Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели ~ тема 132

• 34 733
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
И патрончето се яви Heart Eyes
Екстра са Heart

Джули, Уразка защо боядисва Форда розов? Grinning

# 91
И една красива и много снежна усмивка от Кадир Heart Eyes

# 92
Нищо не знаех за Дениз Ъшън.
Видях днес при вас, че е играла в ДП и е имала сцени с Ураз.
Аз "следях" сериала по резюмета и клипчета, а този етап съвсем съм го пропуснала.

Снощи хвърлих поглед  на "Невинност" и Дениз веднага ми хвана окото.
Обичам нови, свежи лица.
Играеше много естествено и спокойно.
Мехмед Аслантуг изпълнява ролята на баща й.
Много добре стоят като баща и дъщеря.
Първата серия беше хубава, интересни теми повдигнаха, дано ги развият добре нататък.

# 93
Варна, Дениз е голяма сладурка Heart Eyes Тази вечер мисля да хвърля едно око на Невинност, снощи видях няколко клипчета в туитър.

# 94
Варна, старите сценаристи май я готвеха за Гедиз. Имаше хубави сцени между тях Smirk, но новите промениха играта.

# 95
Цитат
Варна, старите сценаристи май я готвеха за Гедиз. Имаше хубави сцени между тях , но новите промениха играта.

Всяко зло за добро.
Новата й роля е приятна.
Младо, модерно момиче от богато семейство.
Малко разглезена,  но баща й е много стабилен мъж, толерантен, широкоскроен, със съвременни разбирания и мисля, че ще й помогне да намери верния път.
Направи грешка с човека, за когото се омъжи, но се надявам да я поправи.

# 96
Добро утро, момичета Two Hearts
Хубав и усмихнат ден!

# 97
Добро утро, девойки Hug

Продължава презентацията на ДП за Univision. На ред е опознаване с героите Stuck Out Tongue Winking Eye

https://www.univision.com/amp/shows/la-hija-del-embajador/la-hij … r_impression=true

Те са героите и актьорите на дъщерята на посланика
В главните роли Неслихан Атагюл и Енгин Акюрек, Дъщерята на посланика идва с история, в която мистериите, капаните и лъжите ще бъдат основните пречки пред любовта да издържи. На живо на страхотната премиера на турския роман този вторник, 2 март в 10P / 9C на Univision и се запознайте с ключовите герои от историята по-долу.

След като се снимаха успешно в сериалите „Вечна любов“ и „Какво е вината на Фатмагюл?“, турските актьори ще оглавят актьорския състав, който ще ви държи на ръба на мястото ви вечер след нощ. Ето имената, които ще придружават главните герои на La Hija de Embajador.

Наре Челеби, истински войн

Наре ще се бори да бъде щастлива в дъщерята на посланика.

Неслихан Атагюл ще бъде Наре, дъщеря на посланик, който е израснала повлияна от културата на различни градове като Исландия, Осло, Токио, Кейптаун и др. Голямата й любов към Санджар ще я накара да избяга с него, за да се омъжи тайно. В деня на сватбата си обаче тя мистериозно ще изчезне и никой повече няма да чуе за нея.

Собственик на силен, решителен и много интелигентен характер, младата жена ще узрее с болката да вярва, че Санджар я е предал, което ще я направи жена, решена да постигне целите си, когато и както иска.

Санджар Ефеоглу, успешен човек, който крие миналото си

Санджар ще бъде между чука и наковалнята в „Дъщерята на посланика“.

Синът на беден фермер, Санджар (Енгин Акюрек), ще израсне като успешен бизнесмен. След неуспешната си сватба с Наре и вярвайки, че е предаден от нея, младежът ще израсте пълен с контрасти. В сърцето му ще има състрадание, но и гняв. От друга страна, радостта и болката ще са по пътя му.
Съединението му с любовта на живота му ще доведе до големи проблеми в плановете му и ще постави разбитото му сърце под контрол.

Гедиз Ъшъклъ, най-добрият приятел

Гедиз ще изгуби ума си по Наре в Дъщерята на посланика.

Син на едно от семействата основатели на мястото, Гедиз (Ураз Кайгълароглу) ще продължи семейното наследство, ставайки партньор на Санджар. Но всичко ще се промени за тези големи приятели със завръщането на Наре, тъй като той ще бъде силно впечатлен от нея и ще се опита да я завладее.

Следват останалите образи Sunglasses

# 98
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Simple Smile

# 99
Но всичко ще се промени за тези големи приятели със завръщането на Наре, тъй като той ще бъде силно впечатлен от нея и ще се опита да я завладее.

Не знам, доколко Гедиз искаше да завладее Наре, както и не разбрах кога гледаше с насмешка сриването на света Smiley
Явно на всички им е трудно да опишат Гедиз Smirk

Здравейте момичета!

# 100
Джули, сериалът се презентира като голяма любовна история между главните, другите трябва да са пречки.
Разбира се, де факто ще получат нещо съвсем различно Sunglasses

# 101
  • между морето и небето
Привет Hug,
Много е слънчева Несли Nature Sunny.

Представянето се доближава до това, което се опитваха да внушат и с премиера - голямата любов между ГГ,  но са извадили думата леГендарна. Поне аз не я срещнах в описанието. Още от сега се опитват да очернят образа на Гедиз. Ха да видим как ще го възприемат. Много ми е любопитно да прочета някои коментари от презокеанските зрители. Ако знаете линк затова на испански,  моля изтипосайте го тук.

# 102
Габи, от 2-3 март нататък ще търсим коментари презокеански Blush

Много обичам тази снимка Heart Eyes

На средната линия са братя и сестра Доулу - Кемал, Асуман, Кадир, Мехмет и Дениз. Отпред са снахите Назлъ и Несли, а отзад наднича зетя Сердар Sunglasses

# 103
  • София
Габи, от 2-3 март нататък ще търсим коментари презокеански Blush

Много обичам тази снимка Heart Eyes

На средната линия са братя и сестра Доулу - Кемал, Асуман, Кадир, Мехмет и Дениз. Отпред са снахите Назлъ и Несли, а отзад наднича зетя Сердар Sunglasses
Наистина една много мила снимка на семейство Доулу.
Еви така и не разбрах този брат Мехмет ожени ли се. В момента знам само за Дениз и Назлъ. Сестра им Асуман даже вече и детенце роди. Единствено Кемал засега не виждам да е женен.

# 104
Линде, той/Мехмет/ако се беше оженил... щяхме да го знаем Grinning няма снимки от сватба... значи не е.

Габи, ще я извадят, я... То се разбра, че нищо легендарно няма в тяхната любов.

Общи условия

Активация на акаунт