Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 127 879
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 575
Вече втора година се опитвам да се спогодя с тази "хипноза". Smile Но май, май не е моята ванилия. Представям си я на по-експресивна дама. Аз съм по-хладна като излъчване и ми идва идея биеща се с характера ми.

За пръскалото сме писали, да. От засъхването на етеричните масла е, стават като смола и запушват пулверизатора и тръбичката. Леко, нежно с игличка.

# 1 576
Verry irresistible e много променен от това, което аз помня от едно време. Леко потна роза, много наситена. ЕДТ не познавам.

Хипноуз пътува към мен. Heart Eyes За втори път ще го притежавам и се надавам да му се радвам, както първия. За мен си е доста линейна пластмасова ванилия, но много ми харесва въпреки това.
И Hypnose не е това, което беше, както и Ange Ou Demon.
Взех си ги и двата миналата година, от носталгия... разредени са някак, плоски, няма я предишната дълбочина.
Ангело-демонът даже е и нетраен.

# 1 577
  • София
Имам го и аз от миналата година и сякаш има нещо наистина. Сега ще се фъсна, да проверя.
Това беше първият ми истински парфюм и винаги ще го имам в колекцията си, независимо колко е траен.

Бази, хипнозата на мен ми мирише на луксозна дъвка, също не си пасва с излъчването ми, но пък с душевността ми- да. Понякога искам да съм нежна и (бело)цветна, понякога сладка, понякога строга и изискваща до фатална. Ангело- демонът ми е в последната категория, впрочем. Тъй че дай му шанс (на хипноуза), казвала си, че си младолика и свежа, според мен ще ти върви в подходящо настроение.

Единствено откровени цитруси не харесвам върло, както и ядливи парфюми. Особено ако са над 40-50лв.

# 1 578
Днес получих mancera aoud café, много приятно изненадана съм от лакрица в него, отдавна искам подобно нещо, кафето в този парфюм е по-скоро абстрактно, за мен това е основно хубав лакрицоуд:))

# 1 579
  • София
Днес получих mancera aoud café, много приятно изненадана съм от лакрица в него, отдавна искам подобно нещо, кафето в този парфюм е по-скоро абстрактно, за мен това е основно хубав лакрицоуд:))
Dorry88 - Споделям твоето усещане за лакрица - и при мен я има, независимо, че липсва официално. Тази част от ауд кафе, донякъде ми напомня на нюанси от Мансера Ауд Блек Кенди, разбира се, без да ги сравнявам и сближавам под някаква форма.
Иначе самото кафе в Ауд Кафе при мен е много мощно и изявено, в посока черно, горещо - той е един от любимите ми парфюми с кафе. Честит ти и с удоволствие да си го ползваш Simple Smile

# 1 580
Плюс за Нотино Hug получих си в рамките на два дена. А на живо е такава красота, бутилката е толкова тежка. Много съм доволна Blush
Бях си избрала и дискавъри сета с леки аромати (предимно заради NR) сега ще има да пробвам дни наред Grinning

Усетих се, че съм сбъркала темата чак сега Joy за да не е спам. Много оригинално сапунено пачули преливащо във ванилия, розата малко трябва да си въобразявам да съм честна. Напомня ми на аромат от детството който се чудех на какво е, така и не разбрах, но това е точно същия аромат.

Не знам кой аромат точно ти напомня от детството, но за мен е много, много близък до аромата на така често коментираната тук през годините Джулия. Беше хит през 87-88-89 г. - много я носех тогава, може би и затова толкова обичам Lady Vengeance! Heart Eyes

# 1 581
  • Бургас
Ай, този Alien Flora Futura бил голям прекрасник, не го познавах досега, голяма грешка.Май ще се окаже нова парфюмна извънземна любов.Търся от къде да си го купя чак, долавям нюанси от Аура, страхотен парфюм е.Намерих мнение на Дез, и тя го харесва доста, изказала се е много ласкаво.Two Hearts

# 1 582
Момичета , чудя се коя версия на Angel Muse да поръчам edt или edp ..? Кой и по - женствен и секси ?

# 1 583
Alien Flora Futura е много летен. Има си ДНК на извънземното, но по много екзотичен и приятен начин е направен – без тежест, с финес, но е едновременно плътен, сладък, обаче витален един такъв. И аз съм го планирала за това лято, но ме спира факта, че имам цели 2 почти непръскани  Alien Eau Extraordinaire Gold Shimmer и Alien Eau Extraordinaire Mugler, които също са чудни лятото и ме държи чувството за вина. Simple Smile

Цитат
Angel Muse да поръчам edt или edp ..? Кой и по - женствен и секси ?

Не знам кой е по-женствен и секси, но имайте предвид, че са коренно различни аромати.

# 1 584
Парфюм с нотка на ванилия?
Сега пробвах сигнатур, montblanc  но почти не го усещам.

# 1 585
  • София
Парфюм с нотка на ванилия?
Сега пробвах сигнатур, montblanc  но почти не го усещам.

Писали сме ужасно много през годините (май даже имаше специална тема за това) - потърсете първо с търсачката ако не ви се четат всички теми наред Wink

а иначе вариант е да почетете и тук https://www.fragrantica.com/notes/Vanilla-74.html

Това принципно към всички нови момичета в темата - винаги първо търсете и после питайте. Често пъти се случва буквално на предишната страница да е коментирано същото нещо Wink

# 1 586
Момичета , чудя се коя версия на Angel Muse да поръчам edt или edp ..? Кой и по - женствен и секси ?

ЕДП, определено! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 587
Благодаря ви , момичета
Ще си взема Muse edp и Elie Saab Le Parfum .. Във Вторник ще са при мен 🥳
Покрай пандемията започнах да пазарувам всеки месец нови парфюми  .🤭

# 1 588
Много силна ванилия има в Byzance Rochas. A бутилката е разкош.
https://www.fragrantica.com/perfume/Rochas/Byzance-2019-57842.html

# 1 589
Много силна ванилия има в Byzance Rochas. A бутилката е разкош.
https://www.fragrantica.com/perfume/Rochas/Byzance-2019-57842.html
Ооо, прекрасен парфюм.

Общи условия

Активация на акаунт