Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 128 384
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Да не остана далеч от парфюмната еуфория се сдобих и аз с Аngel croisier 2020. Е, тотален шок. Аз очаквах поне  минимално да се доближава до първообраза, пък то нищо подобно. Очаквам сладко от смокини и кокос, а то трева и зелена смокиня. Посмях се на себе си.

# 661
И аз се посмях доста, но дай му ден-два. Уляга и става сладък. Ядосах му се много аз в началото, но базата му е страхотна. А на дрехи, коса е кукла.

# 662
Аз го имам, но дори не обърнах внимание, че е EDP,  пирамидата е като на EDT и наистина е една идея по-свеж от EDP. Имам отливки на двете версии и мога да сравня с  Alien We Are All Alien Collector Edition.

При мен  Аngel croisier 2020 още с първото пръскане изкара сладки презрели смокини, дори сладко поръсено с листа.  Зачудих се, че за някой не е сладък. Леко солената нотка му обира от сладостта. Интересен ми е. Първоначално ми се стори много силен, но при следващо разносванее вече пръсках смело, може би 3 пъти. Дано да си покаже красотата, но базата на Angel Edt не ми се показва, за мен е различен парфюм.

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 21:29 от Dari_77

# 663
Поръчах пробички  на Baccarat Rouge 540 Eau de parfum,Baccarat Rouge 540 Extrait de parfum ,OUD satin mood Eau de parfum,- gentle Fluidity - Gold edition.
Бакарата съм го отписала почти , интересни са ми другите два.

# 664
огромна молба:
Може ли някой да опише парфюмите на Рамщайн. Трябва ми за подарък на 50г мъж.
Имам всички от кокаините. Интенз и едт, за който Pe е писала са доста близки, като интенз е по- пудрен. Имат според мен допирни точки с тусканската кожа. И при мен и двата са с добра трайност.
Black Ash е с доста мъжко звучене -пушеци и амбър. С най- добра трайност от четирите.
White ash е много топъл, с меки смоли, борова гора и амбър.  Допада ми най-много, но е с трайност около 2 часа при мен.
Всички могат да се поръчат от сайта на групата, имат международна доставка.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 09:16 от bubanka

# 665
  • виртуално
Благодаря, ще проверя в сайта , иначе ги гледах и в Мюлер. Ще помисля още малко, но май съм се насочила към black ash

# 666
  • NE
Не можах да се реша на Олимпиата, та ще я мисля до другия месец.
Днес в разговор с половината ми колежки стигнах до извод, че обожавам момина сълза. Отзиви за този Miu Miu
https://www.fragrantica.com/perfume/Miu-Miu/Miu-Miu-L-Eau-Bleue-42720.html

# 667
Момичета може ли две думи за Velvet orhid Tom Ford . Много се вълнувам, чакам го като подарък,но не познавам нищо от марката,знам  че са качествени парфюми и дотам.

# 668
Момичета може ли две думи за Velvet orhid Tom Ford . Много се вълнувам, чакам го като подарък,но не познавам нищо от марката,знам  че са качествени парфюми и дотам.
Прекрасен парфюм е. Женствен и плътен. Любов.

# 669
Благодаря densi. Точно такъв се надявах да бъде. Чакам го с нетърпение.

# 670
  • София
Аз също харесвам момина сълза, но не като в Диорисимо. Трябва да е мека, съвременна, кремава, като в луксозен сапун. Нещо като в Pure Musc на Narciso Rodriguez. Там са бели цветя, но за мен са точно пролетните бели цветя в градината. Поръчах някои аромати с нея, но не смея да пиша още, преди да съм ги получила.

# 671
  • NE
Определено ми хвана вниманието Pure Musc на Narciso Rodriguez.

# 672
  • Варна/Лондон
Последвах линка на Dez за Mugler, хареса ми пирамидата и какво почнах да ровя за подобни и ми излезе това https://www.fragrantica.com/perfume/Electimuss/Trajan-61808.html , определено непознато за мен. Кажете нещичко повече, за тая цена поне да знаем за какво иде реч. 😁

# 673
огромна молба:
Може ли някой да опише парфюмите на Рамщайн. Трябва ми за подарък на 50г мъж.
Имам Кокаин ЕДТ, много ми е близък до Black Bvlgari (черната гума) ,като се усеща и малко бензоин .Харесвам си го много,трайността му е 4-5 часа.
аз имам white ash, много добър за мъж, лично за мен, макар да обичам унисекс, си е мъжки, стига да обича опушено дърво, красив и траен е.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 09:17 от bubanka

# 674
  • София
И аз реших да се напръскам днес с новият Кристал Ла ви е бел. Студено му е още. При мен има страшно много косос, изсипали са цял чувал. Кремест е доста.
И аз си го купих и вече носих миналата седмица Sparkling Heart Много ми е слънчев,кокосов и летен.

Общи условия

Активация на акаунт