Стара Загора 14 - Градът на мишорите

• 20 307
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте!
Не съм оттук и съм за малко. Но от няколко дена мяркам заглавието и мира нямам. Най-после реших да призная невежеството си - какво означава мишори. И в Тълковния речник проверих, няма го.

# 91
  • Стара Загора
мишори. И в Тълковния речник проверих, няма го.
Не проверяваш в правилния речник Mr. Green
Джейд...аз искам да ме щипеш под масата Mr. Green имам и кълки и място за щипане Crazy

# 92
  • Стара Загора
Хихихи...
Херич, ще излезеш ли наистина?

# 93
  • Стара Загора
мишори. И в Тълковния речник проверих, няма го.
Не проверяваш в правилния речник Mr. Green
Джейд...аз искам да ме щипеш под масата Mr. Green имам и кълки и място за щипане Crazy

Не ми говори за щипане, ами обясни на момичето за Мишорите, че ти си по-цветуща  Mr. Green

# 94
  • Стара Загора
Хихихи...
Херич, ще излезеш ли наистина?
Докторката снощи звънна, че днес ще идва у нас....Обаче утре сержи вече е отпуска и мисля да ида до социалните /за еднократната помощ/ пък и с вас да се видя Flutter пък серженце ще го цаня за гледачка Mr. Green

# 95
  • Стара Загора
Не ми говори за щипане....
Аааа значи мъжа ми щипеш под масата а мен не щеш тъй ли Crossing Arms Щото незнаеш, че моите кълки са по-хубави от на сержи Mr. Green
Мишора значи лъжлива мишка...на сержовия език Mr. Green Туй щото една вечер го излъгах, че ще му пусна и заспах...на другия ден бях обявена за мишора Mr. Green
Айде сега пет лева за обяснението Crazy

Последна редакция: ср, 04 окт 2006, 10:01 от Хера

# 96
  • Стара Загора
Еее, утре баш социалните може и да не работят. Все пак са към обшината, а тя няма да работи.  Mr. Green Тъй че, пак излез, ама не се хаби да одиш до тях.
Аз утре ще ходя с мама до панаира. Няма да идвам на кафе.

# 97
  • Стара Загора
Еее, утре баш социалните може и да не работят.
Сериозно ли? И що?

# 98
  • Стара Загора
Щото е 5 октомври - т.е празника на града.

# 99
  • Стара Загора
Щото е 5 октомври - т.е празника на града.
Съвсем мозъка ми изтече с цеденетооооо  ooooh!
Е как да не му теглиш ся една.....

# 100
Не се въздържах да се омешам и аз във вашата тема Laughing Laughing Laughing...Ама сте ми голяма слабост заралиите Hug...Чета и се смея... Joy...Тая, моята Евдокия ще ме умори, ама толкова си я обичам newsm44 moresmile

# 101
Ох, отдъхнах си. Щото в началото прочетох будители, дарители и реших, че е някаква дума за това. Пък то ключът от бараката явно е в предишна тема.
Как няма да дам 5 лв. И близалка отгоре. От 3 дена не мога да спя и се чудя.

Желая ви хубав слънчев бебешорски старозагорски ден Simple Smile

# 102
  • Стара Загора
Ох, отдъхнах си. Щото в началото прочетох будители, дарители и реших, че е някаква дума за това. Пък то ключът от бараката явно е в предишна тема.
Как няма да дам 5 лв. И близалка отгоре. От 3 дена не мога да спя и се чудя.

Желая ви хубав слънчев бебешорски старозагорски ден Simple Smile

5 лева няма да откажем. Сметката я има в тема " ДБМ - Стара Загора"  Laughing

# 103
  • Стара Загора
Абе на мен ли ми се струва или пак обгъзяват Twisted Evil Или нещо се опитват само мен..че тука всичко е като в мъгла  Close

# 104
  • Стара Загора
И при мен всичко е мъгла, ама от какво е, идея си нямам. Ще разбера после, като ида на работа.

Общи условия

Активация на акаунт