Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели ~ тема 132

• 34 242
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Въпреки огромната усмивка и черните дрехи, все още ми изглежда много слаба...
Рени, да... още не си е върнала килограмите. Ще трябва доста време да мине...както е на строга диета.

# 61
Дружки мили Hug , прекрасни новини за нашата красавица . Много хубави снимки Heart
В този хубав ден да честитя РД на нашата прекрасна дружка и съмишленичка Grinning Еви Hug- бъди жива и здрава , много обичана и щастлива Flowers Hibiscus , нали знаеш колко те обичам , приятелко Flowers Rose .Продължавай да ни радваш , превеждайки най хубавите сериали , по възможност с Несли и Кадир Stuck Out Tongue Winking Eye

# 62
  • Яко в Матрицата...
Интервюто не е чудо невиждано, но реализацията му сама по себе си говори много Wink

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 18:52 от Reni - BG

# 63
Рени, благодаря за превода на интервюто Heart
Това си мислех и аз, нищо ново не научаваме от това интервю, но самата му поява гледай как ни развълнува днес. Изобщо не очаквах аз, сутринта чета из туитър, че Ола последвало Несли, после Несли последвала Ола. Викам си, какво става тук? Явно ще става нещо, ама... хахахах

Още веднъж благодаря на всички вас, мили дружки Heart Мислех да не казвам, при тези хубави новини, но Васето му издаде Stuck Out Tongue Winking Eye

Бирсен е подхванала отново темата за международния проект, за който Несли е подписала принципно споразумение, каквото и да означава това. Рени, можеш ли да погледнеш?
Пише също, че Несли е първата турска актриса, украсила корицата на едно най-четените списания в Америка.
Изброява кои световни звезди са били на кориците му. Специалните снимки са били във великолепната атмосфера на  Чъраган сарай.
"Красивата актриса, която позира пред обектива с костюмите на световни марки и известни дизайнери по време на снимките, подготви видеоклипове с послания на испански за своите фенове след интервюто."

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 19:06 от Еванджелин

# 64
Рени, не е чудо невиждано... защото ние знаем всичко за нея... Чели сме всичките й интервюта.
Но за американците и др. /където се издава списанието/ които не са запознати... ще им е интересно.

Благодаря ти за превода Heart

# 65
  • Яко в Матрицата...
Бирсен пише, че принципно се е съгласила да играе в международен проект, който ще се излъчи на глобална платформа.

Да, Васе, права си, интервюто е за латиноамериканците, които не знаят толкова много за нея, а и за да промотира ДП.

https://vk.com/wall-76350204_493311

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 20:03 от Reni - BG

# 66
# 67
Васе Hug , мерси за линка , много хубави снимки и хубаво интервю , но ние всеки тези неща ги знаем , защото всъщност знаем всичко за нашето момиче . Чудесна промоция на ДП .Дано феновете не се разочароват както ние от сезон 2 . Всъщност ДП и всички , ама абсолютно всички фенове на сериала - и Санджарови и Мавини и т.н трябва много да и благодарят Grinning

# 68
  • Яко в Матрицата...

Мерси, Васе Flowers Hibiscus! То аз трябваше да сложа линка, от който превеждам, ама пусто интервюто ми беше в главата и забравих Joy

# 69
Рени,  нищо...важното е, че ни преведе интервюто Flowers Hibiscus

Аз го сложих, заради другите неща...като това например Grinning

# 70
  • Яко в Матрицата...

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 23:43 от Reni - BG

# 71
Рени, другите неща се разбират с преводача...който го отвори и не разбира добре английски...цъка на превода Grinning

# 72
Рени, другите неща се разбират с преводача...който го отвори и не разбира добре английски...цъка на превода Grinning
Аз го прочетох в оригинал , това е най добрият ми език  ( да не говорим ,че 80% от работата ми е на английски Grinning ,понякога даже се усещам ,че мисля на него ...) , така ,че ако нещо се съмнявате или не е ясно , мога да поясня Simple Smile

# 73
Фили, и ти като сестра ми Joy и тя мисли на английски.

Скрит текст:
От 24 години живее в Америка и като е тук, и си говорим...в изреченията й присъстват английски думи, щото не се сеща за българските

# 74
Фили, и ти като сестра ми Joy и тя мисли на английски.

Скрит текст:
От 24 години живее в Америка и като е тук, и си говорим...в изреченията й присъстват английски думи, щото не се сеща за българските
Васе , при нея е разбираемо , все пак животът и е там , но при мен си е професионално изкривяване вече и имам чувството ,че полудявам от време на време Joy , добре ,че са филмите и сериалите , които гледам без субтитри ,че иначе само на бизнес английски карам ( всъщност той не беше силната ми страна , а по скоро литературен знаех по добре , но за 7 години му свикнах Stuck Out Tongue Winking Eye )  Много ми вървят езиците , ако имах време и начин , знам ,че и турски бих научила .Да са живи и здрави сериалите ,толкова много неща разбирам като говорят  , но не мога да ги кажа правилно , защото не винаги правилно съм ги чула Grinning

Общи условия

Активация на акаунт