Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 7)

• 49 185
  • 890
  •   1
Отговори
# 765
Тези от Савова са страхотни.
Аз съм пробвала на Rieker,не можах да се реша.Удобни,но ужасно,ужасно грозни.

# 766
Тези от Савова са страхотни.
Аз съм пробвала на Rieker,не можах да се реша.Удобни,но ужасно,ужасно грозни.

Тези са на Grenson.
https://www.grenson.com/uk/nanette-womens-brown-hiker-boots-commando-sole.html

# 767
Савова, тези са разкошни, но за бг стандарт не бих дала нивгиш толкоз пара. Това с аблизо 700 кинта, което е повече от една минимална бг заплата от 650 кинта. Има чудесни кожени/велурени боти тук з апо-малко пари. Wink

# 768
Не съм ги мерила, но с такива скъпи обувки винаги се надявам да ги меря и да не са ми удобни Joy. Така поне си казвам хубави са, ама не са удобни. Като качество са идеални и от далеч им личи цената, но за сега ще се задоволя си др. Мартенс.

# 769
Носила съм кецове с вградена платформа.

Скрит текст:

Имах като показаните на снимките /снимките са от нета, моите отдавна са изхвърлени/.
Бяха много удобни, здрави и пипнати, платформата даже не личеше, продавачът консултант ми я показа. Но беше наистина много отдавна.

# 770
  • София
И на мен не ми харесват скрито повдигнатите обувки. Правя си асоциации с Италия, където се предлагат такива за ниски мъже Wink

# 771
Ох като видя такива копита и се сещам за една жена  от форума, която постоянно е на такива.

# 772
На мен не ми харесват и също ми напомнят на копито. Не са ми крайно грозни, но и не са нещо, което искам да имам в гардероба си. Показаните от Савова обаче са жестоки!

# 773
  • пустинята Гоби
И на мен са ми груби и направо развалят обувката.

# 774
Ето ги моите такива със скрита платформа. Не съм ги носила тази година, но отчитам, че са изключително удобни и смаляват визуално крака ( аз съм с 40-ти номер). Simple Smile
Скрит текст:

Скрит текст:
Цитат
Босилке, превръщам се в заклет фен на твоята хубост. Hug
А тия обувки с това палто и цвят чанта са трепач. Мерло, розе и какво ли не...изобщо наздраве! Smile
Barbabeau , благодаря ти, че забеляза! Нали? Каберне, мерло, виолетка и розе. Пълна каша, но е веселба. Purple Heart

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 21:25 от Босилка

# 775
  • Mediterraneo
Аз пък ги харесвам. Не всички модели и не на всяка цена, едни- единствени имам, но много си ги харесвам. И аз като Босилка съм с голям крак и го смаляват оптически. Лошото е, че аз съм висока и с тях съвсем висока ставам, не са ми удобни и за шофиране.

# 776
Док Мартенс не ви ли тежат? Искам лачени, но всичко на марката ми е тежко и твърдо, та ще се въздържа.

# 777
Ето ги моите такива със скрита платформа. Не съм ги носила тази година, но отчитам, че са изключително удобни и смаляват визуално крака ( аз съм с 40-ти номер). Simple Smile
Скрит текст:
Хм....по принцип не съм фен на платформите ,но тези ме кефят

# 778
  • София
Моето стъпало на дължина е 41 номер, на ширина е 38.
Всичко ми е широко. Няма обувка на ток, която да ми пасва. Затова си ходя с равни обувки с връзки или мокасини.

# 779
Док Мартенс не ви ли тежат? Искам лачени, но всичко на марката ми е тежко и твърдо, та ще се въздържа.
Лачените са много неудобни, тъй като са ужасно твърди. Имат модел който е кожа без подплата вътре и са Ок.

Общи условия

Активация на акаунт