Октомврийчетата в нас растат - мами с термин ОКТОМВРИ 2021 (тема 2)

• 30 129
  • 761
  •   1
Отговори
# 450
  • au bout du monde
На 26ти се надявам да се види какво е😃 предният път чаках до 20та седмица.

# 451
Аз имам две момчета и също тайно се надявам на момиче ,но важното да е живо и здраво-пък каквото дойде. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 452
Здравейте, момичета, има ли от вас мами, който ще бъдат с породени дечица? При нас живот и здраве ще бъдат с 1г и 7м разлика, интересува  ме как стой въпросът с майчинството...

# 453
И аз тази нощ сънувах,че си играя с малки момичета ... Имам 2момчета смело мечтая за момиче...пък каквото Бог ни даде ще си го отгледаме! 🙆‍♀️🤗

# 454
Аз бях със силно главоболие до средата на 6 г. с. При мен го дължа на кофеинова абстиненция, т. к. винаги съм пила поне по 3 кафета на ден, а рязко спрях кофеиновото и започнах да си правя по едно безкофеиново сутрин, след като минах на едно безкофеиново сутрин и едно следобед започнах да се чувствам много добре.
ПС- сънувам всичко, постоянно и по много! Направо взех да се напрягам вече от всички щуротии, които ми минават нощем през главата.

# 455
Аз с предната бременност бях с много силно главоболие в началото, точно заради рязкото спиране на кафето. Сега го спрях много плавно от 2 кафета минах на 1,после на капучино, после на черен чай, сега пия сутрин билков чай. За сега се разминавам с главоболие, дано така да остане.
Продължавам сутрин с повръщане, от обяд нататък гадене. В края на тази седмица ще ходя за направление вече за женска консултация и мисля веднага да ида на преглед, да ми пусне изследвания и така. Ще съм вечв в 10г.с.Утре ще звъня за час за ФМ, дано да има свободни, че доста трудно се запазваха, поне преди беше така.
Снощи се качих на кантара и се изплаши, за 5 седмици съм +5кг,явно пак така ще си вървя както предния път. Не знам някои жени как качват за 9 месеца 7 - 8😄

# 456
Аз сънувам разни неща, ама нищо не си спомням сутрин. Имам предчувствие, че ще е момче, защото основно се хвърлям по солено и кисело. Обикновено много обичам сладко, шоколади и т.н. Преди можех да изям по 1 шоколад или 1 кутия бонбони сама, но сега изобщо не ме блазни. Ако ям то е нещо много малко и то колкото да опитам. Дано и занапред да продължи така, че не ми се качват много килограми, за сега нищо не съм качила, но каквото е. После ще ги сваляме, важното е децата ни да са добре. 🙃

# 457
Мами, понеже чета различни неща относно чесъна, вие имате ли някакви наблюдения дали е полезен или не трябва да се яде ? Знам, че е малко тъп въпрос, ама съм доста фен на чесномия сос 😆

# 458
Мами, понеже чета различни неща относно чесъна, вие имате ли някакви наблюдения дали е полезен или не трябва да се яде ? Знам, че е малко тъп въпрос, ама съм доста фен на чесномия сос 😆

Ям си чесън, лук люто  и си ми е много сладко даже 😄😄😄

# 459
  • au bout du monde
Здравейте, момичета, има ли от вас мами, който ще бъдат с породени дечица? При нас живот и здраве ще бъдат с 1г и 7м разлика, интересува  ме как стой въпросът с майчинството...

Аз ще съм с породени-1.3м разлика 🥴

# 460
Оо и аз си ям и чесън, и лук. Единствено знам, че чесъна сваля кръвното, ако прекалиш с него, то това може да стане. Иначе в чесновия сос колко чесън може да изядеш - 2-3 скилидки - нищо не са 😀

# 461
  • Асеновград
За отгатване пола на бебето аз вярвам само на пръстена, казват че теста с пръстена никога не лъже и познава поне 9/10.😃 на конец или на златно синджирче си слагате годежния пръстен или халката, или който и да е ваш пръстен, (даже мен са ми го правили и с чужд пръстен) и държите конеца или синджирчето в края така че пръстена да виси и го слагате над корема си или над дланта си и го държите неподвижно. След няколко секунди започва да се върти в кръг или да прави движения напред-назад. Ако се движи в кръг ще е момиче, ако е напред-назад ще е момче. На мен засега ми показва напред назад, и на мен много ми се яде солено и кисело, но аз попринцип си ги ям. Ще видим като дойде времето дали е така, и над дланта на таткото показваше момче. Естествено това не може да се вземе за достоверно но може да пробвате и после като разберете да сравним дали пръстена е познал.😄😄

# 462
Ох, момичета е така само да си излея мъката малко някъде,че цял ден се побърках...Съжелявам,че яи натоварвам с моите глупости отново
Скрит текст:
Понеже майка му на ММ ви казах,че разказа на много хора а баба ми и дядо ми не знаят искахме утре да им кажем и майка ми цял ден ми крещи само,че на единия бабите знаят на другия не,а аз какяо съм виновна че майка му е плямпало и направо ме прави луда,защо чистя,защо не чистя,с ММ скоро се изнасяме, но просто целия тоя стрес и нон стоп реване ме побъркват вече Sad ,само чака ММ да го няма и почва едно
заяждане едно викане ужас е  Sad 

# 463
  • au bout du monde
Hariom1, Успокой се. Гадно е като се живее с роднини. Хубаво е, че се изнасяте. Говори с мъжа ти как се чувстваш. 😕 Направо и на нея й кажи да не ти се меси, че ти си знаеш най-добре👍
С майка ти поне можеш да се оправиш, как ще ти крещи😕 скръцваш със зъби.
Горе главата.

# 464
Ами даа,опитвам се да се успккоявам,ма гледам да си поревавам,така ми олеква иначе каквото и да и кажа все тая тя си е такава .... Винаги е била обсебваща обичам я ма просто е много досадно все някий да ти дудня...

Общи условия

Активация на акаунт