Стара Загора 14 - Градът на мишорите

• 20 348
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
Експресчо, аз вече съм излекувала едно дете от конюктивит с кърма. Сериозно говоря, ако искаш да пробваме обади се.

# 61
Таткото на Ива още си чакам гледането  Crossing Arms

О. Къ. Питай си питането и ще ти се отговори...
(Въх... Аз като в "Стария завет" проговорих)

# 62
  • Стара Загора
Благодаря ви за предложенията... Ама нали и ние си имаме кърма в големи количества... Искрено се надявам утре да си прибера отрочетата най-накрая и да работим по въпроса с кърмата...
Бебето е много лакомо, суче на поразия... Аз на Jade казах онзи ден... Изсукал е на едно ядене, в което Нели е решила да му направи замерване преди и след, цели 80 грама... Как си го представяте моя четиридневен малък слон от Странджа планина, на кого ще мяза по апетита, а...? Колко му е стомахчето, че и 80 грама да събере... Ама т`ва е, на тати хоботчето...
Що се отнася до конюнктивита (така и никой не каза как е правилно, май се казва конюнктива)... Двете "капълки" в очите може би действат... Лекаря, Кроснева, вчера ме предупреди, че тази сутрин очичките й щели да са полузалепнали от секрети... А те не бяха... И дори бяха по-малко зачервени от вчера... Което малко ме обнадеждава... Че може и да сме пресекли "инициативата" на бактериите в зародиш... Иначе пуснахме микробиологично изследване на очен секрет, да видим къв гад мори детето...
А да не ви казвам как се зарази с тоя конюнктивит дребосъчката... Че се ядосвам много и ми иде да ГРЪМНА някой...
Сполай ви и до скоро...
newsm10

# 63
Девойки и ти младежо, имам въпрос - препоръчайте ми хомеопат - местен и свестен. Купих едно лекарство ( или нещо такова - в шише е, от аптека) и било мор за акнето, обаче освен от агенция ЕЖК нямам друга информация как да го приемат тийновете, а не ми се дава напосоки. Резултата го видях, ама друго си е човек да си ходи информиран, та help моля   bouquet

# 64
Експресчо ти си пример за татко  smile3501

# 65
  • Стара Загора
...Vmesto da go pazish i nasyrchavash...

Аз го насърчавам, бе Златенце... да си излее тестостероновата емоция, че да му е по-лесен живота.
Споко, в добри ръце си го оставила  Flutter

Експри, "конюнктивит" се пише!
Бързо да и минава  bouquet

Пепчо, аз не разбрах хомеопатично л-во ли си купила? Как се казва и как се прилага? Маже ли се или е на обикновени хомеопатични гранули за смучене?

# 66
  • Стара Загора
Ще ни изписват утре...
Стискайте палци да не мине котка пътя ни...
Или да кажа по-скоро, още някоя разтревожена лекарка покрай стаята на Иво...

П.С. Утре, като се прибере детето вкъщи... Ще ви пусна снимки да видите...

# 67
  • Стара Загора
Стискам и на краката  Grinning

# 68
  • Стара Загора
И аз съм стиснала  Flutter
Джейд...мишоро такава..днес пак си видяла сержи...културно ли се държа  Twisted Evil

# 69
  • Стара Загора
културно ли се държа  Twisted Evil

Над масата - да  Twisted Evil

# 70
Аааааа, дайте да се разберем-за какво го взехте това мишората. Мишоро тва-мишоро онва, мишората е една, да се знае /Херче, Джейд май не е мишора в тоя смисъл, а, май си върши работата,  не спи кат нас, тъй че пази си мъжо Laughing / . Ама много сладък тоя Слави, бе  Heart Eyes
Експресчо, и аз стискам Иво вече утре да си е вкъщи Hug

# 71
Жаде  Laughing - на гранули е - пише: Хомеопатичен лекарствен продукт пилули 4g "apis mellifica".  Видях ефекта на друг тийн, който го пие. Но никаква информация повече не дадоха - вероятности от предозиране, някакви странични реакции, колко време за лечение и тн, неща, които ги пише в листовките на лекарствата. Тук такава няма - продават само шишенце - голямо колкото червило, затова ще търся доктор да питам,

# 72
  • Стара Загора
Значи, Пепчо, купила си хомеопатичне продукт на Боарон, монопрепарат. Изписват го най-често за зачервени подутини, ужилвания от оси, комари и други насекоми. Свързва се със зачервяванията по принцип. Та в този смисъл би могъл да помогне и за акне, но! При лечението с хомеопатия нещата не стоят толкова просто. Едно лекарство може да помогне на един, а при други 10 да няма никакъв ефект. Това е така, защото според хомеопатите, всеки човек си има свои собствени особености, както на физическо, така и на емоционално ниво. Затова е нужно да се подхожда индивидуално и целта на хомеопата е да опознае максимално пациента си, за да може да му предпише по-точното лекарство. Така... до тук с кратката лекция, сори ако е било досадно.

Исках да ти кажа, че това лекарство може и изобщо да не подейства, но пък нищо не ти пречи да опиташ. Боаронските препарати се продават в достатъчно ниски потенции за да не може да се навреди с тях, дори при изписването на грешно лекарство.

За това как да го приема, може да попиташ всеки хомеопат завършил Боаронския курс, такива са повечето в града. Не ти трябва някой много добър. Има и 2 класически х-тки - Райчева и Димитрова. И двете се намират в дома на строителя, но не те съветвам да даваш пари за първоначално интервю при тях, ако няма да се лекуваш редовно  така. Боаронците са си обиквновени лекари, изкарали курса по х-я по-скоро за престиж и защото е модерно. Те не правят интервюта и ще трябва да платиш само някаква такса за преглед вероятно. 

И последно, моят съвет - влез в клуб Хомеопатия в Дира. Задай въпрос как се дава Апис (напиши и потенцията, числото и буквата след името на л-вото) за борба с акне. Сигурна съм, че ще получиш добри отговори. Там пишат някои известни и добри хомеопати.

# 73
  • Стара Загора
И аз съм стиснала  Flutter
Джейд...мишоро такава..днес пак си видяла сержи...културно ли се държа  Twisted Evil

Мъж ти ли си призна? Аз щях да пиша днес, ама викам кат разбереш, че сержи е дошъл на кафето ще подпалиш количката към Бирхала  Mr. Green

# 74
големи благодарности, Джейд   bouquet   bouquet. Не беше досадно, а изчерпателно  Grinning Ще питам в дира, но щом не може да им навреди утре сутрин почват да смучат "зрънцата" а ще ги водя като намерим общо свободно време
А цифрата 15 я забравих да препиша просто  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт