Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 128 032
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 080
Аз също спирам да го усещам след 4 часа.
И при мен отшумява с нещо медицинско ( или сухо-пудрено , ако мога кажа ) , точно като Kurkdjian  Cologne pour le Soar. За сега не ме дразни.

# 1 081
Добро утро, парфюмни! Blush

Снощи си легнах, а и се събудих с мисълта за Хаяти. Сетих се, че Елинор не изпращат скорострелно и затова още никой не е споделил думичка.
Ще очаквам (раз)очарованията Ви с трепет.

# 1 082
  • Стара Загора
Между Eau de Orange Verte Concentre или EDC на Hermes кое бихте избрали? Пробвах Концентрата онзи ден и издържа около 3 часа. Одеколона не съм. Ревена обаче се усеща много добре. 😻

# 1 083
Обадиха ми се , че седмицата която идва ще е при мен, но да видим.А и мисля, че след ревюто на Ковачева ще има доста хора , които ще искат да го усетят този аромат.....ако се разочаровам ще го врътнем в съответната тема Simple Smile
Аз като се знам какъв hate съм с арабските парфюми нямам много големи очаквания ....

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 09:04 от macadamia

# 1 084
О, да, със сигурност повечето ще са във възторг. Помня ревютата на Ковачева и впечатленията на Денси, затова ще ми е интересно дообогатяването и с вашите усещания.

# 1 085
  • Бургас
Аз съм влюбена до уши в La Vie Est Belle Soleil Cristal Lancome ...
Както  написах и преди във форума според мен ще бъде много търсен и харесван за лятото.
Определено, всички около мен са луди по него.Парфюмът е много красив, идеална работа от Ланком, знаят как да правят парфюми.Хит ще е и не само за едно лято, аз го нося и сега и не ми трябва лято да му се радвам.Обича кожата ми и аз го обичам и чакам да попадне в блога на Денс, защото го заслужава.Тя ще го опише много добре, сигурна съм.Kiss , както и новото Армани Си, защото е страстен и прекрасен.Бисквит, дано ти хареса много, много.Blue Heart

# 1 086
Моля някоя дама, която има LVEB Soleil Cristal и La nuit Tresor nude да ги опише колко си приличат и различават. Имам втория и до сега удържах поривите да купя и Кристала, но колкото повече ви чета, толкова по-малко воля имам 😄

# 1 087
Има ли кой да ми разкаже за L'Homme Idéal Extrême Guerlain? 🤗
Хубав ли е колкото предшествениците си от същата линия?
Аз го харесвам най-много след EDP! Има си базата  на ЕДП,но е по силен,повече бадеми и подправки.По-различен от останалите флънкари.Чакам да му падне цената и .......е мой Laughing

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 11:11 от Ре

# 1 088
  • Велико Търново
Докато се похваля, че си направих подарък и днес вече е в ръцете ми, светкавична доставка 😉 с огромно благоговение отворих кутията, след толкова седмици в ароматно затъмнение.. Първата ми асоциация като видях новия Ла ви е бел, е слънце в бутилка. Освен красивата холограма и типичния за линията флакон, композицията е много интересна - хем носи полъха на предшествениците си, хем нищо общо /според мен /-има и цветя, и кокос /но не като в Бронзовите богини /, и ванилия, но не накъртващо сладка. Още му е студено, и подозирам, че като се постопли, ще разгърне още повече прелестта си. Изобщо, много съм доволна от сляпата поръчка, носи усмивки и настроение, ще го нося с удоволствие 🙂

# 1 089
Еее, много се радвам, бях сигурна, че ще ти допадне.Revolving Hearts
Много хубави емоции да ти донесе.

# 1 090
Не знам дали имаме едно и също лято с носещите Кристала, но със сигурност не бих искала да го усетя в гадната, бетонна жега, каквато е в Пловдив, например. Много ми е сладък на мен. И много слабичко усещам кокоса. С нетърпение го тествах, понеже харесвам концепцията на линията, но не мога да нося нито един от тях. Определено си прилича с останалите, има си почерка на La Vie Est Belle, никога не бих го объркала. Евентуално би паснал за лятото, ако има вятър или поне някакво минимално раздвижване на въздуха... По морето, та дори и в София. Но в такава застояла жега, за каквато аз си мисля, с този парфюм ще съм с главоболие за нула време.

Аз размишлявам усърдно за покупка на H24 и съм супер любопитна за новия на Диор. Ама много, много, много!

# 1 091
Здравейте , момичета
Парфюма на Marc Jacobs Decadence дали е discontinued ? Търсех го навсякъде , но никъде го няма вече 6 месеца

# 1 092
Здравейте , момичета
Парфюма на Marc Jacobs Decadence дали е discontinued ? Търсех го навсякъде , но никъде го няма вече 6 месеца

Да, спрян е.

# 1 093
Да се похваля - негово величество Oud Satin Mood  Extrait

Началото мноооого не ми хареса в сравнение с парфюма, нещо много остро и зелено се появи - първата ми реакция беше - мирише на миризливка / едни насекомчета / , но взе да уляга и да се подслажда .... чакам развитие, дано този път Мосю не ме разочарова, нали е майстор на розата и Уда ...а сетих се, началото , което ме издразни е точно аромата на зеленото стъбло на розата....

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 15:38 от macadamia

# 1 094
  • Габрово
Леле ,спряли са този хубав парфюм Marc Jacobs Decadence ?
Днес тествах новото  Си  ,но толкова студено и вятър беше ,пак ще го тествам.

Общи условия

Активация на акаунт