Стара Загора 14 - Градът на мишорите

• 20 303
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
  • Стара Загора
Тцъ, тцъ... Довечера трябва да изгледам екстра порция от детски филмчета и да се науча да плета на една кука знамето на Тринидад и Тобаго, да спра да си мисля за тва предложение...

Аз ти предлагам да направиш нещо по-креативно, например да разгледаш кепчър програмите и възможностите им  Grinning

# 136
Уби всякаква романтика! От главата за краката и пак за работа...

# 137
  • Стара Загора
Уби всякаква романтика! От главата за краката и пак за работа...

Каква романтика - чиста загуба на време. Романтиката е за тия дето не знаят какво и как да правят  Twisted Evil
Усещам как Експри ще ме критикува за това изказване   Embarassed

# 138
Обичам миризмата на Серен диоксид рано сутрин..."  - из "Апокалипсис сега" - Стара Загора
--------------------------------------------------------------------------------
   StopЧакай друго си е кат има и малко тежки метали #Crazy

# 139
  • Стара Загора
Обичам миризмата на Серен диоксид рано сутрин..."  - из "Апокалипсис сега" - Стара Загора
--------------------------------------------------------------------------------
   StopЧакай друго си е кат има и малко тежки метали #Crazy

А аз обичам миризмата на Нефтохим късно следобед... еххх, Бургас  Crazy

# 140
За да разбереш, че от време на време ставам за нещо, ще ти кажа, че вече намерих програма и мисля, че ще стане доста добре... Много си е хубава романтиката... (или наистина аз не зная кое как става... newsm78)

# 141
  • Стара Загора
За да разбереш, че от време на време ставам за нещо...

В това изобщо не съм се съмнявала. Кога да идвам, преди или след 24:00?
А за романтиката беше шегичка по повод един спорошен разговор с Експри. Grinning

П.П. Сега видях как неволно съм допуснала грешка в думата "спорошен". Всъщност е станало много точно - скорошен спор Grinning

Последна редакция: ср, 04 окт 2006, 16:51 от Jade

# 142
  • Стара Загора
Таз красота я видях със собствените си очи.
Искам само да ти кажа, че нощната програма е невероятна.

Сигурно е много романтично Grinning

# 143
...П.П. Сега видях как неволно съм допуснала грешка ...

Голяма работа - какво са една-две грешчици между приятели...

# 144
Влизам да ви информирам,макар,че може и да не ви интересува,но искам да се оплача на някой.
Преди 2-3 часа малката мишора вдигна 38 Т и започна да плаче не в истерия ами в незнам какво-цялата посиня и неможеше да диша от рев и писъци-от както се е родила такова чудо не е било.След обстоен преглед от страна на педи се оказа,че беболина има инфекция на ушите  гърлото.Кажете сега,може ли след като бебето е на 4 месеца,да му изпишат антибиотик!?При това доки каза,че е лека инфекция.Оплаках ви се,благодаря ви,че ме 'изслушахте'.
                    bouquet

# 145
С нашата мама имаме твърда политика за неизползване на антибиотици. Понякога наистина си трябва, но понякога самите лекари решават просто ей-така, за всеки случай да се презастраховат с антибиотик. В такива случаи смело игнорираме рецептата. Но инфекцията на ушите не е лека работа. Посъветвайте се с специалист УНГ. Ако и той каже антибиотици - ще го слушате, къде ще ходите. Но все пак е хубаво освен на педиатъра да имате и мнението на не чак толкова широк специалист...

# 146
И аз имам такава политика,но не съм се сещала за УНГ...Педи каза ако се влоши до петък да я водя пак,обаче смята,че ще дам антибиотика...Какво мислите вие относно влошаването?Може или неможе-педи каза:лека инфекция...

# 147
  • Стара Загора
Ако тръгне да се влошава непременно ще разбереш. Аз лично в такива ситуации проста следя много добре детето за да мога да реагирам при усложнения. Също така ги води всеки ден или през ден при педката за прегледи и директно си и казвам, че не давам АБ. Тя знае и затова ни след по-отблизо. Може да кажеш, че лекуваш с хомеопатия, повечето лекари не я разбират тая наука и се успокояват при мисълта, че за детето все пак се прави нещо.

# 148
Да си призная за АБ-ка,значи,а?Няма ли да й дойде множко на педито?За водата се разбрахме,за сокчетата се нави,за пюретата се надява да ги дам,и сега да й кажа,че и АБ няма да дам..Ще помисля върху предложението,но все пак предпочитам Ави да оздравее и тогава да отида и победоносно да заявя,че не съм го дала...

# 149
  • Стара Загора
А дъвчете ми краката, а...? Аз се чудя защо цял ден ми червенеят ушите и ме сърби г..а... Калпазани ньедни...

Хайде, репортаж от мястото на събитието...

Общи условия

Активация на акаунт