Стара Загора 14 - Градът на мишорите

• 20 334
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
Ако ще има град на свинския врат аз го поемам! Hug Апропо, Жаде за кучетата или добро или нищо, че #Cussing out Да не ти уредя среща с моя.....атлет!

# 181
... Апропо, Жаде за кучетата или добро или нищо, че #Cussing out Да не ти уредя среща с моя.....атлет!

Jade, видя ли сега! Не само аз съм на тоя хал... Нито пък Злати е сама...Мисля, че атлета ще е мой "човек"...
 Но! На мен така и не ми уреждат среща...

# 182
  • Стара Загора
Ама то защото "атлета" не е от вашата порода. Горкото, родило се е болонка, а не кокер.  Laughing Не, че не харесва и мъже  Mr. Green

# 183
  • Стара Загора
Ааа, да се разберем, куче ли е хич не ме замесвайте.
За мен размерът има значение  hahaha

# 184
Щом ще си преразпределяме града...
Тогавааааааа...
Аз вземам ...голямото Едене

Признавам си, че в първия момент ми се привидя друга дума и се облещих.
Експри, голямото едене ти го оставяме без бой. Аз вземам голямото мърморене.

# 185
Жадито се чуди само с кой мъж да се занимава,днес чак до нас дойде ама не свари Алекс.
Jade-то,не ти излезе днес късмета с моя мъж...

# 186
  • Стара Загора
Хихихи, така си мислиш... я го питая за оная дългокосата дето го натисна в оградата на 6-то  Mr. Green
Не се ли прибра малко след моето тръгване, лееекичко запъхтян и ухилен?

# 187
Ааа, да се разберем, куче ли е хич не ме замесвайте.
За мен размерът има значение  hahaha

Айде пак камъни в моята градина. Вече мога да си построя Голямата пирамида в Гиза, самата Гиза, че и половин Египет...

# 188
  • Стара Загора
...Вече мога да си построя Голямата пирамида в Гиза, самата Гиза, че и половин Египет...

Нещо по-малко и дървено няма ли да ти е по-удобно? Laughing

# 189
  • Стара Загора
Признавам си, че в първия момент ми се привидя друга дума и се облещих.

Абе, ако трябва да бъдем честни - и на мен.

# 190
  • Стара Загора
А после мен обвинявате, нали...

# 191
  • Стара Загора
Кой бре? Няма такова нещо  Whistling

# 192
  • Стара Загора
Нещо по-малко и дървено няма ли да ти е по-удобно? Laughing

Тук ми се струва, че трябва да се намеси Ефесчо от ОНАЗИ история за секретарката... За да престанете с тез кучешки истории... Жадиния още малко и ще си признае... Че и романтиката има значение... Иначе само са прай... Някой, който не знаел ко прай... Айди де... Не на нази тия...

Хапката и Лалката, виЪ мъже нямате ли си, че си мислите за виртуални свещенодействия в креватно време...?

Последна редакция: пт, 06 окт 2006, 00:17 от Ekcnpec

# 193
  • Стара Загора
Лалка, честит рожден ден!
Много здраве и успех!  bouquet

# 194
  • Стара Загора
Тук ми се струва, че трябва да се намеси Ефесчо от ОНАЗИ история за секретарката... За да престанете с тез кучешки истории... Жадиния още малко и ще си признае... Че и романтиката има значение... Иначе само са прай... Някой, който не знаел ко прай... Айди де... Не на нази тия...

Мислих, мислих (то е ясно, че не ми се отдава  Crazy), ама в историята с Ефесчо романтика не намирам  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт