Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 7)

• 49 201
  • 890
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Като е сухо и топло, няма шанс да сложа кецове, тогава съм на сандали и чехли. Като има шанс да се изцапат или да вали - няма как да сложа платнена обувка. Та кожени са ми ок, но платнени не. Имам едни гуменки с ластик, без връзки, те са ми ако трябва супер спешно да изхвърча от вкъщи.

# 676
  • пустинята Гоби
Платнените гуменки стават и за хладно, но сухо време. Аз вече подносих моите. Имам и чисто бели, но реално повече от веднъж без да ги изпера не мога да ги нося, че ходя много пеш и стават на нищо. Поради тази причина хич не ги уважавам.

# 677
  • Mediterraneo
Да, аз мога да карам цяла зима с платненки Simple Smile Вали 10 дни в годината, не ми е проблем. Чисто бели платненки обаче трудно се навивам да си купя. Но с тези определено си карам от сандал до сандал, дето се вика.

# 678
  • пустинята Гоби
В чужбина е по-чисто, та може и да става за бели гуменки. В България е ужасна мизерия за съжаление.

# 679
  • София
В София в момента е за гумени ботуши.

# 680
Тази година не можах да извадя дори ботите и каран с кожени гуменки. Обикновено за зимата имам черни и кафеви, а за по- топло време имам няколко чифта бели и розови. Много харесвам тези от плат, обаче не обичам дрехи, обувки или чанти, които са с трудна подръжка.

# 681
  • Sofia
Бяла кожа или гума се чистят отлично с кухненски спрей обезмаслител.

# 682
Чувала съм, че и мицеларната вода върши работа, но не съм го пробвала.
Това може да си го отбележат и тия, които не я отмиват.
И какъв е проблемът ако някой ДРУГ не отмива мицеларната вода?

Аз много обичам бели гуменки, обаче изхвърлих близо 3 чифта заради пожълтяване след пране. Как ли не ги прах, с какво ли не пробвах, суших ги вътре, вън, хоризонтално, вертикално и все като изсъхнат жълти петна. Обаче от няколко години им хванах цаката и сега си нося с лщкеф бели гуменки.

# 683
  • София
Белите гуменки трябва да са кожени.

# 684
Имам само едни кожени бели кецове,но са високи над глезена.Сега искам ниски и се триумя в обувки бг.
С една магическа кърпа от лидъл ги чистя,както и всичк бели подметки,аз нося основно маратонки и ми е много добра за почистване.

# 685
Аз платнени гуменки нямам, имам бели сникърси-кожени, подметката търкам с циф, светват направо!

# 686
Никога не съм носила гуменки, платненки и подобни. Маратонки имам няколко чифта, само за спорт и разходки в гората.

# 687
Никога не съм носила гуменки, платненки и подобни. Маратонки имам няколко чифта, само за спорт и разходки в гората.
Общо взето и аз, белите сникърси и едни маратонки са ми спортните обувки за разходки, колело...!

# 688
Аз вече не нося платнени гуменки и намирам кожените за лесни за поддръжка. Май последно преди около 4 години имах едни като от едро зебло, много си ги обичах. Simple Smile После имах жълт велур, но с времето се захаби.
В момента имам два чифта. Едни бели с бронз. И едни розови с червено, хаха. Няма да седна да споря, че са много стилни, но на мен ми пасват. Sweat Smile

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 22:23 от Barbabeau

# 689
Белите с бронз много ми харесват, на лакоста ли са ?

Общи условия

Активация на акаунт