Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 128 080
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
Здравейте , момичета
Парфюма на Marc Jacobs Decadence дали е discontinued ? Търсех го навсякъде , но никъде го няма вече 6 месеца
В Долче си го има
https://dolce.bg/marc-jacobs/marc-jacobs-divine-decadence-%D0%BF … 0%B0-100-ml-62264
https://dolce.bg/marc-jacobs/marc-jacobs-decadence-eau-so-decade … 8-edt-100ml-64140

# 1 096
Невероятно красив е Oud Satin Mood, дебна го и аз като империалист! Честит да ти е macadamia!
От елф дойде моят Oud Silk Mood и съм много щастлива. Толкова подредено класен аромат, женствен , но не мекушав. Хладно-елегантен и все пак привличащ. Не познавам друг парфюм, в който розата да е така майсторски блендната или замаскирана, ако щете, без да са прибягвали до тежки подправки, плодове или дървеса. В което само по-себе си няма нищо лошо, харесвам и такива, но е съвсем друг подход. Наистина подхожда на името си- лъскав и гладък като коприна е.

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 14:43 от tuali

# 1 097
Здравейте , момичета
Парфюма на Marc Jacobs Decadence дали е discontinued ? Търсех го навсякъде , но никъде го няма вече 6 месеца

Да, спрян е.

Ужас !!!!
За постоянно ли е спрян ?

# 1 098
И аз да се похваля с новото ми попълнение на Мансера- Aoud Café . Нафъщях се,пуснах си едно кафе и сега мъркаммммммммммммммммммммммммммммм Yellow Heart Мирише на луксозен магазин за кафе и ръчно правени бонбони. Няма нищо общо като звучене с Интенз кафе и Ристрето кафе на Монтал !

# 1 099
  • София
Здравейте! Днес получих Rose d'Isparta Boucheron, но на дъното на шишето няма код. Вашите Boucheron как са?

# 1 100
Така са, кодът е на кутията

# 1 101
Tuali, честит Silk Mood😌 И на мен много ми харесва, също не усещам роза отчетливо, лайката е може би което го прави по-хладен и интересен от Сатен.

Напоследък постоянно нося Елизабет Арден 5то авеню роял, поръчах го без проба и не очаквах кой знае какво, но неусетно ми стана сред най-любимите, за мен 125 мл е голямо количество, обаче ми се струва, че няма да се задържат прекалено дълго.
Изненадах се, че спират Декаденс, бях с впечатление, че е доста харесван и добре продаван парфюм 🤔

# 1 102
Здравейте! Днес получих Rose d'Isparta Boucheron, но на дъното на шишето няма код. Вашите Boucheron как са?
кода е отстрани на самото шише под златната част на самото стъкло и се вижда слабо
Другия код е съответно на тестерната или друга кутия

# 1 103
Може ли някой да сподели мнението си за Miss Dior Rose N'Roses?

# 1 104
Може ли някой да сподели мнението си за Miss Dior Rose N'Roses?
Хубав, остър и свеж аромат на рози.

# 1 105
  • София
Доживях да харесам версия на Ла Ви.
2 пъти го усещах, преди да се запозная с него, върху жени. Едната я питах, отговори, че е с няколко парфюма. Joy Веднага ми светна по вида им, всяка със своите особености, че ще носят нещо новичко. Прясно прясно. И наистина се оказа Кристала.

За мен няма общо с Олимпея и е доста различен от Tresor Nude. Има една звънлива нотка, леко перилна дори, докато Нюд е топъл и изискан кокос. Сравнително по- ненатрапчив обаче.

# 1 106
Аз си получих 10 мостри от Монтал. До момента харесах Wild pears, Dark purple и Sweet peony.
Intense cafe e абсолютно копие на Rose vanille на Мансера, който не харесвам. Honey aoud ми е много мъжки и удов. Vanille absolu и Sweet vanille са ми синтетични и неприятни.
Orchid powder e ми напомня Teinte de Neige -  на мен ми избива една бабешка пудра. Другите ще ги разучавам.

# 1 107
  • София
Моля някоя дама, която има LVEB Soleil Cristal и La nuit Tresor nude да ги опише колко си приличат и различават. Имам втория и до сега удържах поривите да купя и Кристала, но колкото повече ви чета, толкова по-малко воля имам 😄
За мен нямат нищо общо.

# 1 108
Малко съм притеснена за поръчката на POAL. Четох във Фрагрантика, че бил реформулиран и не с такова излъчване като преди, дори с усещане за ЕДТ, дори при поръчка от официалния сайт. Последно го имах миналата година от Салон Олфактив и нямах никакви проблеми в това отношение. Тествах и в Делириум преди седмици и си беше ок. Питах дори консултанта в Делириум, но отговорът беше, че не е реформулиран. Ще видим в понеделник, като го получа. Дано си е същото прекрасно бутилче, което имах последно, и чийто аромат изпълваше всички сетива. Някой да се е сдобил с него наскоро и да каже впечатления?

# 1 109
Аз си получих 10 мостри от Монтал. До момента харесах Wild pears, Dark purple и Sweet peony.
Intense cafe e абсолютно копие на Rose vanille на Мансера, който не харесвам. Honey aoud ми е много мъжки и удов. Vanille absolu и Sweet vanille са ми синтетични и неприятни.
Orchid powder e ми напомня Teinte de Neige -  на мен ми избива една бабешка пудра. Другите ще ги разучавам.
на Orchid powder му трябва повече от една проба и носене преди такива присъди,  дайте му шанс:)

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 23:55 от Dorry88

Общи условия

Активация на акаунт