Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 128 093
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София
mileniak - ммммм честито! супер звучи този нов VR Cupid И на мен ми влезе в полезрението.

Antonina Antonova 605485 - радвам се, че Promise me Intense Mauboussin е добро ново попадение Hands Ok Hand
Колкото до питането Ви, от изброените 3 познавам само Sheikh lattafa Luxe edition - много мощен, наситен и доста плътен, сладко, амброво-дървесно гурме. Най-кратко така бих го описал. Усещам и уютни подправки като канела и шафран. Пирамидата е много точна и реално няма изненади. Ако харесвате по-плътни и по-тежки вкусни амброви аромати/усеща се и ванилия доста, и карамел/ - то тогава риска е минимален, но с условието, че сте наясно, че говорим за оринет композиция от арабска марка. Няма никакъв риск от скрити животински нотки, удове, мъчни скрити тамяни и тн. За мен, Sheikh lattafa Luxe edition е безкрайно уютен ориент, поевропейчен с есенно-зимно, дори коледно звучене.

Да споделя 2 думи и за сутрешната разходка в мола. Satisfied
Тествах в Сефора на кожа тези два Giorgio Armani  Stronger with You Absolutely и Carolina Herrera Bad Boy Le Parfum.
УАУ! И двата са невероятни! Пълна лудница от всякъде!
Започвам с Giorgio Armani  Stronger with You Absolutely / https://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Stronger-with … lutely-64501.html
Няма да е дълго ревю, само ще маркирам накратко - много объл, привлекателен и секси унисекс парфюм, който гледа към ниша. Веднага ми напомни стила на L'Artisan Parfumeur Noir Exquis, може би и донякъде на Maison Martin Margiela By the Fireplace. Това усещане за нещо топло, вкусно, обло, ядково е много специфично и привлекателно за мен. Честно казано, бих го определил така най-кратко:
 - в най-голям процент ми напомня на Noir Exquis, има и от By the Fireplace, като бих добавил и нюанс от Boucheron Ambre D'Alexandrie.
Giorgio Armani  Stronger with You Absolutely го намирам за много секси, но и дълбок аромат - влиза в желанията ми определно.

Carolina Herrera Bad Boy Le Parfum - мммм тука наистина имаме горещ и секси Bad Boy Animal Heart Eyes Cat
Усеща се тъмно зелен тютюн, още не запален, много мъжки, много ниш! Направо не повярвах, докато го изследвах от ръката ми... Много интересен, определено не е за всеки, но същевременно не е твърде полярен и неносим, каквато трудност аз имам с някои нишове. Отличен баланс в развитието и поне за мен, Bad Boy Le Parfum носи иделаното сечение между привлекателност и уникалност. Търсещите зелен ароматен тютюн, ще останат приятно изненадани.
Първата версия - Bad Boy EDT е по-моя  - тя е по-вкусна и по-близо до моите гурме предпочитания. Но категорчино оценявам много положително, и като невероятно ново попъплнение с ниш привкус този нов Bad Boy Le Parfum. За жалост, нито съм секси, нито горещ бед бой с лош поглед и едва ли ще ми стои както на такъв типаж, но ако ми изпадне някога на добра цена он-лайн, бих го взел без грам замисляне. Дали мирише на трева/канабис - мисля че не. От тийн-хлапак не съм усещал аромата на канабис, но това което помня е различно от тъмно-зеления тютюнев аромат в Bad Boy Le Parfum. Гореща препоръка за търсачите на нещо по-така.

Да похваля Zara - заредили са някои парфюми от линията Zara Limited Country Edition.
Много хубави шишета - елеганти, изчистени - супер!
Amber Fusion - прекрасен и много елегантен, кашмирен и различен!
Red Temptation - отлична вариация на Бакара!
Rose Gourmand пък е чуден по темата Мансера Роза-Ваниля - секси, сочен, локумен - лудница!
True Leather също е страхотно пипнат и интересен...
Всички изглеждат в този стил:
Скрит текст:

Между другото, в мол Сердика на най-ниския етаж, до DM има нов щанд на самия коридор, където продават арабски неща - за сега е доста слабо зареден, но има някои неща на Ал Харамейн, Суис Арейбиън, Латафа и тн.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 13:35 от Deetron

# 1 126
Здравейте. Чета ви с голямо удоволствие и незнам дали тук е мястото, но много бих искала да ми предложите, цветен и траен парфюм.
По-принцип си падам по по-сладникави, но, с настъпването на пролетта, нещо ме влече цветното😊🌷
Имам и ра размяна ако някой иска отливка от Scandal и от tresor a la folie night.
Благодаря. Мнение за gucci Bloom?

# 1 127
Христо, за мъжки парфюм ли питаш или за дамски?

# 1 128
Такива описания правите на парфюмите, че ми трябва висше образование по аромати 😁 Аз все още не мога да избера, какво да взема на сляпо, защото нямам голям избор да ги тествам.
Та, по-напред моите постове си останаха и потънаха. Дайте идея за летен не тежък, не сладък, но траен парфюм. Да е секси и да оставя аромат след себе си. И не на последно място, от къде ги поръчате онлайн? В ДМ и в Лили на далавера ли са цените?

# 1 129
За женски. Мария се казвам, просто при регистрация влязох през фейсбук и незнайно защо излезе профила на баща ми и така си и останах 😊

# 1 130
Лиана, има отделна тема за сайтове и поръчки онлайн. Прегледайте я.
Какъв е бюджета за търсения летен парфюм? Най-пърносигнално казвам: Dior poison girl EDP

# 1 131
На горните 2 дами препоръчвам J'adore Christian Dior – женствен, стилен, присъствен нежен аромат. Винаги се забелязва и оставя шлейф.

# 1 132
Такива описания правите на парфюмите, че ми трябва висше образование по аромати 😁 Аз все още не мога да избера, какво да взема на сляпо, защото нямам голям избор да ги тествам.
Та, по-напред моите постове си останаха и потънаха. Дайте идея за летен не тежък, не сладък, но траен парфюм. Да е секси и да оставя аромат след себе си. И не на последно място, от къде ги поръчате онлайн? В ДМ и в Лили на далавера ли са цените?

Първообраза, както и Интенс версията на Light Blue са широко харесвани от масовата публика и отговарят на изискванията.
https://www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/Light-Blue-Eau … ntense-44034.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/Light-Blue-485.html

За сайтовете има отделна тема.

# 1 133
Да похваля Zara - заредили са някои парфюми от линията Zara Limited Country Edition.
Много хубави шишета - елеганти, изчистени - супер!
Amber Fusion - прекрасен и много елегантен, кашмирен и различен!
Red Temptation - отлична вариация на Бакара!
Rose Gourmand пък е чуден по темата Мансера Роза-Ваниля - секси, сочен, локумен - лудница!
True Leather също е страхотно пипнат и интересен...
Всички изглеждат в този стил:
Скрит текст:
Deetron, в такова шише имам True Leather For Her, силен и траен аромат за без пари. Днес получих Lattafa Velvet Oud след хубавото ревю на Ре и бях изненадана колко сходни са двата парфюма, поне за моя нос. От Lattafa Velvet Oud не съм очарована, започва много хубаво, но после избива нещо средно между пот и смачкани листа от здравец и индрише, типична за евтините ориенталци, кожа изобщо не усещам.
Докато при Зара острото начало омеква в сапунено-мускусен аромат. Не знам как би се развила мъжката версия, но като му гледам нотките, определено ми се струва да е по-мек от дамския.

# 1 134
  • София
Забравих да спомена, че в Дъглас видях зареден новия H24 Hermès for men / https://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/H24-65147.html
От блотер, не бих казъл, че е мой тип по никакъв начин, но реших, че не е честно в края на парфюмна разходка да му давам каквито и да било оценки. Ще го тествам на кожа допънително само него.

# 1 135
  • София
Фръц!, ще я умориш с позън гърл едп за лятото Stuck Out Tongue Winking Eye Аз едва го слагам зимата, че ми идва сладък.
За летни препоръчвам серията Di Gioia, L'Ombre des Merveilles, Bright crystal Absolu, Maison Margiela leu untitled, Paradiso, Le Parfum in white, Beach hut.

# 1 136
snowwhite чудесно описание , аз също много го харесвам за пролетно-летния преход.Хубав парфюм е.

Deetron , kovatcheva благодаря за Promise me intense ,чудесно и бюджетно попадение.
Бяхте захванали темата за парфюма от бала , от сватбата?
За сватбата нямам грам спомен, но пък на бала знам ,че бях с първия ми парфюм подарен ми по повода.

https://www.fragrantica.com/perfume/Brut-Parfums-Prestige/Faberg … -Audace-9469.html
Не беше подходящ за младо момиче , но пък беше първия ми..

Малко похвал

Лиана , от мен Jador Dior, Chanel Chance Tender edp , както и Gabrielle
 Carat Cartier, Boucheron Quatre,

# 1 137
За женски. Мария се казвам, просто при регистрация влязох през фейсбук и незнайно защо излезе профила на баща ми и така си и останах 😊
Попита за Гучи Блум, за мен е хубав цветен парфюм, основно усещам жасмин. А още повече го харесват околните, винаги ме питат с какъв парфюм съм.

# 1 138
  • София
Дайте идея за летен не тежък, не сладък, но траен парфюм. Да е секси и да оставя аромат след себе си.
Бих препоръчала Balenciaga Florabotanica Освен, че за мен е много секси, оставя си диря и е един много летен и хипи аромат. Не е съвсем най-стандартния, така че ако може тест пред това най-добре.

Намерих dupe на Делина /благодарение на мила съфорумка Purple Heart/, което за мен и моя нос е съвсем прилично подобие на 95 %. Afnan Souvenir Floral Bouquet, пристигна в огромна!!! кутия, вътре друга такава обла с поставка където седи самия флакон, който също е огромен. Ако някой харесва Делина, но не му се дава такава сума, да го пробва задължително. Аромата не е листнат във Fragrantica, но има досте ревюта в нета, вкл и youtube. Проблема обаче за мен е че аз явно продължавам да съм си розонелюбител, и след 3 дневно носене ми писна Confused. Много въодушевено го носих първия и до някъде втория ден, но розата ми писна и започнах да се дразня. Пък била тя и свежа и момичешка. В такива моменти съм хепи, че не се поддавам на моментната лудост и не си поръчах Делина Joy.

# 1 139
Фръц!, ще я умориш с позън гърл едп за лятото Stuck Out Tongue Winking Eye Аз едва го слагам зимата, че ми идва сладък.
Чаках аз такава контра от някой Joy
Изкарвала съм лято с тази концентрация на Пойзън гърл, но може би защото съм свикнала на прохладно морско лято,  а не на Пазарджишко например.
Beach hut знаеш ми е от слабостите, но не бих го определила като траен и шлейфов, а и цената му е 200+лв. Всяка сутрин като минавам през плажа и си визуализирам снимката му в морето, с разбиваща се в него вълна Heart

Общи условия

Активация на акаунт