Темата за СТИВЪН КИНГ - №15

• 61 125
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
Оказа се, че имам да наваксвам. Сега съм на Ако има кръв.

# 556
  • София
Разказите в Ако има кръв са много добри!

# 557
Започнах да чета неговата “За писането: Мемоари на занаята” (нямам такива лични амбиции, любопитно ми е той какво споделя) и ми е много интересна, ще я чета паралелно с други книги, които съм захванала.

# 558
Аз много я харесвам. Също не пиша, но според мен книгата може да се чете с интерес и от хора, които нямат такива амбиции (и талант).

# 559
Здравейте! Били Съмърс има ли я в pdf някъде качена?

# 560
  • София
Поради липса на ново четиво реших да препрочета "Ако има кръв". Много добри разкази! Помня, че всички ми бяха харесали.

# 561
Някой знае ли аудиокнига от Стивън Кинг, качена в Сторител? Нещо не намирам, снощи слушах разказа "Синият компресор".

p.s. уточнявам, че не съм фен на аудиокнигите, предпочитам нормални книги. Просто имам абонамент за 3 месеца и реших да пробвам нещо.

# 562
Учудващо за мен няма почти нищо негово в Сторител. Дори и на английски.
Зависи какво ви се слуша. Аз съм на вълна български автори и бих препоръчала "Мамник" и поредицата за Бънк Ромеро.

# 563
О не... "Мамник" е пълна глупистика, според мен. Слушах 10 мин. от първата глава, безумни простотии. С тия български имена.. и някакъв пиян сержант край границата, чудовище край Трън, какви са тези нелепи напъни?  

Иначе в Сторител има "Сияние в мрака", поредица от разкази, като вътре има на Стивън Кинг, Едгар  Алан По и др.  Предпочитам си нормалните книги.  Но да речем.. като ходя навън, може да си пускам в слушалките някой от тези разкази.

# 564
Минавам да кажа, че Бард имат 40% намаление за 8 книги на Стивън Кинг
https://www.bard.bg/promo/x-of-y/?id=364
Доставката е безплатна над 30 лв.
Аз си поръчах 4 книги и вместо 100 лв, платих 60.

# 565
  • София
Благодаря за споделянето! Взех си Томичукалата и Безсъние, че ми липсваха в колекцията. Излязоха ми 30 лв общо. Simple Smile
Да не е само спам, онзи ден завърших Харесвате го по-мрачно. По принцип не съм особена фенка на разказите му, но имаше много интересни. Най-много ми хареса Кошмарът на Дани Кохлин. Преспокойно можеше да си го разтегне до цял роман. Simple Smile

# 566
E  няма как да е спам, нали е по темата Стивън Кинг.
Аз поръчах вчера и не получих потвърждение на мейла. Но поне в профила ми, в "моите поръчки" си стои информацията.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 10:18 от diziler

# 567
  • София
Аз веднага получих потвърждение. бард обикновено са доста бързи, предполагам че утре и самите книжки ще получа. Simple Smile

# 568
В сайта на Хеликон има намаление за 4 книги от поредицата "Тъмната кула"

25% ТЪМНАТА КУЛА - 1

20% ТЪМНАТА КУЛА - 2

10% ТЪМНАТА КУЛА - 6

10% ТЪМНАТА КУЛА - ИЗГУБЕНИ ГЛАСОВЕ

# 569
Пишете, ако разберете да се издаде Тъмната кула като комплект, т.е. всички книги да се продават заедно. Бях намерила преди половин година изгодно предложение, обаче се оказа, че като направих поръчката (която беше приета между другото) изведнъж точно това издание е "свършило", но имат ново с +30-40% някъде излизаше и се отказах.

Поправям се - току що ми излезе в озон. Ще си мисля.....

Общи условия

Активация на акаунт