Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 7)

• 49 776
  • 890
  •   1
Отговори
# 120
  • В градината...
Гледам тази рокля и ми харесва на моделите. Обаче реално как ще стои...
Дали талията няма да е много надолу. Аз предпочитам лееко повдигната.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0923522002.html

# 121
Честита Баба Марта!
Бъдете, здрави, усмихнати, стилни и позитивни! 🌷

# 122
  • София
Гледам тази рокля и ми харесва на моделите. Обаче реално как ще стои...
Дали талията няма да е много надолу. Аз предпочитам лееко повдигната.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0923522002.html
На мен доста височка ми изглежда талията.

# 123
Търся си дълга рокля тип риза, но нищо не ми хваща окото. Някакви идеи къде да разгледам онлайн. Опцията за физически магазин за момента е неприложима.

# 124
  • пустинята Гоби
Какъв тренд?! 2019 се продаваха тези принтове в H&M( последната показана със сигурност е оттам, купих я в пристъп на лудост, хем знам, че не понасям такива принтове, и я върнах) и навсякъде.

А то, ако става на въпрос от 10-ти години са актуални животинските неща. Аз тогава на един пуловер се чудех, ама нямаше моя номер. Преди около 3 години пък си купих една лятна блуза, но животинския принт на нея е доста заглушен. Като цяло, ако не беше темата, хич нямаше и да разбера ,че пак са масово по магазините. На мен улицата ми е оринтир по принцип, обичам да зяпам жените и да си отбелязвам какво-що.

# 125
Животинските принтове и как да ги носим що годе стилно сме ги обсъждали в модната тема и съм ги пускала ето това видео, което е доста подходящо и за тази - мацката е набор.

И моята любима, шантава Трини, но тя не е за всеки и за всяка ситуация Simple Smile

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 16:41 от Agent Provocateur

# 126
  • София
Животинските принтове са класика.
Друг е въпросът как се интерпретира и на кой как му стои.
Зебрата е ретро сякаш, но пък змийският е в тренд. Котешките бяха модерни преди няколко години в нетипични за котките цветове.

В последните години и аз се отворих към тях. Но ги харесвам на по-обемни, леки и дълги дрехи, съчетани с неутрални аксесоари и други дрехи, за да не се получава прекалено.

# 127
И за мен са класика и като класика са достатъчно извън трендовете, че да можеш да си ги ползваш по всяко време, адаптирани към личния стил. Разбира се, ако се търси остромодното се гледа тренда, но изобщо не е задължително.

Твърдят, че най-големият писък за 2021 е КРАВЕШКИЯТ принт Wink
https://www.forbes.com/sites/sboyd/2021/01/30/cow-print-is-the-c … -print-trend-yet/

# 128
  • Mediterraneo
Оле, ужас!

# 129
  • На острова

И аз ще го пропусна Satisfied

# 130

Simple Smile)))))))))))))))))) На мен ужасно ми харесва! Simple Smile))))))))))))))

Факт е, че има всичко за всеки, не се отчайвайте Wink
https://www.google.com/search?q=2021+Fashion+Trend:+Cow+Print&am … rc=p4RRQWBMiAMfiM

Още малко красота и култура за кафето ви без акцент на крави Wink

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 20:41 от Agent Provocateur

# 131
И за мен са класика и като класика са достатъчно извън трендовете, че да можеш да си ги ползваш по всяко време, адаптирани към личния стил. Разбира се, ако се търси остромодното се гледа тренда, но изобщо не е задължително.

Твърдят, че най-големият писък за 2021 е КРАВЕШКИЯТ принт Wink

Със сигурност няма да съм по последния писък...и въобще животински принтове не са за мен! Grinning

# 132
Тоя кравешки принт децата го докараха с белина на кафяви суичъри:grinning:

# 133
На една монохромна визия в нюд и божово с удоволствие бих турнала ей това бомбе:

Другите хубавини оставям на вас. Satisfied

За да приема дреха с животински принт, трябва да е максимално изчистена от детайли. Ревери, джобове, копчета, воланчета.... коланчета....би ми дошло в повече.

Може би и ето това палтеце не бих върнала, но пак под голямо условие. А, дали ще го облека е въпрос с повишена трудност. Simple Smile

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 17:24 от Sysly

# 134
  • Виена
Аз какъв принт купих в събота на детето... Ако тия каки с трите детски магазина започтат да шият и за майки, ще спечелят вечен клиент...

На себе си взех тютюнево зелена ежедневна рокля кос, да се мотая с нея на лято през уикендите, всяка година купувам по една от техните А образни от трико

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 19:16 от bombolino

Общи условия

Активация на акаунт