Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 124 408
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 770
Си-тата не ги харесвам. За мен са тотално безлични. Simple Smile

# 1 771
Twily не е нито ориенталски, нито сладък, нито секси. Просто горчив портокал.
Много благодаря 🌺

# 1 772
  • Чукарландия
Си-тата не ги харесвам. За мен са тотално безлични. Simple Smile
Не ми се вярва!
С това пачули (❤️) в състава, надали ще са безлични! 😉

# 1 773
Просто горчив портокал? А джинджифила, а белите цветя?
Ориенталски не е, но сладост лека има, а за секси, за мен е, защото го обичам страстно.

Бел, новият Си Интенз е великолепен, но не знам дали ще става за голяма жега. Иначе е най- доброто за мен с Льо парфюм.
Само червения не си вземай.

# 1 774
Христо /Мария/, виждам, че още не си избрала какъв парфюм да купиш. За 150 лв. можеш да купиш не един, а три хубави парфюма, но малки разфасовки по 30 или 20 мл. Така няма да съжаляваш чак толкова, ако уцелиш греда. Преди няколко дни съфорумки препоръчаха Брайт кристал на Версаче, свеж, искрящ, подходящ за топло време.
https://www.parfimo.bg/versace-bright-crystal-eau-de-toilette-za-jeni/
Преди две-три страници съфорумка ти препоръча няколко парфюма, които също са хубави, дала е линкове. Но ако искаш скъп парфюм, който да оставя след теб прекрасен шлейф, вземи си Коко Мадмоазел на Шанел, парфюмната вода не тоалетната,  или Шанс, също на Шанел - гаранция, че околните ще са във възторг. Най-добре е да си поръчаш мостри и така ще тестваш вкъщи на спокойствие, без да те притеснява някоя продавачка в магазин. Ще ти покажем от къде да купиш мостри, впрочем аз ти написах, не знам дали си прочела.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 23:00 от Ваня Ставрева

# 1 775
И аз не ги харесвам.Бях си поръчала миналата година комплект мини парфюми Si, Si Fiori, Si passione и Si edt, за да ги пробвам.Раздадох ги... Изобщо не можах да ги харесам - прекалено ми миришат на чисто ,сапун и на нищо друго.Обаче са доста трайни, едвам се отървах от аромата като си пръснах първите 2. Определено ми вървят само за порлет и лято такъв тип аромати.

# 1 776
BoMarina, парфюмът е много силно ориенталски. Много. И за мен отделните нотки не се усещат, а са блендирани насляпо. Много силен, траен и шлейфов. Никога не го купувай насляпо. Около мен абсолютно никой не го хареса, защото е много силен. Само за студено време и открити пространства. Унисекс, но мъжете може би повече ще го харесат. Аз бих го купила, но на половин цена.
Densi благодаря!
Цената, даже и с намалението определено ми е голяма спирачка за сляпа покупка, а и топлото време вече е на прага, а той определено звучи зимен. Но ми е много, много любопитен и ще го търся за проба:tulip:

# 1 777
  • Бургас
Не са изобщо безлични за мен, до вкус е.Особено Си Интез в черния флакон и новия Интенз от 2021г. са много хубави парфюми.Другите не харесвам, но класическия Си определено има много почитатели.Бел, според мен си вземи Си Интенз 2021г., става и за лятото за мен с по- малко спрейвания.Two Hearts

# 1 778
  • София
Аз горчив портокал не усещам в Туили.
Само бели цветя и джинджифил, не ми е хич сладък и секси на мен, но си го харесвах, ама свърши Grinning
Много е сладка бутилката, ама не бих го подарила на никого, ако не знам със сигурност, че си го е харесал. Специфичен си е.

# 1 779
Просто горчив портокал? А джинджифила, а белите цветя?
Ориенталски не е, но сладост лека има, а за секси, за мен е, защото го обичам страстно.
Не, нищо такова не усетих, само горчивина.

# 1 780
Жалко, хубав парфюм е. Различен.

# 1 781
  • Чукарландия
Благодаря, Кристалче! 🌹

Само да добавя за De Young Red Orlov Paris - страхотна роза в съчетание с розов пипер, амбър и ... Прекрасно пипнат парфюм! 😘

# 1 782
Благодаря Ви момичета, ще рискувам заради шишенцето с шалчето, напомня ми на Париж по някакъв начин. Дано се хареса. Аз ще го пробвам , когато е възможно.

# 1 783
Twilly d’Hermès ако не е познат
и изрично пожелан не бих
подарила. Въпреки сладуското
бутилче и още по-сладурското шалче.
Много е специфичен и не вярвам
да се хареса лесно.

# 1 784
  • София
На мен ми мирише на джинджифил, точно като този, който слагат към сушито, нищо друго не усещам.

Общи условия

Активация на акаунт