Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели ~ тема 132

• 35 010
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро момичета!
Да започнем деня с усмивка и красота Kissing Heart

Несли, зад кадър на своено онлайн списание Heart

Ако дамата до Ураз предизвиква такива красиви усмивки на лицето му, то всичко е точно Smiley

Феновете му не я харесват и аз не правя изключение Sunglasses Общо взето реакциите им се обобщават така Joy

НарГед Heart

# 436
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! GrinningCoffee

Феновете няма да харесат никоя жена до Ураз Joy Аз също се кефя на усмивката му, явно е щастлив в компанията на тази дама. Самата дама ми е странна по принцип, не само заради бурния си личен живот, но поне е симпатична на външен вид. Какво да кажа за дамата до моя любимец Rolling EyesSatisfied Ама щом си я харесва, щом толкова време са заедно, значи всичко е точно. Все пак не живея аз с нея Joy

# 437
Рени, кой е твоя любимец?

# 438
Джули, на аватарчето й е нейният любимец Grinning
Аз пък нямам претенции за половинките им... на никоя двойка. Щом са заедно, значи има защо Grinning

Привет, момичета Two Hearts

# 439
Кой да гледа аватари Joy

# 440
Кой да гледа аватари Joy
Joy
То и в подписа й го има...но за да не се двоумиш между Арас и Чаатай Heart...те насочих към Чачо Grinning

# 441
Хелоу Kissing Heart

Мнение от Америка Heart Eyes

Само с Гедиз, Наре може да се изразява открито, без да се страхува, че ще бъде осъдена, или да сведе до минимум мечтите си.

И зад кадър

# 442
  • Яко в Матрицата...
Ахахах, Васе,
Скрит текст:
ходих да видя какво има в подписа и аватара ми Joy С идването на новата версия ги махнах от изгледа.
Джули,
Скрит текст:
отдавнa си харесвам Чаатайчо аз, въпреки че някои от проектите му не са ми особено интересни.

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 14:02 от Reni - BG

# 443
Васе Joy
Ако искаш вярвай, за пръв път влизам в профила на някой, за да разгледам Smirk
Ще взема да ви обиколя всички, за да не се изказвам неподготвена Grinning
Иначе и Арас и Чачо са супер Hands V

# 444
Рени Joy

Джули, ти не й ли ги виждаш директно в темата Rolling Eyes
Ако знаех, че трябва да ходиш в профила... щях веднага да ти го напиша... без указания... Сори Grinning

# 445
  • Плевен / София
Рени Joy

Джули, ти не й ли ги виждаш директно в темата Rolling Eyes
Ако знаех, че трябва да ходиш в профила... щях веднага да ти го напиша... без указания... Сори Grinning
От телефон не се виждат "подписите"...поне от моя Stuck Out Tongue Winking Eye

# 446
  • Яко в Матрицата...
Ай, вярно, че от телефона се виждат аватарите Joy

# 447
Гости, да... от телефоните се виждат само аватарите. От компа се виждат и двата, стига човек да не ги е изключил от настройките на сайта.

# 448
  • Плевен / София
Гости, да... от телефоните се виждат само аватарите. От компа се виждат и двата, стига човек да не ги е изключил от настройките на сайта.
Да...така е, аз от телефона не винаги виждам и всички нови отговори...Някой ми се губят и понякога попадам в небрано лозе четейки Stuck Out Tongue Winking Eye

# 449
Момичета Joy
Аз, нито от лаптопа, нито от телефона ви виждам подписите Joy
Както и да е Grinning

Любов в семейството Joy

Общи условия

Активация на акаунт