Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 127 960
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 395
Лиана, тогава забрави за ЛВЕБ той е много сладък.Кристала за мен е много премерен от към сладост, но пък някой се изказаха, че им бил сладък съветвам те да търсиш проби тук във форума.
Благодаря, ценно ми беше това мнение.
Пробвах paco rabanne olympea, направо ме удари в мозъка. 😁 Той май се води цветно-ориенталски. 🤔

# 1 396
Лиана, и класическия ЛВЕБ и Кристала са страхотни парфюми и влачат шлейф.Вземи и двата при възможност, защото те всъщност нямат грам общо.
При мен е кофти, че няма къде да ги тествам и ще се ориентирам от тук. Не харесвам много сладникави парфюми, кой от двата ще е по-подходящ?
Сладки са и двата! С големия черпак е слагана захар. Захарен памук единият, вторият захарен памук с кокос и ванилия.

Цитат
Нещо за Versace eros pour femme и Lady million PR?
Писано е доста за тези парфюми. Пробвайте с търсачката. Мен лично, ме мързи да повтарям едно и също, затова съм лаконична. Версаче ерос пур фем ЕДП е слънце в бутилка. Сладък слънчев нектарен летен аромат без да падат пломби от него.

# 1 397
При мен е кофти, че няма къде да ги тествам и ще се ориентирам от тук. Не харесвам много сладникави парфюми, кой от двата ще е по-подходящ?
Bright Crystal Absolu също има сладка малина. Дано се харесате. Аз по принцип си падам по сладки аромати - сладко-плодови, както и захарно-бонбонени.
LVEB е много сладък и не е за "на сляпо", както вече отговори Bright Crystal. Другия не съм го тествала още. Но покрай темата няма да пропусна Wink

# 1 398
Също като темата за видеата за кои парфюми търсят внимание, привличат и получават комплименти - личният вкус на човек е занемарен заради желанието за одобрение от другите.
Това си е до човека и умствения му багаж. 🙂

# 1 399
  • The Evergreen State

така е, но не съвсем
Органически не понасям Womanity, докарва ми направо позиви за повръщане, но дъщерята го харесва.
Казвала съм и моето мнение, но заедно с това и го купих да си го носи.

Така е да, когато хората се чувстват достатъчно близки че спокойно да си споделят какво харесват или не без да се обиди някой. Аз по-скоро визирах такива ситуации когато пасивно-агресивно поведение или нетактичност се пробутват за искреност.

# 1 400
Нещо за Versace eros pour femme и Lady million PR?

В ерос-а усещам някаква бръснарска нотка в драйдауна и за това не го харесвам, другия не мога да коментирам. Пако Рабан има супер попадения, но точно този и всички фланкъри просто не са моето нещо , нищо изключително не са ми

# 1 401
Някой ще ми удари ли едно рамо Satisfied за Narciso Rodriguez For Her EDT, познавам само  EDP. Много ли е белоцветен,ретро ли е?Силно ли излъчва?
https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Ro … -For-Her-209.html

# 1 402
По описание в тази тема , си взех Mancera Instant Crush , към който нямаше да посегна иначе.
Божествено усещане.
Темата е богатство, връщам се и чета с удоволствие. Възхищавам Ви се, че можете да разчетете посланията на парфюмиерите, и да ги опишете с красиви думи.

# 1 403
Bright Crystal Absolu също има сладка малина. Дано се харесате.
Дано. Душила съм bright crystal и ми беше допаднал, а за Absolu, четох че бил по-траен и затова на него се метнах. 🤔

# 1 404
Любим мой парфюм. С него зарибих сестра ми и приятелките и и всички го купиха, а по принцип не се интересуват въобще от парфюми.

# 1 405
  • Бургас
Лиана, пробвай задължително Шанел Шанс Тендър ЕДТ и ЕДП.

# 1 406
И аз харесвам много Брайт кристал Абсолю, супер женски, достатъчно силен без да души, плодово-секси (не знаех, че има малина, но сега още повече ми харесва като знам). Един мой любимец е, получава много комплименти. Нямам го в момента, но го искам пак. :Д

Ютюбърката Деми Роулинг не я харесвам от както пусна списък с парфюми, които миришат ,,евтино" и един от тях беше Брайт Кристал. Не ми мирише изобщо евтино, напротив.

# 1 407
Как ли пък не, ще се влияя от чуждото мнение за парфюм. Да се впечатля от описание, да имам интерес да пробвам - да, но накрая последната дума е моя. Тук сме се събрали с толкова разнопосочни интереси, виждам огромни разлики в това как усещаме ароматите, няма как да се мъча да харесам нещо, ако не е моето.
Мен също ме дразни това да ми се подмятат парфюми, които не ползвам. Затова купувам само когато съм сигурна, че ми допадат. Не че не се случва да разлюбя, да ми омръзнат - разменям или продавам. А пък тия с цените на перални, дето и без това трудно се намират или трябва да отидеш в точно определен магазин - оф, ами спихва ми ентусиазма само при мисълта. Не могат да ме впечатлят с това, че са ексклузивни, ниш и т.н. А и вече имам психологическа бариера, повече от 70лв не ми се дават за парфюм.

# 1 408
Някой ще ми удари ли едно рамо Satisfied за Narciso Rodriguez For Her EDT, познавам само  EDP. Много ли е белоцветен,ретро ли е?Силно ли излъчва?
https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Ro … -For-Her-209.html
Силен е и силно излъчва. За радост потният мускус, характерен за НР в ЕДП, в тоалетните му води е леко по-обран и затова мога да ги нося. Напоследък ми идват твърде силни Нарцисо Родригес, даже бялото кубче избягвам, което ми е най-леко.
Та, за Narciso Rodriguez For Her Narciso Rodriguez ЕДТ – изразен мускус със сладост на османтус и портокалов цвят. На моменти острее, особено в началото, но после става кадифен, силно женствен и осезаем за околните. Дълготраен, усеща се от теб и околните, дълбок и много сладък. Но преди всичко силно мускусен.

# 1 409
  • София
Някой да ползва или да е пробвал Gardenia Robert Piguet? Чета смесени отзиви във Фрагрантика, а тук не открих нищо. Ще се радвам на всяко описание! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт