваме,няма да се врътне и да си тръгне.Мави може да си говори,но Санджар няма да я остави сама срещу гадината,каквато е бившият и.
Истина е,че тя не постъпи правилно,трябваше да го извади от заблудата,че бившия е умрял.Докато гледах серията,останах с чувството,че и се искаше,но не намери подходящия момент.Но Санджар трудно ще го преглътне,за него ще е лъжа,още повече,че той няколко пъти я попита директно...Да се надяваме,че ще разбере и ще влезе в положение,преди да започне с обвиненията и най- вече,да остане на мястото си!
Не видях да сте писали за Яхя и Елван.Ама Яхя най- после разбра и оцени Елван,бе!Дори поиска прошка!Направи разлика между честността,искреността и подкрепата на Елван и лъжите,увъртанията и егоизма на Дуда!Пада му се !Да си изсърба попарата до последната троха!И да не е припариш повече до Елван!Нека и тя да израстне,да види друг свят,други хора!Искам Бура за нея,да и покаже,да я научи,да и даде щастие и най- вече семейно огнище и дете!
Мелек ми разтопи душата в тази серия.Колко много има нужда едно детенце от прегръдка,ласка,сигурност!Прекрасна Берен Генчалп!Не се уморявам да повтарям как играе това дете,колко истински предава чувствата на Мелек,всички чувства!Родена актриса е,това не се учи,още повече на такава ранна възраст.Необработен талант!
Араселия,и Туба,и Енгин са на върха!Там,където им е мястото!Това доказва думите ми от началото на сериала!Когато има единност,всичко е възможност!Ето,това е фандом на сериала!Есички заедно,за доброто на любомците ми и ма техния проект!
Между другото,в Класификациите на Сомера също сме се появили,мисля,че сме трети.Момичетата,които са запознати с правилата на ТТ,обясняваха миналата седмица,че Сомера отчита само туити с не повече от два хаштага.Имаше акция за Мая Сан и резултатът също е налице.На мен не ми е важно,но за класациите и и тереса от сериала в соц.мрежи в Турция е важно.Така,че,аз се старая всеки ден,всеки понеделник и във всяка акция,да сложа моята частичка подкрепа!

И Да,класата не е дреха да я облечеш или съблечеш,нито можеш да я научиш.Класата е дарба!Или я имаш,или я нямаш!Не е важно колко си богат!

# 593

Обичаме си диванчетата и това е!
Дори това в "КРА" беше бая-бая тесничко...

# 594
Теменужка 💜 от една секта сме 😉 Прави ми впечатление от споделеното, че повечето фенове на Туба и Енгин не гледат турски сериали освен тези с тяхно участие, и мисля, че това много дразни феновете на другите, ама не смятам да се оправдавам защо не гледам турски сериали 😜 Както и изобщо не ме бъркат тези, които гледат 10 едновременно, щом имат време и ги влече си е тяхна работа. Факт е, че в тази тема се уважават колегите на Енгин и техния талант, придружен обаче задължително с етика и професионализъм. Иначе аз приключвам и не ме интересуват.

По едно кафе с Йомер и Елиф 😍

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 14:25 от araselia

# 595
  • Пловдив

Пускат снимките към епизод 44.

# 596

Знаете ли, че точно такива сцени са много по-близки на зрителите, защото правят историята по-истинска и човешка. А не разните му там летящи птици, кравешки кожи и скални полети...

И понеже си спомняме и "КРА"  просто събрах два момента. Ще кажете - ама те са най-обикновени. Някой си готви в кухнята и после щастливо си хапват всички. Ами това е живота - пълен с обикновени неща. Е, никой не отказва  и някое чудо да му се случи...

# 597
  • Пловдив

Още снимки.

Озет/въведение към епизод 44:

Преди да може да се наслади на брака си със Санджар, Мави попада в кошмара на бившия си съпруг Седат. Мави, става все по-зле, докато се опитва да се отърве от раните от миналото, започва да поставя под съмнение доверието си в Санджар.

Санджар открива, че и той се върти сред същите въпроси и съмнения. Докато сърцето му, опитвайки се да защити Мави, е достатъчно силно за да оцелее в този огън, борбата с ума му продължава.

Докато приготовленията за сватбата на Яхя и Дуду продължават с пълна скорост, Яхя се измъчва от въпросителните знаци в съзнанието си. От друга страна, Елван провежда неочакван разговор с Халисе. Тя се колебае да хване Бора за ръката, когато чувства, че е съвсем сама.

Гювен намира нови приятели в игрите си след последния гол, който е получил от Санкар, относно Мелек. Този път той влиза в много по-опасна и невъзможна за контрол игра. Когато настъпи големият ден за Яхя и Дуду, всички ги очакват интересни изненади. Това ще бъде незабравим сватбен ден за семейство Ефеоглу.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 15:10 от mariana51

# 598
Озет/въведение към епизод 44:

Преди да може да се наслади на брака си със Санджар, Мави попада в кошмара на бившия си съпруг Седат. Мави, става все по-зле, докато се опитва да се отърве от раните от миналото, започва да поставя под съмнение доверието си в Санджар.

Санджар открива, че и той се върти сред същите въпроси и съмнения. Докато сърцето му, опитвайки се да защити Мави, е достатъчно силно за да оцелее в този огън, борбата с ума му продължава.

Докато приготовленията за сватбата на Яхя и Дуду продължават с пълна скорост, Яхя се измъчва от въпросителните знаци в съзнанието си. От друга страна, Елван провежда неочакван разговор с Халисе. Тя се колебае да хване Бора за ръката, когато чувства, че е съвсем сама.

Гювен намира нови приятели в игрите си след последния гол, който е получил от Санкар, относно Мелек. Този път той влиза в много по-опасна и невъзможна за контрол игра. Когато настъпи големият ден за Яхя и Дуду, всички ги очакват интересни изненади. Това ще бъде незабравим сватбен ден за семейство Ефеоглу.

Благодаря за снимките и озета.
Един от новите приятели на Гювен сигурно ще е Седат.
Относно незабравимия сватбен ден на семейство Ефеоглу очаквам двамата братя да играят зайбек пред погледите на благоверните си.

# 599

Благодаря за озета и за снимките
Интересна серия се очертава. Единствено ме притеснява какъв ще е неконтролируемия план на Гювен в съдружие със Седат най-вероятно. То да не се окаже, че и Халисе  е замесена, че тогава изненадата ще е пълна. Ако я изнудват със записа на пребития Ахмет например...
Ама ново отвличане на Мелек ще ми дойде в повече. Изтърква се като похват. Нещо по-фино и зловещо ще да е, но моят ум не е за такива неща и дори не мога да си представя какво би могло да бъде.

А сватбения ден у сем. Ефеоглу в моите най-смели очаквания и за да бъде наистина незабравим - ще е да се подредят /не роднина-милиционер/ ами Мави и Санджар Ефеоглу с Мелек, Елван и Бора също като двойка, както и Зехра с Каврук... А като капак на всичко това искам да се появи Ахмед с полиция и да обвини Халисе в похищение и физическа разправа.

Общи условия

Активация на акаунт