Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 127 991
  • 1 914
  •   2
Отговори
# 1 290
Много точна преценка и съвети ми дадохте относно Ideal L'Homme EDP и  EDT. ЕДП наистина е доста по-труден и не за всеки. ММ сбърчи нос и не искаше да тества нищо повече. ЕДТ ще един от следващите.
Тествах някакъв вид Фаренхайт, но не ле парфюм. Едва познах, че е от рода. Ле парфюм ли е най-близо до класическия.
1-2 думи за This is her?! Не го видях в Дъглас.
Доколкото знам, Дъглас не предлагаха Задиг и Волтер (поне до преди половин година). Обаче Ивис ги предлагат.

# 1 291
Аз си търся идеи за не прекалено тежки карамелени аромати, които да пробвам. Prada Candy и Pink Sugar на Aquolina са ми любими, но искам да пробвам и нещо друго.

Viva la Juicy Gold Couture и  Fancy са буквален карамел.
https://www.fragrantica.com/perfume/Juicy-Couture/Viva-la-Juicy- … outure-25753.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Jessica-Simpson/Fancy-4094.html
По-дамски карамел е в Nina Ricci L'extase.
https://www.fragrantica.com/perfume/Nina-Ricci/L-Extase-29668.html

Забравих, че Bonbon Couture ми е в уиш листа отдавна, и все не стигам до него.
https://www.fragrantica.com/perfume/Viktor-Rolf/Bonbon-Couture-38910.html

Mай той отнася приза за най-добър карамел. Всъщност,  буквален карамел не бих носила публично, и си ми стига Viva la Juicy за домашно ползване.

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 10:48 от Dez

# 1 292
Деэ, эащо не би носила публично? Поне в свободното време?
И аэ съм с две ръце эа Виктор Ролф Бонбон, но не Couture, ами класическия. Много еуфоричен карамел е според мен. Спомням си като го носих преэ 2014-та пролетта се чувствах точно иэпълнена с еуфория, приповдига настроението в комбинация с раэцъфващото време, сладък, сочен и свеж е. Съдържа мандарини в отварянето си и това в комби с карамел эа мен е едно иэключително секси попадение. Не отива на всеки, но на когото отива ще отива много-игрив, спонтанен характер, екстровертиращо иэлъчване, отвореност. Карамел и мандарини ми дава много лъчеэарно усещане. Чувала съм от други хора, че не е нищо особено и е прекалено сладък, но при парфюмите това си е нормално. В сравнение с Viva la juicy эа мен Виктор Ролф Бонбон е доста по-иэтънчен иэбор. И двата имат подобно съдържание, но Бонбон е по-невинно екстровертиращ, като един невинен флирт, в който жената не энае, че току що е эавъртяла главата на отсрещния, а просто е иэраэила това, което не иска да се скрие вътре в нея. Джуси си е нахално съблаэняване, има нещо хем барби, хем мръснишко в него. :Д

# 1 293
Деэ, эащо не би носила публично? Поне в свободното време?

На работа имах предвид, в свободното време да.
На работа предпочитам да нося сериозни, колосани, стерилни аромати. И без това съм в ХО, та вече е все тая.

# 1 294
Ок, тогава раэбирам. : ) И аэ така, но понякога честно каэано си нося и сладки неща. Ако не е ежедневие, ми действа добре.

# 1 295
  • София
Дами, какво ще кажете за Fleur Musk NR? Познавам аромата, но не и развитие, трайност и т.н. Класическите (розовият и черният) не успяха да ме завладеят, но този ми се стори доста по-натрапчив и интересен.

Както и разлика между Allure и Allure Sensuelle. Втория не го познавам, но ме интересува по- скоро като звучене, не толкова като нотки. Кой е по- зрял, по- сладък, по- секси, по- цветен или каквото там се сетите. Simple Smile

Поръчах Перлите на Лалик, но още се колебая дали да го взема или да го сменя с нещо. Grinning

# 1 296
Аз се интересувам от парфюмите на ЛаЛик като цяло.Сложила съм няколко в кошницата,че са на добри цени,но не ги познавам.

# 1 297
Изключително неподходящ бранд за покупки без тест.

# 1 298
Изключително неподходящ бранд за покупки без тест.
Подкрепям. Не харесах никога почти нищо, освен един от Ексклузивната линия, който е наистина добър.

# 1 299
  • София
Аз вчера пробвах Солей, миришеше ми на загнило, Аметистът ми е безличен, но страшно много им харесвам Ле Парфюм, както и Сатенът. Но Encre Noire, стоящ на челни места в най- недолюбваните ми парфюми, ме навежда на мисълта, че може и да сгреша със сляпа поръчка.
Ще се разбере, чакам да приключа работа и да си го взема. Ще дам задължително отзиви. Grinning

# 1 300
  • Бургас/Пз
След абсолютно на сляпо поръчано Armani because its you от Дъглас, вече е в ръцете ми. Ммммм... Много усмивки и добро настроение ще ми донесе този парфюм. Първото помирисване беше трепетно очакване и направо тръпки ми минаха пред гърба. Много, много ми хареса. Точно нещо такова си представях за пролетта. Има някаква много чиста нотка, която ми напомня на Есенс на НР, въпреки че си давам сметката, че е невъзможно, защото пирамидите нямат нищо общо. По-скоро е усещане, което съм имала като ползвах Есенс и който толкова много ми липсва. Не съжалявам, че не купих Либре Интенс, въпреки че това ми беше първоначалната идея.
Благодаря на Снежанка и Босилка за прекрасните описания, които дадоха. Имах притеснения относно ванилията в пирамидата, но слава богу изобщо не я усещам. Досега само Ковачева и Денси са ме карали до поискам даден парфюм, без дори да подозирам как мирише. И двете не са ме подвеждали никога, а ето че и сега покупката насляпо за мен се оказа УАУ. Благодаря ви, момичета Simple Smile

# 1 301
Някой познава ли Lattafa Maahir? 😃 за един приятел питам...

# 1 302
  • София
Лалик е любим мой бранд. Имам около 4-5 парфюма в момента, и още толкова, които не съм подновила. На косъм съм да отстрелям Soleil насляпо! Grinning Такава красива бутилка!  Обожавам Аметиста (оригиналната версия, не фланкърите). За лятото е прекрасен! Дамският Енре Ноар е жесток, жалко че го спряха. Прекрасна тъмна мастилена роза!  Розата в Rose Royal също е много интересна, женствен парфюм! Обожавам сушените плодове в Fruits du Mouvement особено през есента! А сега през зимата нося Fleur Universelle! Много гушлив парфюм! Спайси-канелена приказка с много ром! Wink Имала съм и Перлите, както и Lalique Le Parfum, които също много харесвах! Но Фръц! и Денси са прави, по-добре тествай!

# 1 303
Ани, честито! Този парфюм е великолепен, много хубави емоции да ти донесе!

Днес сложих Straight to Heaven By Kilian. Мъжки е, но е супер як парфюм.
Jollie, трябва задължително да се запознаеш с него, ако не го познаваш.

Бел, дай за Хаяти, пиши, пиши! Нямам търпение!

# 1 304
Ани, честит! Да си го носиш с много радост и настроение!
За моя радост също се оказа повече от просто нещо си с малина, която пък мен ме привлече да го купя. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт