Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 408

• 46 967
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1371030122346782727

Оказва се, че Санджар се бори със същите съмнения...

Ще се пребори...

# 646
Ако можех щях да му кажа на Санджар, че лошото никога не се повтаря, идва в друг вид, съвсем неподозиран 🙃

Още един страхотен нов клип с точната песен 😍 Като има вдъхновяващ материал, има 🙂

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 12:12 от araselia

# 647
  • Варна
Привет, момичета !
Прошка давам, прошка искам  !

Може ли да има поглед пълен с толкова любов и нежност, ако има друг, някой да го покаже !
Аз лично не съм виждала друг такъв на екрана !

Ако можех щях да му кажа на Санджар, че лошото никога не се повтаря, идва в друг вид, съвсем неподозиран 🙃

Ясно е, че ще правят паралел с предишната любов и намерете разликите между тях Rage и разликите ще са очебийни в отношението, което показва другия партньор.....
А, вярно, днес в денят за прошка нашия сериал е много актуален ....... тя е по скоро автопроцес и то в обратната посока - искайки от другия прошка, ти всъщност я даваш на себе си !
Наре не можа да прости, няма значение защо стана така, СЦ получиха прекрасен шанс да ни покажат двете гледни точки, как човек може да постъпи и кой път трябва да избере за да бъде щастлив !
Не знам колко време са имали да мислят по промяната на СЦ , но мисля , че уцелиха в десятката Yellow Heart
Араселия, много хубав клип !
Марта, чудесни Елиф и Йомер !

Хубава неделя!

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 16:04 от Аnista

# 648
  • Пловдив

Е, това което има между Енгин и Туба, като партньорство, като актьорско майсторство и то за втори път заедно - ами други се мъчат да ги копират, да повтарят моменти от преживяванията на персонажите им, ама "тц"...
Прекрасна екранна двойка - в два сериала заедно. Затова ги обичат по света.

Допълвам си поста:

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1371073095855960072

Ще успее ли Яхя да се отърве от лъжата, в коята се намира?

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1371045942443577347

Какво ще направи Мави, която е преследвана от миналия си живот?

https://twitter.com/tubaenginfans/status/1371076171513880576

На 6 място в Белгия на платформата Shahid

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 14:43 от mariana51

# 649

Утре вечер ще разберем и за съмненията, и за въпросите, че и за отговорите.
Но мисля, че всичко ще бъде по реда си - най-вече с отговорите. Санджар и Мави са заедно и заедно ще преминат през  тази житейска проверка.

Усещате ли синхрона у тях? На мен ми действат успокояващо, дори само като ги гледам.

# 650
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1371113898338844678

Остава 1 ден - утре вечер ще сме в продължението.

# 651

Да се усмихна, като Санджар с "голямото" сърце.Heart

# 652
Тази вечер ще има нещо 👀👀👀

# 653
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1371134698567708675

Тази вечер ще имаме втори трейлър.
Докато го чакаме - нещо от ФБ страницата на Engin Akyürek - República Dominicanа.
Превод от испански Теменужка Христова.

В 43 епизод, Елван четеше книгата, която и подари Бора. Във въведението на тази книга, пише следното:

"Нещастните хора никога не признават че са такива. Те дори не забелязват, че са нещастни. Заобикалящите ги, са така очаровани от смеха им, че ги смятат за щастливи със самите себе си. Нещастните хора са най-големите самотници на света, защото те могат да скрият чувствата с веселие."

Личен коментар: Това е една голяма истина, която се припокрива перфектно с Елван и ме изпълва с тъга, защото Елван е само една от многото жени, които живеят в задънена улица, без изход. По време на целият сериал я виждахме да играе ролята на клоун, който забавлява цялата фамилия и също така я наблюдавахме как маскира сълзите си с усмивка и скрива болката си.

Мисля, че сълзите и след излизането на Яхя от магазина, не са от любов към него (знаем, че тя никога не го е обичала). Сълзите и са заради това, че за пръв път някой и иска прошка, за това, че не я е оценил като жена и човешко същество.

За кратко време, Бора разбра, че Елван е жена, която ако си постави за цел да успее сама, може да я постигне, но това е нещо, което тя самата трябва да открие за себе си. Дай боже, Бора да бъде опората и спътникът на Елван в този нов етап от живота и. Въпреки, че Елван живее в конака, в ума си, тя никога не е напускала маслиновата гора и от всички, тя е най- самотната.

Преведено от Аида Васкез.

# 654
Благодаря за превода 💐 Наистина драмата на Елван не е малка, аз я харесвам много, защото е добър човек, и каквито и недостатъци да има, тя няма вина за тях. Вината е в нейната орис, осъдила я да е сирак, без подкрепа, със свекърва, която я лъже и манипулира, и то за нещо толкова ценно и интимно за една жена  като майчинството. Всичко друго бих разбрала и обосновала от многото грехове на Халисе, но това, което причинява на Елван е зверско, и то при положение, че е жена. Аз не бих и го простила, заслужава да не и проговорят.

А дали е чела книги и образована слабо ме интересува, познавам един куп баби и дядовци на село с 3 отделение, обаче Хора, някои висшисти и на малкия пръст не могат да им стъпят, стойността на човек не се определя от интелекта само. Елван е любвеобвилна, грижовна, умее да се забавлява, крие и гледа да не натоварва другите когато може с мъката си стои изправена въпреки ударите на съдбата. Затова и Санджар я уважава и цени като родна сестра, това тя си го е спечелила.

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 19:09 от araselia

# 655
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1371128995668914177

Любовта е чувство, което се случва в сърцето ти завинаги ... Ще преодолее ли Мави случилото се със Санджар?

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1371144092139327488

Санджар е изправен пред огромен тест...

# 656

Санджар, във всеки епизод ли ще се явява на тест....?

# 657

Като е отсъствал от училище 😜

Как иска прошка жена от мъжа си 😂

Скрит текст:
ще ме прощаваш, ама не си прав

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 19:35 от araselia

# 658
Добър вечер момичета.
Приятна и усмихната вечер.
Бъдете здрави.

Днес е ден за прошка, Ако съм обидила някой със нещо, простете.

Благодаря за превода на Нушка.
Благодаря за готините клипчета.
И за вашите страхотни мисли, които сте споделили.

И си чакаме втори трейлър.

# 659

Ами Санджар е централната фигура в сюжета. Действието се развива около него - в живота му има
 определена група хора /семейството, колегите, общността/, също така в живота му по различно време влизат и излизат най-различни  хора.  
Затова и следим неговите предизвикателства и начинът по който ги разрешава.

Скрит текст:
Благодаря за превода 💐 Наистина драмата на Елван не е малка, аз я харесвам много, защото е добър човек, и каквито и недостатъци да има, тя няма вина за тях. Вината е в нейната орис, осъдила я да е сирак, без подкрепа, със свекърва, която я лъже и манипулира, и то за нещо толкова ценно и интимно за една жена  като майчинството. Всичко друго бих разбрала и обосновала от многото грехове на Халисе, но това, което причинява на Елван е зверско, и то при положение, че е жена. Аз не бих и го простила, заслужава да не и проговорят.

А дали е чела книги и образована слабо ме интересува, познавам един куп баби и дядовци на село с 3 отделение, обаче Хора, някои висшисти и на малкия пръст не могат да им стъпят, стойността на човек не се определя от интелекта само. Елван е любвеобвилна, грижовна, умее да се забавлява, крие и гледа да не натоварва другите когато може с мъката си стои изправена въпреки ударите на съдбата.
Затова и Санджар я уважава и цени като родна сестра, това тя си го е спечелила.

А тя дали го уважава и цени като брат? Изслуша ли го поне веднъж по даден въпрос, попита ли го за нещо, което е чула и не ѝ е харесало в поведението му? Няма да забравя, разбирайки от Наре за онази нощ преди години, как без да знае случилото се от неговата гледна точка го осъди и му говореше надменно и високомерно "Санджар бей" - тогава нямаше нито аби, нито нищо.  Същата беше и Зехра в този момент. Дали го ценеше и уважаваше, когато Менекше тормозеше детето му, а тя  си траеше. Колко пъти можеше да му разкаже всичко което преживяваше Мелек както от Менекше, така и от баба си?

Благодаря на Теменужка Two Hearts  за превода на мнението от ФБ страницата на Engin Akyürek - República Dominicanа.

Общи условия

Активация на акаунт