Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 128 154
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 930
Много яка идея, хубаво е да се вземат различни минита и да си ги разменят:), ако не им е ок

# 931
Супер, радвам се, че се е спряла на Flowerbomb. Той си е парфюм със замах и настроение. А ръчното рисуване ще направи подаръчетата още по-специални и лични. Аз много бих се зарадвала на такова подаръче!

# 932
  • España
Здравейте! Моля, помагайте! На един от парфюмите ми, който отдавна не бях ползвала ( my name Trussardi) му се е повредило пръскалото, когато натискам- заяжда, не отива до долу и съответно не пръска и.... няма начин...а ми е хубав този парфюм...имали ли сте такъв проблем и как сте се справили ?

# 933
Аз имах такъв проблем, да, dyvaromi. При мен беше c Want Pink Ginger.

Опитах да сложа друго пръскало, без ефект.
Накрая реших, че ще прежаля бутилката, отворих го в горната част с клещи и пресипах течността в обикновено 30 мл шише.

Предполагам твоят проблем може да се оправи и с онези уреди за отливки, но аз лично не притежавам такъв и нямам опит.

# 934
  • España
Аз имам нещо подобно за преливане, но не става и с него...явно ще влизат клещите в действие...а така да ми харесва тази бутилчица...благодаря ти, Jollie!

# 935
Денси знаеше как се оправя, не ми се стори трудно, но по - добре някой, който го е правил да пише. С игла се правеше нещо.

# 936
Добре завърнал се в темата, Уолтър. Винаги с полезни постове, благодаря.
Demeter имат вълшебни неща , лошото е,че са СУПЕР нетрайни .Трябва да си носиш или бутилката,или тип Травало спрейче да си повтаряш през макс час . Ако изкарат парфюмни версии , ще си купя .... много .
Понеже казахте евтини аромати и Demeter в едно изречение, имам две техни страхотни попадения:

И двете ухаят на слънце, море, пясък, надута плажна топка и слънцезащитни масла. Съншайн е една идея по-сладък, нещо като коктейл с манго, лимони и ванилия с пудра захар се показва отдолу.
И понеже съм вече на лятна ароматна вълна, редувам ги и с това:

Уолтър, какво ще кажеш за тeзи парфюмни масла ползвал ли си тази серия на Margiela?

# 937
Денси знаеше как се оправя, не ми се стори трудно, но по - добре някой, който го е правил да пише. С игла се правеше нещо.
Да, вкарва се игла със спринцовка и се помпа леко напред-назад, но не винаги се получава да започне да пръска.

# 938
Дива, това май е цялата процедура, копирах стар отговор, запазих си го и го пускам:
"Махни металната част на пулверизатора, и бръкни с игла или карфица в тръбичката, която се вижда тогава. Внимателно натисни, но не прекалено леко, ще усетиш как, иглата леко ще поддаде и ще усетиш как хлътва навътре. После слагаш металната част, пръсни един-два пъти. Така съм си оправяла няколко парфюма, включително такъв изпуснат на земята, където пулверизатора беше спрял да се връща нагоре, след като се натисне."

# 939
  • BG-DE

Предполагам твоят проблем може да се оправи и с онези уреди за отливки, но аз лично не притежавам такъв и нямам опит.
Какво представлява този уред за отливки?

# 940
  • España
Благодаря! Ще пробвам  и със спринцовка утре да видим какво ще стане...

# 941

Травало се казва. Има различни с различни цени.

# 942

Това https://exo.bg/prezarezhdasht-flakon-za-parfyum
https://youtu.be/Zb6tCyNMfrg

# 943

ето:

https://www.youtube.com/watch?v=_a8xxV1zDGs

# 944
  • BG-DE
Много благодаря 🌹🌹🌹

Общи условия

Активация на акаунт