Стара Загора 14 - Градът на мишорите

• 20 332
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
  • Стара Загора
Затуй, Херо, излизай по кафета с нас, че утре може да не е само под масата  Twisted Evil

# 76
  • Стара Загора
големи благодарности, Джейд   bouquet   bouquet. Не беше досадно, а изчерпателно  Grinning Ще питам в дира, но щом не може да им навреди утре сутрин почват да смучат "зрънцата" а ще ги водя като намерим общо свободно време
А цифрата 15 я забравих да препиша просто  Embarassed

За нищо  Grinning
15С нали?

# 77
  • Стара Загора
Затуй, Херо, излизай по кафета с нас, че утре може да не е само под масата  Twisted Evil

Тъй, тъй.  Mr. Green

Джейд, а колегата на сержи, дето го беше страх да седне при нас, приобщихте ли го?  Laughing

# 78

15 ch, ако има значение. Аз пуснах питанка и там  Grinning

# 79
  • Стара Загора

15 ch, ако има значение. Аз пуснах питанка и там  Grinning

Да, то е едно и също. Ще ми е интерсно да кажеш какво са те посъветвали.

Лалич, приобщихме го, че и още един приобщихме. По едно време задодох на Краса въпроса - "Како ли ще си кажат нашите съпрузи, ако в момента ни видят с 4-ма мъже на масата?".
АМ тя се засрами и не ми отговори  Rolling Eyes Mr. Green

# 80
  • Стара Загора
Тюююю, мамка му. Кога ли съм имала късмет аз.  Twisted Evil Тамън доде интересното и аз трябва да отивам на работа.  #Cussing out

# 81
Днес синът ми донесе от училище това стихотворение.Поздравявам всички с него  bouquet
От крехката розова пъпка
разкошен разцъфва светът.
От малката,първата стъпка
започва най-дългия път.
От борче разперва се борът
от зрънце-пшеничния клас.
Растат и великите хора
от малки деца като нас.

# 82
  • Стара Загора
Много е хубаво, Виктори, благодаря Simple Smile

# 83
  • Стара Загора
Приобщават чуждите мъже на поразия...
Дюбре, че Сержи не беше сам, щяха да го глътнат... На Жадиния очите и на ЗИЛ-ови фарови станаха кат зърна Сержи в далечината...
smile3532

# 84
  • Стара Загора
Ей, Експри, човек в затвора ще вкараш  Mr. Green

# 85
  • Стара Загора
Нцъ, нцъ,нцъ...и туй ми било приятелки Twisted Evil Под масата..над масата всичките сте в кюпа  Twisted Evil
Лалич сержи призна сам...взела съм му страха на моя мъж и това е  Joy

# 86
  • Стара Загора
Нцъ, нцъ,нцъ...и туй ми било приятелки Twisted Evil Под масата..над масата всичките сте в кюпа  Twisted Evil

Naughty ААА, аз не съм. Тръгнах си в момента, в който той дойде.   Crossing Arms

# 87
  • Стара Загора

Naughty ААА, аз не съм. Тръгнах си в момента, в който той дойде.   Crossing Arms
И туй разбрах...като го натиснах в ъгъла си призна, че си тръгнала рано рано от бойното поле Mr. Green
Имаме си вече ЕГН  Flutter /тези новите ЕГН-та хич не мога да ги вдяна/

# 88
  • Стара Загора
И туй разбрах...като го натиснах в ъгъла си призна, че си тръгнала рано рано от бойното поле Mr. Green
Имаме си вече ЕГН  Flutter /тези новите ЕГН-та хич не мога да ги вдяна/

Абе искаше ми се да поостана, ама пуста работа  Mr. Green
Честито ви ЕГН. Горките деца, как ще си помнят ЕГН-тата не знам. В нашите поне има логика.

# 89
  • Стара Загора
Бе то и в техните има, но е малко по-сложна Laughing

А днес ще пием ли кафе?
Херо?

Аз към 10:30 имам среща с Роси и към 11 съм свободна. Някой желаещ да го щипя под масата?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт