След 10 години съвместен живот ми каза че не иска дете...

• 21 842
  • 227
  •   1
Отговори
# 90
Струва ли си заради такъв човек да продължаваш да живееш безсмислено?
На 37 имаш време да срещнеш друг човек и да имаш дете. Не губи време. По- добре си изгледай детенце и сменяй бебешки памперси, вместо след някоя и друга година да си болногледачка на човека, давал ти празни надежди толкова години и да му сменяш памперсите за възрастни.

# 91
Заминава в чужбина за три седмици, аз му съобщих, че като се върне няма да ме има. Каза ми, "супер че се отървах от тебе" и толкова. Нито ще му говоря, нито ще се обяснявам, Слава Богу че няма да го има, защото наистина щеше да ми вгорчи живота при местенето ми

# 92
  • BG
И местонахождението на квартирата   пазиш в тайна. Преместваш се докато го няма, сменяш и номера на телефона, абе въобще изчезваш от лицето на земята. Ето  - съдбата ти помага.

# 93
Напил се е, и ти е казал истината: че само те използва. Жалко, че чак след 10 години. Винаги съм подозрителна към мъже, които се занимават с доста по-млади от тях жени. 13 години разлика не е малко. Излъгал е млада, че по-опитна няма да му се върже и ще го разпознае що за стока е. Пък и на 50 спермата му едва ли е много качествена, особено примесено и с алкохол. Та може и да не може да има деца вече. Успех с местенето!

# 94
Заминава в чужбина за три седмици, аз му съобщих, че като се върне няма да ме има. Каза ми, "супер че се отървах от тебе" и толкова. Нито ще му говоря, нито ще се обяснявам, Слава Богу че няма да го има, защото наистина щеше да ми вгорчи живота при местенето ми

Още едно потвърждение, че ти трябва да се спасяваш и отърваваш от него. И това, че заминава, си е направо късмет, поне няма да ти къса нервите. Ще се справиш, има жени с по две и три деца успяват сами, без мъже, ти си сама засега. Не казвам, че е лесно, но като усетиш, че можеш да си помеш дъх свободно, ще го разбереш. И не се хвърляй веднага на следващ само защото е мъж, ще се появи и твоят човек. Като се успокоиш и улегнат нещата. И не съжалявай за нищо, не се самосъжалявай, случило се е, реагирала си, променяш посоката си на живот и стискам палци да е за добро. Защото оставането при тоя човек нищо добро няма да ти донесе. А другото все пак носи надежда и дава възможности. И ще стане, ще се случи!

# 95
  • Варна
Нещастник. Искал да се отърве ама няма очи да го каже в лицето й.

# 96
  • София
Да не се хвърля веднага на следващ, но трябва:
Първо - да се намери нов мъж
Второ - да се увери, че иска дете от него
Трето - успешно да забременее, което ще й е за първи път

На 37 трябва да забърза нещата

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 17:25 от Cuckoo

# 97

Още едно потвърждение, че ти трябва да се спасяваш и отърваваш от него. И това, че заминава, си е направо късмет, поне няма да ти къса нервите. Ще се справиш, има жени с по две и три деца успяват сами, без мъже, ти си сама засега. Не казвам, че е лесно, но като усетиш, че можеш да си помеш дъх свободно, ще го разбереш. И не се хвърляй веднага на следващ само защото е мъж, ще се появи и твоят човек. Като се успокоиш и улегнат нещата. И не съжалявай за нищо, не се самосъжалявай, случило се е, реагирала си, променяш посоката си на живот и стискам палци да е за добро. Защото оставането при тоя човек нищо добро няма да ти донесе. А другото все пак носи надежда и дава възможности. И ще стане, ще се случи!

Със сигурност поне една година не искам и да видя мъж, малко почивка. Само ме притеснява, че ги намразих, но предполагам ще премине Simple Smile

# 98
Лора, намразила си конкретния и той си го заслужава, другите няма защо. Аз нямах предвид да ставаш мъжемразка, а да не се хвърлиш веднага на друг, за да не допуснеш нова грешка, но пък и това не е сигурно, не се знае какъв човек може да се завърти около теб, не гледам в кристална топка все пак, а и правила в отношенията няма. Може пък да се завърти свестен човек, абе всичко е възможно, но внимавай и гледай не просто да угаждаш на някого, щото благоволил да ти обърне внимание, а и на теб да е добре с тоя човек. Мъж на място ли е, няма да те тормози, а и той ще се старае да ти е хубаво с него.

# 99
Нещастник. Искал да се отърве ама няма очи да го каже в лицето й.

Казва го, за да я тъпче още. Уж колко много още отпреди му се е искало тя да се разкара. Аз хващам бас, че като види, че е сериозна ще обърне палачинката. И ще изпокрие кристала. Дребни хорица.

# 100
  • София
Защо си мисля, че пияндето си е намерило другарка по чашка и по нежелание да има деца вече?
И затова е толкова смел, и толкова арогантен?
Дали наистина идеята му не е да я принуди да си тръгне?

Хубаво е, че няма да го има почти месец.
Авторката да изнесе всичко, което ще й е нужно и полезно.

# 101
В първия пост го наричаш "съпруга ми". Значи ще се наложи не просто да си тръгнеш, а да се разведеш.
Или "съпруг" в днешно време се казва на гадже?

# 102

Късметлийка си! Имаш възможността да се изнесеш на спокойствие и да го блокираш (изтриеш) от живота си завинаги!
Този мъж не заслужава нищо! Най-малко тъгата ти!
Всяка жена, включително и ти заслужава много повече от този..

# 103
Е, как ще го изтрие, нали кредит има, брак, ако има нещо вярно в историята. Тепърва би трябвало да има още комуникация, докато се реализира разводът, да се ходи заедно в банката да разделят кредита и някакви такива.

# 104
Тя ако го изтрие емоционално..Ни развод ще и тежи, ни другите подробности. Само сама за себе си да каже "Край, не го искам. Искам друго" И да не поддава, а да се радва на самостоятелността си.

Общи условия

Активация на акаунт