Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 128 307
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 750
Няколко пъти с него са ми казвали,че мириша на шоколадов козунак . Една жена при няколко години на "Колоните" ме беше спряла да ме пита от къде да си купи козунака.
😂😂😂😂😂😂😂😂
Amareto, снимката предполагам е от преди да се напръскаш, а след това си заголила гръб Grinning Поздравления за снимката.
Най-интересната ми роза е Armaf niche Purple Amethyst. Има и личи в състава, но не мисля, че прилича на Делина. Армаф е като ликьор от рози, заради цитрусите и ириса може би. Става и за дневен, но най-добре си го представям в пиано бар.
Единственият влогър, за който съм абонирана е Joy Amin. Много ми е симпатичен и докато го гледам все едно съм му отишла на гости, за да ми разкаже за новия си парфюм. Повечето му ревюта са за мъжки и унисекс аромати, има и за екзотики, които не се намират тук.

# 751
  • на майната си
Абе странното е, че почти всеки парфюм с ананасова нотка е "клонинг" на Авентус, да има доста клонинги и вдъхновени неща от него, които аз не считам за клонинг. Подобните нотки и подобното начало на композицията за мен не са атестат за лепване на етикет.
Принципно това ме дразни страшно много - лепенето на етикети, душнал 100 парфюма, видял нотките във фрагрантика и готово. Другото, което е важно е какво удоволстовие ти носи разнасянето на парфюма. В днешно време има една камара клонинги, имитации, вдъхновения, трендове на масово харесваните аромати, съответно на първо място стои личният избор.

# 752
Азалия, драсна ми кибрита за тази червена арабска красавица... Надявам се, не е много скъпа? Ще присъства в мечтите ми преди сън тази нощ!
Коя, бре?! Не е възможно аз да съм ти предложила арабски парфюм или имам раздвоение на личността, или амнезия. Rolling Eyes Grinning

# 753
Принципно това ме дразни страшно много - лепенето на етикети, душнал 100 парфюма, видял нотките във фрагрантика и готово.
Честно казано, винаги ми е било любопитно, ако не се четат нотките наготово, дали някой нещо ще различава изобщо. 😏
amareto, много яка снимка. 😀
И аз имам гумени бАтуши, лилави; най-добрата инвестиция за живущ на Острова.
Нарцисо-тата не са мои, даже разкарах единственият, който харесвах (бялото кубче), но този, който обсъждате, ми е изключително интересен.
С тази тубероза в състава и този цвят на бутилката... 😏
SOTN: Lancome La Nuit Trésor, в кротка семейна обстановка на пилешки шницели, тосканско розЕ и треторазряден филм за Джефри Дамър.😀

# 754
  • София
Точно този на Нарцизо, Absolu, грам не го харесвам. Кубчетата са едно, тези друго. Обожавам кубчета всякакви, бяло, пудрено, сега червено чакам (edt), но този лилавият беше голяма греда за мен, и не мога да кажа, че миришеше според показаното в пирамидата.
От серийни убийци и изнасилвачи и аз се интересувам, даже в затвора съм ходила да се срещам и да разговарям с един от тях. Интересно е човек да изучава психиката им.

# 755
Мускът в този парфюм на Нарцисо е направо животински. Убива ме този парфюм.

# 756
Lizia, аз нещо не разбрах последния абзац и връзката му с темата. Може би съм изпуснала някой пост, пък ми стана интересно.

# 757
  • София
То беше към Аризона и филма за Джефри Дамър.

# 758
  • Чукарландия
Lizia, аз нещо не разбрах последния абзац и връзката му с темата. Може би съм изпуснала някой пост, пък ми стана интересно.

Не съм Lizia, но да подскажа - нали Аризона писа, че гледа филм за Джефри Дамър - серийния убиец. В тази връзка е...

Аlly, сподели моля те, малко повече за Purple Amethyst Armaf! Тази Роза не я познавам.🤗

# 759
Чета за Делина, че я сравнявате с Пол Смит и Промес...Първия го имах от размяна, но много бързо го размених отново- много досаден...аз май не съм розоман. За този съм чела доста добри отзиви, харесван е, но за мен беше откровено досаден. Не е сладък, не души, но досажда...на моя нос...А Промес ми е много интересен, харесвам го, но не съм го пръскала с години. Не го пуснах за размяна, защото бил реформулиран и ще си го кътам. Като се замисля, е един от малкото парфюми, които за мен са различни и открояващи се от повечето, които бълват къщите в последно време.
Днес сложих Еликсира на Ермес- тц и него не усещам...Само като си помисля, че може да не усетя Мосю Ли и Лагуната, която има някаква нотка като на Еликсира и ми се свива стомаха...Ама са зазимени и няма да ги вадя отсега да го мисля... Flushed

# 760
Благодаря! Има го споменат в книга, която ми беше супер интересна, но не съм запомнила името на Дамър

Скрит текст:

BBeLLa, за мен наистина е различен от всички рози, които съм имала или пробвала. Усеща се като гъст парфюм, но не тежи и не се натрапва. Няма някакво развитие, но е пристрастяващ, мен поне ме кара да мисля за него и да си го душа с кеф. Траен е от сутрин до ранна вечер. Шлейфов също. Има алкохолна нотка, но не е спиртна, а на мек ликьор. Бутилката е хубава, но капачката нещо се беше заклещила, та ми я отваряха с нож Grinning

# 761
Покрай розите се сетих за един експортен парфюм на "Ален Мак", подари ми го дама, която работеше в складовете и имаше достъп до ексклузивите на соца Simple Smile още помня аромата и флакона, по нищо не отстъпваха на скъпите вносни парфюми. Розата беше българска, несладка, дълбока, имаше амбър, имаше муск, за други нотки не се сещам. Търсих по този състав във Фрагрантика, излизат ми доста парфюми, но само NR го има в бг сайтовете. Неговите обаче са и сладки...
Та... подсказка? А, и монталските рози отпадат, освен ако са неподсладени. Hands Pray

# 762
Розата на Diptyque е много изчистена и съвсем не е сладка.

# 763
От снощи рози, рози, рози...Резулатът е, че току-що си поръчах Lady Vengeance. Много го харесвах и рязко ми се приноси пак, а и беше на добра цена. Тук е студено още, ще имам време да го понося.

# 764
Покрай розите се сетих за един експортен парфюм на "Ален Мак", подари ми го дама, която работеше в складовете и имаше достъп до ексклузивите на соца Simple Smile още помня аромата и флакона, по нищо не отстъпваха на скъпите вносни парфюми. Розата беше българска, несладка, дълбока, имаше амбър, имаше муск, за други нотки не се сещам. Търсих по този състав във Фрагрантика, излизат ми доста парфюми, но само NR го има в бг сайтовете. Неговите обаче са и сладки...
Та... подсказка? А, и монталските рози отпадат, освен ако са неподсладени. Hands Pray

Furia?

Общи условия

Активация на акаунт