Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 31

• 35 662
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • Германия
За тази Куин Мелина ме стана интересно... името Киун (Quinn) си го има в англоезичните страни, използва се както за момчета така и за момичета, не е същото като Queen и има друго значение. Та какво точно са си мислели родителите? 🤔 иначе Мелина/Милена... на себе си ли я в кръстила? Да, знам че са различни имена, но в случая само местата на две букви са разменени и аз поне веднага си мисля, че майката я е кръстила на себе си, ама не точно, да не е съвсем очевидно 🤷🏻♀

# 436
Мелина-Елина – млада жена.

# 437
Отвсякъде ми звучи зле това Куин Мелина, дори и за англоезична страна. Правя асоциация с някой драг куийн пърформър. Както и Реджина Силва, и тя се превежда кралица Силва Confounded

# 438
  • София
Моите изглеждат направо скромни в сравнение с някои от предните страници :
Тони - мъж, просто Тони, не умалитално, никога не го бях срещала
Андони
И една лекарка - проф. Анжелика Димитрова

# 439
Е хубао де, дъщерята на Милена вече е тийнейджърка, сега ли разбирате, че се казва така? Grinning
А иначе за Тони, бащата на една моя приятелка се казва така и тя също - Тони Тониева...

# 440
И мой познат е Тони, като навремето на едното му дете са сложили -ов/а в презимето, а на другото не.
В тази връзка имаше лекар (мъж) с малко име Вили.

# 441
Мелина-Елина – млада жена.

Познавам я Grinning едва ли има две с такова име в България Grinning

# 442
Днес ми е ден за откриване на шедьоври:
Мирая Ивон
Еленор
Елеона
Жива
Живослава
Живомира
Ясна
Свидна
Ралия

# 443
Нагоре прочетох Гита - лелята на ММ се казва Негрита и на галено е Гита Simple Smile
Имах колежка Геновева - не знам защо галеното беше Гунди... Grinning
Наскоро прочетох за някоя влогърка родила момченце - Флориан или Флориян не съм сигурна. Интересно име.
В Щерев с беше родило момиченце - Ивейн. Странно име, на мен лично ми допада.

# 444
Юра Витанова, служител в министерство.

# 445
  • Sofia
Преди малко в Мармалад по БТВ беше една млада актриса-Йоанна Изабелла Върбанова,викали ѝ Бела/Белла...каза,че като се родила,майка ѝ искала и още едно име да има към собственото,но нямали място във формуляра който се попълва в родилното/нещо такова подочух../

# 446
Зара много ми харесва. Познавам едно много сладко малко момиченце и оттогава ми допада името (преди това и на мен ми звучеше като галено от Лъчезара или Светлозара), което е само още едно потвърждение, че не името прави човека, а човекът - името. Зарина не ми допада. Зария още по-малко - имаше такава участничка в Гласът на България.
Мелина-Елина ми звучи като Тони-Бонбони. Simple Smile

# 447
Онзи ден чух да викат една Роника, ама пък може и да е било галено. Надявам се.

# 448
Хмм Зарина.. в нашия град има такава марка хляб Grinning

# 449
  • София
Вирсавия
Фелимир

Общи условия

Активация на акаунт