Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 7)

• 49 261
  • 890
  •   1
Отговори
# 600
Не е до купешки храни. Всички зърнени храни имат този ефект – подуват се при преработката си в стомаха и червата, водят до газове също. Simple Smile

Само един вид храна не ме подува, но при съчетания например елда със сирене или кашкавал, масло-да.По-скоро не беше правилна думата купешки, защото всичко е купешко, но такива преработени.Дори и боб- ако само боб ям и не смесвам не получавам газове, но ако е с хляб или нещо друго веднага.
Галдучо и аз съм така. А млечните как подувааат. Ужасно, а така ги обичам. Ти спокойно можеш да спазваш разделното хранене, ще ти олекне много на корема, казвам го от собствен опит! Можеш да си свариш елдата със различни подправки и да я подправиш само със зехтин, не с масло, не подува тогава.

# 601
Миа страхотно ти стои тази пола !

# 602
  • София
Аз трябва да откажа млякото, а особено голямото лате или фрапе - ужасно ми действат.

# 603
От 9 месеца съм без млечни аз, супер се чувствам.

# 604
Миа страхотно ти стои тази пола !
Абсолютно съгласна! Не е животинския принт виновен за пошлото излъчване (коментарите за чалга), а неправилното му комбиниране. И цялостната визия.
Мими, протеините засищат, добър избор. Аз не мога без млечни. Кафето ми е с мляко, сиренцата любимо мезе. Но количествата гледам да са скромни
Скрит текст:
Тъкмо съм си сипала чаша вино със сиренце с боровинки. Празнувам 8ми от днес Joy

# 605
Аз съм с непоносимост към млечни, не ги пипам.

8ми март е утре! Аз си купих подаръците, и самият празник не ме интересува. Smile
В сряда е РД на най-малкия ми син, ще го празнуваме двойно, и в събота. Това ми е празника.
Ресторантите са затворени, ще ям елда. Satisfied

Супер са тоалетите на Миа, и и стоят чудесно!

# 606
Миа, много ми харесват и двата аутфита, даже и за двата бих ползвала кецките. Страхотно ти стоят!

# 607
Миа, полата е убийствена!

Дами, може ли да се върнем на темата за стила, че започнах да се чудя в някоя тема за хранителни режими ли съм попаднала случайно?

# 608
  • Sofia

С моя любим сме повече от 20 години заедно. За тези години имам поне 5 сериозни предложения за брак. Които приемам, но знам, че приемането им е по-важно от реализацията. Все още не сме женени. Иначе като го видях в библиотеката от пръв поглед знаех как се казва, знаех, че е и моят мъж.

От него ли?
Защото аз получих още предложения за брак (от други хора)  както съм омъжена с 3 деца.  Rolling Eyes

# 609
  • София
От него все, Карън! Леле, и на теб не ти е лесно!  

Темата е за стила най-вече - да! Която ще празнува утре, какво е планирала да носи?  Ако не сервирам претоплената крем супа с леопардовата рокля, ей, Харпи да не се наричам Wink.

# 610
Харпи, аз след втория пръстен си купих рокля Stuck Out Tongue Winking Eye На 15тата година. Интересно ми е ако все пак решиш да реализираш приетото предложение, какво би избрала за събитието?

# 611
Темата е за стила най-вече - да! Която ще празнува утре, какво е планирала да носи?  Ако не сервирам претоплената крем супа с леопардовата рокля, ей, Харпи да не се наричам Wink.
Е, как какво - рокля на цветя Joy  И не се шегувам, да знаете - сатенена в зелено и розово, свободна или тъмносиня - разкроена от талията надолу и с дантела в горната част. Според настроението ще метна някоя... Свръх ми идва в понеделник вечер и нямам капчица желание, но приятелите ни са запазили и маса в ресторант за вечеря. Ще трябва поне за час да отидем...

# 612
Баси.....тази рокля искам да я видя -сатенена в зелено и розово 😍😍😍

# 613
Много ме е яд, че тук няма с кой да празнувам 8 март. Ужасно ми се иска да отида на осмомартенско парти, напук на всички транс същества и напук на това, че искат да ни заличат като пол!
Утре ще купя цветя и торта и ще се почерпим с майка ми.

# 614
Абсурдно звучи така описана, давам си сметка... Но, на живо не е лоша и ми пасва на типажа
...

Последна редакция: пн, 08 мар 2021, 00:12 от Light Beam

Общи условия

Активация на акаунт