Благодаря за новината!Ето една анотация на книгата на Дженгиз Челик - "Историята е като бездънен кладенец. Особено историята на Истанбул ... Различни цивилизации живеят по тези земи от векове. Освен произведенията, които съществуват на повърхността и са оцелели до днес, кой знае какви още ценности са под земята, които ние не знаем. Днес сме изправени пред различни групи, които са се събрали, за да достигнат и уловят тези много древни ценности. Целта на тези групи е да възвърнат старите мистични сили и отново да станат владетели на Истанбул и дори на света. Може да ви звучи налудничаво, но интересното е, че в тези групи има професори, богати бизнесмени и много добре образовани хора. Какви събития се случват в тунелите под Истанбул, бивш Константинопол, докато четете тези редове.
Надявам се, че няма да сте един от тези, които участват." /ГТ/
Рекламата на "Mustela" с гласа на Берг, рус. суб. Снощи я излъчиха в рекламите на Чукурова.
https://vk.com/berguzar_korel?w=wall-29037595_205538

Вчерашният залез

и една детска снимка на Мехмет като 6-годишен. Първото, което си помислих е - колко много си приличат с Али. Сега погледнах коментарите и - "Siiiii se parece a Ali"; "Parecido a Ali Ergenç" тези две дами са на същото мнение.

Джу, аз писах за филм. Благодаря, че ми предлагаш сериал, но едва ли. Последният български, който започнах - "Дървото на живота", ме отказа още на първата серия.

Здравейте в събота! Благодаря ви за споделеното! 

Здравейте! 

- сладък и усмихнат приятел на Берг.

. От половинчасовия разговор в който обсъждаха книгата на Дженгиз нищо не разбрах - затова от мен само стоп кадри.

Йети е онзи митичен снежен човек с големи стъпала - според следите, които оставя в снега.