Октомврийчетата в нас растат - мами с термин ОКТОМВРИ 2021 (тема 2)

• 30 578
  • 761
  •   1
Отговори
# 135
Бубамара,честит рожден ден бъди много здрава,щастлива и само хубави новини💕🍷🎂

# 136
Бъги, стискам палци! И на всички-да сте здрави и повече да нямаме перипетии. Аз днес съм рожденичка и си пожелавам във вторник добри новини 🍀

Честит рожден ден и само хубави неща да ти се случват RelaxedCake

# 137
  • София/Севлиево
Ч.Р.Д,Бубамара.Бъди жива и здрава и много обичана ❤️
Бъги,стискам силно палци всичко да е наред.
Мен вече всичко ме боли от лежането,не знам още колко ще трябва да лежа,но се надявам в четвъртък док да ми разреши поне малки разходки,че цялата се схванах.

# 138
Бубамара честит рожден ден ! Бъди жива и здрава ти и цялото ти семейство! Пожелавам ти всичко най,най - хубаво и всичко с бебока и теб да е добре и само хубави новини!💐💞

Бъги стискам палци за положителни новини !

Момичета какво да правя така ми се гади няма няма вечер ,няма сутрен постоянно ,нищо не ми се яде от всичко ми се гади , чувствам се като пяна вече съм в 6г.с +1д на преглед съм на 02.03

# 139
Бъги, стискам палци! И на всички-да сте здрави и повече да нямаме перипетии. Аз днес съм рожденичка и си пожелавам във вторник добри новини 🍀
Честито, да си жива и здрава🌷🌷🌷 На една дата сме с теб😄
Аз пък заспах в 11,събудих се в 1..будувах до 2 ч и накрая станах в 7..

# 140
Бубка, честит празник! Бъди здрава!  Flowers HibiscusHug Страхотен слънчев ден в твоя чест и много подходящ да открие сезона на добрите новини
Ах, Моника, докато публикувам, видях, че и ти празнуваш Flowers TulipFlowers TulipFlowers Tulip
Здраве ви желая от сърце и много щастие Blush

# 141
Честито, да си жива и здрава🌷🌷🌷 На една дата сме с теб😄
Аз пък заспах в 11,събудих се в 1..будувах до 2 ч и накрая станах в 7..
Честита да си и ти! Бъди здрава и само хубави новини 🍀
Благодаря Ви момичета, да ви се връщат хубавите пожелания и всички да сме здрави, а октомври с по един повече 😊❤️🍀

# 142
  • София
Честити да сте, рожденичките! Heart
Само здраве, късмет и любов да изобилстват в живота ви! А октомври - да гушкате най-прекрасните бебчета! Flowers Bouquet

# 143
  • София/Севлиево
Моника,ч.р.д.и на теб с най-добри пожелания за здраве,щастие и много усмивки ❤️

# 144
Монииии, честит рожден ден бъди здрава и много обичана и обичаща 💕🎂🍷🍷🍷

# 145
Благодаря ви! Ходих на спешен. Предписа ми лекарства. Видя се точка, не засече пулс, но може просто да е рано. Четвъртък или петък пак да отида на преглед. Каза да лежа, да не вдигам тежко и да пия много вода. Изчаквало се максимално до 10 седмица за пулс, ако до тогава не се появи се предприемат действия.
Честит празник на рожденичната! Много здраве и късмет.

# 146
Честит празник, Bubamara и Моника! Много здраве ви желая и леко бременеене!

# 147
Към дамите с прилошаване - пробвайте с кисело зеле, на мен единствено това ми помогна.

# 148
  • Казанлък(Бургас)
CardyR, нека само хубави да бъдат новините в понеделник! Medelin13, нека нещата се подредят!
Bugi_ , почивай, пий вода, и нека четвъртък /петък новините са добри!

Bubamara9, честит рожден ден! Бъди много здрава и щастлива! Желая ти много хубави новини във вторник! Лека и усмихната бременност със здраво и хубаво бебе на финала!

Monika08, честит празник! Желая ти здраве и много усмивки! Лека и без проблемна да е бременността ти! Здраво и слънчево бебе да гушнеш през октомври!

И аз си будя нощем и после будувам с часове. Тази нощ пък спах на пресекулки и сънувах сумати идиотски сънища.

# 149
  • София
Честит рожден ден на Моника и на Bubamara! 🎂💐 Бъдете много здрави и щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт