Валето почина

• 47 170
  • 434
  •   1
Отговори
# 285
Прегръщам те. Hug

# 286
ТОлкова дни ти отварям темата и нямам сили да пиша, но сега, като прочетох последните ти редове, ревнах............
Не мога даже да си го представя....по-точно не искам. Cry Cry
Мило мамче, коленича пред мъката ти. Sad Cry Praynig

# 287
  • Стара Загора
Поклон и от мен. Много сили оттук нататък.  Praynig Hug

# 288
Руже, и аз все не намирах сили да ти пиша. Такава нечовешка болка, защо трябва да се случват такива неща. Ужасно е!!!

Прегръщам те и се моля ти и семейството ти да бъдете силни и да продължите напред

Много ми е мъчно Sad

# 289
  • Чикаго / София
Милото малко ангелче! Praynig

Много ми е мъчно и.... просто незнам какво още да напиша!

Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

Много прегръдки и сила на цялото семейство!

А за православните свещенници и отношението им нямам думи направо! #Puppy dog

# 290
  • София
И аз досега не можех да напиша и ред. Буца е заседнала в гърлото ми. Не те познавам, Ружа, но те прегръщам силно. Страшно съжалявам за детенцето ти. Желая ти сила и смелост.

# 291
  • ГОре на черешата...
Господи, ужасно е...както си играе...просто нямам думи...
Вече не съм спокойна за детето си, щом ей така, без да очакваш, може да го загубиш...
Ружа, писах и преди, но знам,че никой сега не е в състояние да приглуши мъката ти...само искам да ти кажа, че вече пуснахме с моето дете  в небето три шарени балона...дано стигнат до твоето ангелче Praynig!
Прегръщам ви Hug!Вземете малко и от моята сила!

# 292
  • На село (близо до Лондон)
Руже, мисля си за вас и ми е ужасно тъжно Cry..Валето е на едно по-добро място но за вас които оставате е ужасно...

Православните свещенищи с техните канони, остарели и закостенели разбирания са просто вбесяващи...Аз имам много добри впечатления за католитеските свещенищи и църква.
Филип го кръстихме в такава църква, въпреки че и аз и мъжа ми сме православни (и не посещаваме особено църква). В православната църква където питахме едва ли не ни задължиха да посещаваме църква поне в продължение на 3 месеца и чак тогава можело да се мисли за кръщене. Ние не сме особено религиозни, но искахме да кръстим Филип така за здраве, далеч от родината, близки, приятели знаеш как се живее.
Само в католическата църква намерихме разбиране и приемане.

Знам че това няма значение за теб сега но просто исках да споделя че и ние сме изпитали (въпреки че не в такъв труден момент) отвореността и човечността на католическа църква.
 Praynig  

# 293
Руже, от както прочетох темата не спирам да мисля за вас. Много ми е тъжно. Дано Господ ви помогне да намерите утеха  Praynig А Валето... тя сега е добре, там при Него... и при вас... защото винаги ще е с вас, просто ще присъства по друг начин...
Не мога повече  Cry А така ми се иска да можех да ви утеша, да променя нещо... Прегръщам ви Hug

пп А православните свещеници не ги мисли, дано са заети по-често, че май тяхната "утеха" никому не е нужна.......

# 294

Всяка втора дума на погребението беше че не се моли за душата на Валето защото е ясно че е на хубаво място защото е ангел, а молитвите са отправени за нейните родители и близки да имат кураж и вяра да продължат напред.
Много хубави и вярни думи! За останалото-  Hug Hug Hug

# 295
  • София
Прегръщам те силно и не мога да спра да плача...

# 296
  • София и там където не се пуши
Руже не спирам да мисля, и се чудя как може такива некомпетентни хора духовни лица да съществуват.

Аз което знам, че католическата и православната вяра са най-близките.
Както може да те опее изт. православен ако си католик, така може да се направи католическа служба, ако си източно православен. Не сме ние хората господ за да кажем какво може. Аз такъв човек, на който сте попаднали, нямаше да го допусна до детето ми. И все си обяснявам, че всичко се е случило така, защото мънинката така го е искала. Сещам се за много примери от различните вери в подкрепа на думите ми. Също така знам, че не вярно че некръстено дете не може да се опее, но просто става по друг начин както го има в католически така го има по православно му.

Ох много объркано стана още веднъж моите най-искрени съболезнования.

# 297
  • някъде
Много, много съжалявам за загубата ви! Cry
Не е честно Бог да взима малките дечица, защото няма по-страшно от това да загубиш детенцето си! Cry Cry Cry
Нека почива в мир малката душица!  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 298
  • Някъде на път....
Не знам какво да напиша............
Не искам да си представя колко голяма е болката ви.........
Не мога..........

# 299
Просто плача и не знам какво да кажа.........
Думите в такъв момент са безмислени.............
.............

Общи условия

Активация на акаунт