Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 127 970
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 425
Делина Ексклузив е приказка и предпочитам четири месеца парфюми да не си купувам и накрая да думна още една Делина Ексклузив /моята я преполових /Сега си пръснах след баня 5 фъс за лека нощ и ще си спя като къпана ❤❤❤
Така си реших и проблема с количествата.Купувам само аромати от които ми се разтреперват краката.... и да- почти на цената на перални са, но такава наслада ми носят ....Пет парфюма да са, но да са wow за мен !
С удоволствие чета възприятията на различните хора за различните аромати, интересни са ми описанията ви, това, че няма да купя не ми пречи да се запозная с даден парфюм. Сутрешното си кафе го “пия” с вас и през деня “бягам” от офиса и бумагите отново при вас 😊
Тук срещнах чудесни дами, които многократно са ме спасявали или напротив- карали са ме да не спя, за да придобия някой аромат /абсолютно без да ми искат една стотинка са ми предлагали проби, попадайки на “слепите” ми вълнения  😁/
Благодаря , че ви има 🌷🌷🌷

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 08:45 от macadamia

# 1 426
По повод пролетно-цветните парфюми, Азалия беше препоръчала за проба Endless Euphoria..... Струва ми се, че е как да кажа, флорална водица, слаба? Харесвам оригиналната Еуфория, и като цяло си падам повече по плътни парфюми, но пък си търся пролетен такъв.
Да, не е силен парфюм. Ако искаш прочети за него или ако има къде да го пробваш, ето този парфюм https://www.fragrantica.com/perfume/S-T-Dupont/Passenger-for-Women-5253.html

# 1 427
  • by the sea
Много обичам Narciso Rodriguez For Her EDT, обаче ми е труден за носене за ежедневен или за офис.
Този парфюм не е ретро, но е някак си интимен, без да е тих, даже хич.
Kогато някой ме лъхне на него става ми неловко, защото просто ми мирише на интимност Grinning
Усещам много мускус и  цветя, не е типичен белоцветен за мен .

# 1 428
Фръц! А харесва ли ти Delina Exclusif? Аз го обмислям от известно време.
Да, много. Усещам го пудрен, със сладко-кисело личи и розова роза. Не е роза, която познавам от Монтали, не е и тежката роза на Porpora Tiziana Terenzi. Свежа, млада роза, много женствена, изискана. Но в същото време е силен парфюм и с повече апликации би бил душлив. Избягвам да пръскам на деколтето, защото 10+ часа го усещам в носа си и ми ангажира вниманието този парфюм. 100ца сигурно ще похарча за 2 години Simple Smile

# 1 429
На мен ми се струва, че много хора самата цена ги привлича като магнит.
Щe тествам Delina Exclusif след локдауна  след като и пеете такива оди на възхвала, но изпитвам недоверие към масовата любов, особено след като след 3мл биват запокитвани в размените.

# 1 430
С Delina ми се струва оправдана, поне за мен. Ще видя и с Еxclusif как ще е. Но май засега не искам да притежавам и двете наведнъж. Ако излезне оферта, бих я грабнала де. 😁 Днес разносих от пробичка от мила дама от форума Safanad на Parfums de Marly и много ми хареса. 🌸

# 1 431
  • Пловдив
Има пералня и пералня. Аз за цената на моята мога да купя Бакара около 4 пъти. Stuck Out Tongue Winking Eye Подариха ми Мадмоазел за 8 март. Този път реших да дам шанс на парфюм на Шанел, още повече, че беше 30 мл. Това е най-бързо изпръскания парфюм. Нищо, ама нищо не помирисах колкото и да се "поливах". Вече го няма, свърши, но и никой около мен не усети, че съм парфюмирана. От Прити шоп. Поне ми се изЯсни защо го има и в бутилки от 200 мл. Може да си го купя, ако пуснат литрови шишета.....дано го помириша тай-накрая.

# 1 432
  • by the sea
абе скъпо е относително понятие, за американци и немци едва ли е скъпа Делина Simple Smile ще ги удари в джоба колкото  мен някое Версаче.
Парфюмите са усещане, спомен, който си купуваш с пари, можеш ли да сложиш цена на нещо, което е като пътуване във времето, може да бъде и спомен за скъп човек. Аз не мога.
Но парфюмериите могат Grinning какво да се прави, краста.

# 1 433
Скрит текст:
На мен ми е забавно и приятно да чета чуждите мнения за парфюми, разтоварвам се, затова следя темата.
Видеа не обичам да гледам, това си е моя особеност - дълбоко ценя тишината и предпочитам да чета, вместо да слушам.
Наскоро обсъждахте разни ютюбъри и си спомних, че веднъж попаднах случайно на видео, в което безобразно красива девойка с лъскави коси и сладурски акцент описваше с чаровна усмивка най - сексапилните според нея аромати. Обясняваше с такъв ентусиазъм заради кои парфюми я преследват по улицата, че чак се заслушах с интерес, а после ме напуши смях, защото е напълно ясно, че и с лавандулов спирт да се напръска тази мома, пак ще тичат подире и.
Изгледах и един тъмнокож образ с говорен дефект и басейн, който tuali беше споделила - интересно, но абсурдно да ми съвпаднат представите с неговите, та си спестявам тези дейности, а пък за определенията евтин и скъп, въобще не ми се коментира - не страдам от парфюмен снобизъм и считам, че навсякъде могат да бъдат открити съкровища.
Има само подходящ или неподходящ за конкретния случай парфюм, или по - скоро количество от него, поне според мен.
Не бих направила никога забележка на някого за парфюма му, струва ми се прекалено, да не говорим, че с това хоби е по - вероятно да очаквам на мен да направят такава! Joy
eelishka, много интересна изглежда тази кожа.
Аз имам трудности с тази нотка, но с анасон звучи интересно!

Ауу, silverpearl,  как ще има Ерик говорен дефект, няма 😀. Трябва да ти пратя неговите топ не-знам-си-колко розови аромата, според мен веднага ще намериш допирни точки. Мисля, че имаше едно видео, в което разказва, че един месец от годината по не помня каква причина, носи всеки ден различен аромат с рози и им прави бърз преглед. Доста интересно беше 😀

Viki_123,ще споделиш ли за Safanad?

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 20:53 от tuali

# 1 434
Щe тествам Delina Exclusif след локдауна  след като и пеете такива оди на възхвала, но изпитвам недоверие към масовата любов, особено след като след 3мл биват запокитвани в размените.
Сигурно има такива хора, не знам... Аз лично с удоволствие бих спестила едни пари, ако насладата, която ми носи даден парфюм, е същата. Рядко ми се получава на практика, за съжаление. Пробвала съм и някои арабски, дето били "пълно копие" на даден парфюм, и от KDJ поръчах /които хич не са евтини за имитационна парфюмерия/. Ами, с изключение на един от KDJ /но там не познавам оригинала/, само си дадох парите на вятъра. Много харесвам Delina, при това се запознах сравнително късно с нея. Обичам рози и през годините съм имала или пробвала доста парфюми с роза, но точно такава не съм срещала.  Достатъчно е да се напръскам с нея, за да ми се подобри настроението. Имам и /няколко/ други парфюма на сходна цена, но към тях посягам по-рядко.
Delina Exclusif  не познавам, може би е прекрасен, но на мен Delina ми е достатъчна. Днес си мислех, че ако видя дъно тази  година, ще е точно на този парфюм.

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 21:06 от Фенси

# 1 435
Не, това й е отблъскващото Joy

# 1 436
  • The Evergreen State
...
можеш ли да сложиш цена на нещо, което е като пътуване във времето, може да бъде и спомен за скъп човек. Аз не мога.
Но парфюмериите могат Grinning какво да се прави, краста.

Хаха това ме разсмя Панда.

И аз понякога си мисля че е оправдано вместо три на нормална цена да взема един скъп който много искам и ме е омаял. Но като се знам че и той ще ми омръзне, се страхувам да не си кажа после - тюх, вместо тоя един сега щях да си имам три парфюма Money

# 1 437
Хах, tuali, това беше в кръга на шегата, много смешно произнасяше по сто пъти "сочен".
Не мисля, че ми трябват повече парфюми с роза, но щом го спомена, прати го, за една приятелка питам...! Joy

# 1 438
От кристалите на Версаче преди време си избрах Yellow diamond. Много си го обичах, някак слънчево-крушест, нежна ранна есен... Другите - Cristal noir - сух, някак като горски мъх. За мен е идеален делови парфюм, но на мен е безличен(. Bright cristal - помня, че беше любим на някои фолк-певици, но го познавам бегло. Приятен, искрящ, но не е моето.

# 1 439
  • София
На мен Делина ми мирише на росна нежна роза, леко киселее дори. Нежен, но не бих му платила цената. Бакара е интересен, но Бърбъри Хър ми е твърде подобен и 5-6 пъти по- евтин.

Тъкмо вчера си разделих парфюмите в 4 графи. Имам 6-7 спрени и ги прибирам. Няколко за довършване, които няма да купя. И остават любими, които бих искала да поддържам, както и десетина, които харесвам, но не държа да имам постоянно.

Общи условия

Активация на акаунт