Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Коя книга споменава парфюм на Penhaligoн's?
Кой е третият парфюм, споменат в публикациите?
Кой парфюм е свързан с историята за японската гейша, спомената в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Коя книга споменава парфюм на Penhaligoн's?
-
Кой е третият парфюм, споменат в публикациите?
-
Кой парфюм е свързан с историята за японската гейша, спомената в публикациите?
-
Кой парфюм е свързан с филма "Сексът и градът"?
-
Кой парфюм е свързан с филма "Парфюмите"?
Слънчевият кристал на Ла Ви а бел на Ланком -

) се срещаме с Ковачева на кафе, сладки приказки и разбира се парфюми за тестване, и едно от нещата, които й нося е именно въпросното пачули. С уговорката, че тя пачули обича (както и то нея), а при мен нещата са на обратния полюс. Та, пробва го тя и заприпада колко е прекрасен. Потвърждавам, на нея наистина й седеше уникално! Пробвам го и аз по този повод (видяла жабата нали
).. мииииии, не беше ужасен (каквито са ми комбинациите на пачули и плодове), но върху мен не беше и уау, меко казано.. Но понеже е мини, а към онзи момент това бяха най-ценените представители от колекцията, прибрах си го аз надълбоко в гардероба и така, отлежава си той недолюбен години наред. До преди няколко месеца, когато разравям аз кутиите с минитата, в търсене на нещо и началото на дълъг и тегав процес на раздяла с някои от тях, и решавам да тествам пак някои от тези, които винаги са си били твърдо и само колекция (Диор и Шанел, към вас гледам, приятелчета). Та така стигам до въпросния Patchouli Imperiale и за моя огромна изненада установявам, че понастоящем той не ми стои никак зле (мацнат много хомеопатично отначало, щото пачули нали
По-разумно ще е да разносиш добре настоящата му версия, ако планираш покупка