Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 31

• 36 837
  • 740
  •   2
Отговори
# 225
  • София
Русалина Rolling Eyes

# 226
Русалина ми харесва.

Аз попаднах на една Красивка - възрастна жена. После проверих, че е не толкова рядко срещано име, има го в избирателните списъци на доста населени места.

# 227
Лучия с българска фамилия, няма нищо чуждестранно в произхода ѝ. Според мен е абсурдно да си кръстиш детето така в България 🤪🤣

# 228
  • Down south
Лучия Христова звучи точно, като Нанси Симеонова, Морийн Козловски, Дебора Сархади и т.н.
За мен нормално.

# 229
Лучия с българска фамилия, няма нищо чуждестранно в произхода ѝ. Според мен е абсурдно да си кръстиш детето така в България 🤪🤣
Може единия родител да е чужденец (италианец/италианка) и затова да са предпочели това име Simple Smile.

# 230
Фамилно име Поплювкова 😁

# 231
Балкана
Каля
Ведра
Нивелин
Данимир
Кателина

# 232
Абе, ако беше ЛуСия, нямаше да звучи така лучено като Лучия. Не е до самото име, а до асоциацията.

# 233
  • пустинен пъпеш
Вълкан
Вълкана

# 234
  • София
Левена.
Странно е, но ми харесва, въпреки че вероятно може да се бърка с Невена.

# 235

Умилявам се за такива имена. Първото ми куче се казваше Вълкан. Много добра каракачанка.

# 236
  • Countryside
Балкана
Каля
Ведра
Нивелин
Данимир
Кателина
Кателина имах съученичка, беше ми странно, все я бъркаха с Катерина, така или иначе беше Катя. А Балкан си е редовно име, но за куче пазач Joy А всъщност и един Вихрен познавам, на 6г, на галено Хари.

# 237
  • Варна
От фейсбук групи: Николена, Димона, Симонета, Върбена, Божийка, Каличка, Нияна, Велена, Весилия, Авушка, Роника, Гордиян, Истилияна

# 238
Нияна и Велена ми харесват, макар и да са странни Simple Smile

# 239
В групата на сина има момченце Дарислав. Не е толкова странно, но на мен ми грубее, макар да е мъжко.
Вихрен много го харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт