, прекрасни новини за нашата красавица . Много хубави снимки 
Еви
- бъди жива и здрава , много обичана и щастлива
, нали знаеш колко те обичам , приятелко
.Продължавай да ни радваш , превеждайки най хубавите сериали , по възможност с Несли и Кадир

Мислех да не казвам, при тези хубави новини, но Васето му издаде 

, мерси за линка , много хубави снимки и хубаво интервю , но ние всеки тези неща ги знаем , защото всъщност знаем всичко за нашето момиче . Чудесна промоция на ДП .Дано феновете не се разочароват както ние от сезон 2 . Всъщност ДП и всички , ама абсолютно всички фенове на сериала - и Санджарови и Мавини и т.н трябва много да и благодарят
! То аз трябваше да сложа линка, от който превеждам, ама пусто интервюто ми беше в главата и забравих

,понякога даже се усещам ,че мисля на него ...) , така ,че ако нещо се съмнявате или не е ясно , мога да поясня
и тя мисли на английски.
, добре ,че са филмите и сериалите , които гледам без субтитри ,че иначе само на бизнес английски карам ( всъщност той не беше силната ми страна , а по скоро литературен знаех по добре , но за 7 години му свикнах
) Много ми вървят езиците , ако имах време и начин , знам ,че и турски бих научила .Да са живи и здрави сериалите ,толкова много неща разбирам като говорят , но не мога да ги кажа правилно , защото не винаги правилно съм ги чула
Препоръчани теми