Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 127 987
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 335
  • София
В момента има ли къде да се пробва в София? Още тези дни ще отида. Simple Smile

# 1 336
И за мен Сеншуъл е по- интересният и добър парфюм. Алюр си е ванилия с цветя. Имам и двата, напълно различни парфюми са, че и ЕДТ версиите им се различават от ЕДП. Проби най- добре.
Проби на Шанел сега в Леро и Прити шоп.

# 1 337
Когато за първи път подуших Allure Sensuelle бях едва на 18. Толкова много ми хареса. Парфюм който действително тогава извади в мен една чувствена нотка на нещо много дамско, готино, силно присъствено, уверено секси с фантазия. Така го възприех.
Сега отново ги търся и сравнявам класическия Allure и Sensuelle, и двата ми харесват. Препоръчвам тест на кожа, за да не се окаже че се променят от вашата химия, защото моята ги променя и затова и ги нямам. Просто при мен няма смисъл. Не че не спирам да пробвам дали има промяна. 😄

# 1 338
И двата Алюра не ми харесват. Шанел са, добре направени, но нищо не припознавам в тях.

# 1 339
Алюр не са и за всеки. Аз може и да бленувам по тях, но напоследък като ги тествам се сещам за бивша шефка, на която синът й когато пътуваше й купуваше само Алюр. Да, но тя е 60 годишна, голяма, дебела и доста потяща се (с цялото ми уважение, като характер и същност беше страхотна) и сега напоследък като ги тествам се сещам само за нея. Дано това да отмине, защото искам пак да ги асоцирам с нещо секси и провокативно.

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 22:19 от Lale_Lili

# 1 340
И двата Алюра обожавам аз. И аз като Лале се запознах със Sensuelle първо, преди 10-12 години(и аз като теб на 18 някъде съм била😁). Трябва си проба за тях Simple Smile

# 1 341
Develfen, радвам се, че ти е харесал Kado Japon!🤗 Аз не усещам в него почти никакъв ветивер и тамян (сигурно защото обикновено силно злоупотребявам с тях и особено с тамяна в други парфюми 😆) и тук ще да са ми недоловими. За мен е пухкав розов облак от черешов цвят Kado, само цитрусите и чая го приземяват  от тази въздушност, която има. Уникален аромат (а аз не ползвам думата уникален с лека ръка).

# 1 342
  • София
snowwhite12 такова описание направи на Гучи блуум, че ми се прииска да го пробвам Joy
По въпроса за Allure и Allure Sensuelle. До преди няколко месеца нямах нищо на Шанел. Да не кажа направо, че ги мразех. Нещо силно ме отблъскваше. Един ден колежка, знаеща че обичам комбинацията пачули и рози и като цяло пачули, ми даде да пробвам нейния Allure Sensuelle EDT (с EDP имат разлика). Е, влюбих се и си разписах първия Шанел. Според мен е траен, присъствен, дълбок, чувствен и секси аромат. После съфорумка ми даде да пробвам Коромандел и там стана същото. Дори не изчаках заплануваната дата и си го поръчах по-рано. После пак същата колежка ми даде нейния Шанс и историята натам се повтаря. Харесва ми пачулито в тези три парфюма Heart

# 1 343
  • София
Аз за щастие си падам само по Allure (надявам се и Sensuelle) и Coco Noir. Grinning
Ексклузивите не ми харесаха. И слава Богу.

И за мен спряното Гучи е boss lady парфюм. Страхотен. Надявам се да не обидя някого, защото то не е насочено към него, но другото на марката ми "простее". Което не пречи да обожавам и притежавам Rush. Просто за моя нос не са "пипнати" композиции.

Впрочем, някой коментираше наскоро, че Rush вече траел 2 мин. Моят (от размяна със съфорумка, но не мисля, че е стар) си е прилично траен, ароматът си е същата чаровна какафония, а върху лосиона на Севънтийн (флейм) си го усещам бая време.

# 1 344
Алюр ми е малко ретро на мен. :Д
Гучи Rush (червения) съм полэвала преди години, мисля че беше преэ 2012-2013. Эа мен е доста траен и ориенталски. Много го харесвам(х). Има нещо спайси в него, нещо раэлично и се раэкрива най-хубаво като  поиэветрее малко. Напомня ми на пурите на баща ми от една страна и на мириэмата в скъп магаэин эа дрехи от друга. :Д

# 1 345
И двата Алюра са ми тотални любимци,като клоня малко повече към Алюр едп-олицетворение на женствеността,елегантността,всичко чувствено и класно в една жена /за мен/,ей сега ще взема да си пръсна в този снежен ден:).

# 1 346
  • Бургас/Пз
След абсолютно на сляпо поръчано Armani because its you от Дъглас, вече е в ръцете ми. Ммммм...
Привет. Добре ли се държи парфюма откъм трайност? ИАз се колебая между него и gucci bloom🙄🙄
Днес съм за първи път с него. Като се има предвид, че е доста студено времето мислех, че няма да го усещам. Но съм се лъгала. Усещам го не само аз, а и целият коридор 😂😂😂 Вече няколко човека отбелязоха, че съм сменила парфюма. Като, че ли нямам съмнения относно трайността, но след няколко дни ще мога да кажа.
Гучи Буум така и не можах да го харесам, мъчих го няколко пъти. Определено не виждам нищо общо между него и Армани.
Понеже си писала "Искам да е цветен и женствен, леко сладък..." - първосигнално ми изникнаха парфюмите на Клое. Пробвай ги. Мисля, че ще намериш точно това, което търсиш.

# 1 347
Да и аз харесвам Клое (всички освен най-новия им с мандарина) за цветен парфюм, също и Ели Сааб ин уайт и роял, но последният е по-специфичен и не всеки усеща сладостта на мандарините в него. Иначе такова око съм му хвърлила от много отдавна...страхотен е. : ) Сега ме тресе за мандарините на Искам Чу след описанието на денси.

# 1 348
  • Габрово
Толкова много ми го хвалеха Алюр още преди години и ходех, и го тествах,но обонянието ми не го отразяваше.Все едно няма никой .Имате ли и вие такива парфюми?

# 1 349
Не ми се е случвало изобщо да не усетя някой парфюм. След време, когато привикна към него, може, но не и от самото начало. Аз съм от харесващите Алюр ЕДП. В него действително усещам нещо ретро, но в добрия смисъл. Другите му версии на този етап още не познавам.

Общи условия

Активация на акаунт