Тренировки в домашни условия - 109

• 32 939
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • Перник
Хайде да се престраша и аз да се покажа Relaxed https://photos.app.goo.gl/TPHctHDbb19PCfhv7

Снимките са от миналото лято, но и в момента имам същото количество сланина на корема и бедрата Sad

# 391
Аз сланина не виждам Simple Smile дори бих вдигнала малко килата в полза на мускулите

# 392
  • Перник
Аз сланина не виждам Simple Smile дори бих вдигнала малко килата в полза на мускулите

Благодаря! Simple Smile Аз си я виждам. И, да, опитвам се да направя мускулите повече, но времето за тренировки все не ми достига Sad

# 393
  • Някъде там
Къде я виждаш тази сланина, само ти си я виждаш явно.
Аз съм с КОВИД Sad.Днес излезе резултата.
Мисля като ми спадне температурата да направя някоя друго коремче за 10 минутки Simple Smile
Арсен, перфектна си, искам и аз такова тяло Simple Smile

# 394
И според мен изглеждаш добре, Светла.
Искрица, безпроблемно да минава, не бързай с тренировките. Дай възможност на организма си да се зареди и възстанови.
Аз днес май ще пропусна, снощи почти не съм спала и усещам нужда от почивка.

# 395
  • Бургас/Пз
Искрице, бързо да минава. Почивай повече. Не бързай да тренираш веднага след спадането на температурата. Организмът му трябват сили да се пребори.
Светла, понякога критиката към самите себе си ни идва в повече, но ти се знаеш най-добре какво искаш да промениш.
Арсен, страхотна си, особено където си права в басейна... 😘😘😘

Още съм с МТ, но ще тренирам днес. Нещо ми е много мързеливо обаче.

# 396
Смлях си ръцете с моята си тренировка за рамо и бицепс,  въпреки че намалих тежестите. Имам МТ на гръдния мускул и са уморени от лицевите. Направих  корем с Caroline преди това, след тренировка рядко ми е до корем.
https://www.youtube.com/watch?v=3oeimlA6s68

1А. Раменна преса с пудовка 8кг 3х15
1Б. Повдигане настрани 2х5кг 3х15  и 2х3кг 3х20
1Б. Бицепсово сгъване с редуване на ръцете 2х8кг 3х12
4А. Преса с гири 2х10кг 3х10
4Б. Чуково сгъване 2х5кг 3х20
6А. Военна преса 20кг 3х12
6Б. Задно рамо 2х3кг 3х20
8. Бицепсово сгъване от седеж с една ръка 10кг 2х10

Искрица, почивай си и се пази. Бързо оздравяване!  Flowers Hibiscus
Арсен, браво на теб!
Светла, със силови ще имаш резултатите които търсиш. Нямаш за "отслабване", мускулатурата ще се погрижи за останалото.

Аз съм готова като мускулатура, остана да върна кардиото и да се отмазня. За 4кг не мисля да правя драма, ще си идат за месец- месец и половина. Идеалното беше да не ги кача през есента, но това е.

# 397
Тичащи хора ,дайте някакъв протокол за начинаещи ,нещо по лежерно,ще започнем с20-30 мин с тийнката ,иска да тиаме вечер  Grinning

# 398
Последното нещо, което бих правила е да тренирам с ковид. Независимо дали се чувствам добре, или не. Това  че човек се чувства добре не значи, че не може да си отключи някоя пневмония. Тренировките няна да избягат, обаче да лежиш с пневмония хич не е приятно казвам го като човек срещат се ежедневно с ковид болно в тежко състояние. Не разбирам какви са тия драми да се тренира докато си болен, почивката е най важна в този момент🌺🌺🌺🌺

# 399
Никой ли не пие аминокиселини на хапчета?

# 400
Nona да ти кажа винаги съм взимала на прах,че то 12 хапчета за един час си е зор да ги изпиеш ,ако е дадена така дозата значи е ок!

# 401
  • Бургас/Пз
Нона, аз не разбрах каква е дозата на хапчетата?? Снимай съдържанието в 1 капсула

# 402
Нона, моите 5 гигантски хапа бяха 1 доза, затова нищо не казвам.
Харесвам едни малки ВСАА Ендуро, но не бяха на склад, сега пия разтворим.

Ноу Фрейм, 30мин звучи идеално като за начало.

# 403
Нона, аз не разбрах каква е дозата на хапчетата?? Снимай съдържанието в 1 капсула
Ани, една доза е пет хапчета https://b2b.silabg.com/bg/12324-sila-product.html в дясно под цената е етикета.

# 404
  • Бургас/Пз
Не съм сигурна дали тук да коментираме добавките или в темата за храната е по-удачно??
Сега го слагам в скрит текст и се извинявам, ако е против правилата
Скрит текст:
Само да кажа, че това е мое лично мнение и не претендирам да е правилно. Смятам, че една от най-важните АК е левцина и затова лично аз винаги търся съотношението на трите АК да е посочено. Предпочитам да е 8:1:1 или поне 4:1:1. На тази опаковка, която е пусната от Нона не виждам да е посочено какво е съотношението, а е даден целия комплекс, което за мен не е ок. Препоръчителната доза е различна и тя зависи точно от аминопрофила, затова не мога да преценя дали 5г еднократно както пише на тези е достатъчно.
Нона, една доза е 5 хапчета или 5000мг/5г, което означава, че 1 хапче е 1000мг/1г. Ако искаш погледни тази статия и прецени дали 5г ти стигат или искаш повече https://fitbg.net/blog/supplements/bcaa
Също така когато купуваш следи дали има посочено АК в какво съотношение са. Като гледам твоите са 2:1:1 даже май и не е точно толкова, но да кажем, че е. И наистина прахообразните са по-лесни за пиене. За мен около 6-7г са достатъчни, от които примерно 3г левцин, 2г валин и 1г изолевцин, но пак казвам, че зависи от какво са съставени. При теб обаче в 5г са включени и доста други неща, та трите най-важни АК, които ти трябват остават в малки количества. Пий го примерно по 3 преди тернировка и 3 след, пък като ти свърши, ще се купиш хубав, защото откровено ти казвам, че тоя не бива според мен.

Общи условия

Активация на акаунт