Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 128 001
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 320
Дами, какво ще кажете за Fleur Musk NR? Познавам аромата, но не и развитие, трайност и т.н. Класическите (розовият и черният) не успяха да ме завладеят, но този ми се стори доста по-натрапчив и интересен.

Аз си го купих след един тест, но не го препоръчвам без разносване. На старта наистина е по-силен, цветен, но при мен не след дълго се прибира и става по-близо до кожата цветно-пудрено-мускусен (ако може така да се каже). За шлейф нищо не мога да кажа, не го усещам като тези които оставят диря след себе си. Аз нещо поизстинах към него с моите драми, че не го усещах  и сега бих се задоволила с едни 20мл., иначе е красив .

Аз също не можах да оценят Because it's you на Armani, не че е лош, но не ми е нещо особено, направо момичешки, но е факт, че е много харесван и е от малкото парфюми с които получавих комплименти.

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 22:59 от Dari_77

# 1 321
...Не е зареждан въобще тук Круизният Ангел от 2020 г. Той е свеж, със сладки смокини, но си има и ангелското. Много хубав парфюм, много. Аз го купих от Парфимо и ми е голямо попадение...
Днес пуснаха 3 бройки в Парфимо и веднага се изкупиха! Следете го,може пак да пуснат !

# 1 322
Аз съм от тези, които не се спогаждат хич с Лалик. Всичките са ми странни  и непоносими. Трябва си проба.

Гучи блуум ми е красиво цветен и нежен - никакви господарки или корпоративни кучки не виждам тук.

Armani because its you ми е ултра сладък и вкусен с леко тийн излъчване.

А пък за карамел мога да предпоръчам, DG The only one, aма си е есенно-зимен парфюм.

# 1 323
Гучи Блуум ми е бял, чист и нежен парфюм. Никакви власти, феминистки и високи постове не виждам в него.
Харесвам го, но е най- обикновен белоцветен аромат, има в пъти по- добри от него. Купих го в сет за 60 лв. и за тези пари е екстра. За повече обаче не.
Аз като цяло не харесвам почти нищо на Гучи.

# 1 324
  • Чукарландия
Hayati ме остави без думи! Вълшебен аромат! Как се описва вълшебство?!? ❤️

Толкова е зареждащ, позитивен, закачлив, все едно съм пила плодово смути, така ме енергизира! В пирамидата има малинки, но аз по отчетливо долавям праскови, такива уханни, мъхести, узрели, гарнирани върху ванилов сладолед. И още, и още... Има и още, но не мога да му направя дисекция - не се и опитвам, като цяло - носи ми безгрижие, безвремие, безметежна радост!
Hayat означава живот, точно това усещане носи и парфюма - Животът е Прекрасен! 😉
Ето, такова ми е с него:

Много, много БЛАГОДАРЯ на Ковачева, че ме посвети в красотата му и на Денс за огромния жест! ❤️

# 1 325
  • The Evergreen State
Аз харесвам парфюмите Гучи но в образа описан от snowwhite ми се вписва по скоро това гучи, което май е спряно за съжаление:

Блум харесвам но и за мен е приятен цветен парфюм, всесезонен, жизнерадостен и секси, подходящ за офис.

И аз долавям лакочистителя у Allure Sensuelle като Атти но го харесвам много.

Лалик Солей харесвам също.

# 1 326
Добре, дори и да успея да ида другата седмица до Пловдив да тествам парфюм.... Все трябва да ми кажете някои предложения....
Мария

# 1 327
Най-после Kado-Japon е при мене. След Yohji Yamamoto Yohji ми е вторият странен и трудно уловим аромат, сам по себе си изменчив и някак непредсказуем на моменти.
От всички нотки в пирамидата се открояват три - юзу в началото заедно с тамяна от базата и черешовият цвят в сърцевината. Мандарината, жасминът и ветиверът са в поддържащи роли, колкото да придадат плътност на и без това прозрачния, въздушен аромат. А чаят и матето? Много ясно, чаена церемония! Flowers HerbFlowers Herb
Пипнат, изтънчен парфюм, много "далекоизточен", но със съвременно звучене. У мен извиква представа за дама от артистичния свят на Токио, решила в почивния си ден да се разходи в черешова градина, и естествено желание да съм на нейното място там.
Подходящ за мацки с тъмни коси и много светли кожи, не го виждам на силен загар засега, но кой знае дали през юли няма да ме изненада. В него няма нищо "плътско" и тегаво, присъствен е с много чисто и почти сапунено излъчване от тамяна и ветивера. Сладък е от мандарината и юзуто, но не прекалено, типично плодова сладост, напомняща на японски сливов сироп с много лед.
Стилно, семпло шише с дървена солидна капачка, тонирана в нежно, пастелно розово.
Deetron, tuali, благодаря за насоките в избора. И да, ще си го нося много и с кеф, дзен парфюм, без да е прекалено абстрактен. Разказва истории по японски - в калиграфски свитък Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 21:14 от Анонимен

# 1 328
  • Germany
Скрит текст:
Hayati ме остави без думи! Вълшебен аромат! Как се описва вълшебство?!? ❤️

Толкова е зареждащ, позитивен, закачлив, все едно съм пила плодово смути, така ме енергизира! В пирамидата има малинки, но аз по отчетливо долавям праскови, такива уханни, мъхести, узрели, гарнирани върху ванилов сладолед. И още, и още... Има и още, но не мога да му направя дисекция - не се и опитвам, като цяло - носи ми безгрижие, безвремие, безметежна радост!
Hayat означава живот, точно това усещане носи и парфюма - Животът е Прекрасен! 😉
Ето, такова ми е с него:

Много, много БЛАГОДАРЯ на Ковачева, че ме посвети в красотата му и на Денс за огромния жест! ❤️
Бел, скицо, обичам те! Знаех си, че Хаяти при теб ще бъде в дома си! Много, много радост да ти носи! И аз го чувствам точно като теб! Днес и аз съм с него, и цял ден ми е едно хубаво и щастливо!

Пристигна ми пробата от Pear. Как да се напръскам с нея, като със с Хаяти Grinning Утре ще го понося и ще споделя впечатленията си.

На всички с нови ароматни придобивки, честито! Джеронимо, специални пожелания за рождения ден!

# 1 329
Момичета,  има ли голяма разлика между La vie est belle edp и La vie est belle l'absolu ?
Edp го обожавам . Четох из форумите,  че l'absolu е още по - дълготраен и шлейфов ?

# 1 330
Здравейте, откъде поръчвате хаяти?

# 1 331
  • София
Мерси за отзивите за Алюр. Ще го пробвам значи. Колебая се между класическия, който познавам и съм разносвала, и Sensuelle.

Блуум за мен е мазна тубероза. Не ми е точно в графа леки.

# 1 332
Здравейте, откъде поръчвате хаяти?
От чужбина, официален сайт, а преди седмица се появиха няколко бройки в Елинор.

# 1 333
И на мен точно класическият Гучи Блум ми е тежка белоцветна мараня с леко ретро уклон. Но виж Нетари ди фиори и Аква ди фиори са разкошни. Жълтият флакон ме ужаси Gucci Bloom Profumo Di Fiori Gucci.

# 1 334
Мерси за отзивите за Алюр. Ще го пробвам значи. Колебая се между класическия, който познавам и съм разносвала, и Sensuelle.

Блуум за мен е мазна тубероза. Не ми е точно в графа леки.

Аз лично предпочитам Allure Sensuelle . По - секси е и дълготраен ..

Общи условия

Активация на акаунт