Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 124 809
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 785
Hristo /Мария/,  половината тема накупи поне един или и двата от тези и май почти нямаше недоволни

https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Angel-Eau-Croisiere-2020-58960.html

https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Angel-Eau-Croisiere-53351.html

Bbella, аз харесвам като цяло Си-тата /без да ги намирам за нещо изключително/, но за лято не стават много,  според мен.

Twilly d'Hermès и аз не бих подарила насляпо, мисля, че не е толкова лесен за харесване. Аз не го харесвам.

# 1 786
Аз се чудя сериозно дали да не отстрелям Secret Sucre - Molinard, чиято цена падна в Нотино и е много примамлива, или Histoires de Parfums Tuberose 2 La Virginale. Знам, че са много различни, но все пак съвет?Simple Smile Туберозата не познавам.

# 1 787
  • Бургас
Христо/ Мария, за безопасен избор за мен лично става Мон Герлен ЕДП, но пак не ти го препоръчвам без тест.Но ако държиш много да е за на сляпо съм твърдо за него ВИНАГИ.Класен, женствен типичен Герлен и е масово харесван.Да, знам, че винаги ще има такива, които ще го оплюят, но парфюмът е страшно красив и много добре сглобен и това не може да му се отрече.Вики, и аз май ще си го взема Secret Sucre , уникален е.Никога не бих подарила Туили, изобщо не се харесва на никой около мен.

# 1 788
  • Варна/Лондон
И на мен Secret Sucre   ми стои в кошничката на Notino uk, и нарочно два дена не го отварям този лош, лош сайт. 😁
Ама пък се позатоли, та и да ме изгонят в бараката, няма да е голяма драма.

# 1 789
Мон Герлен на мен ми е много лавандулов и остър. Ако не се харесва лавандулата, по-добре не.

# 1 790
  • На черешатааа
Скрит текст:
Благодаря, Кристалче! 🌹

Само да добавя за De Young Red Orlov Paris - страхотна роза в съчетание с розов пипер, амбър и ... Прекрасно пипнат парфюм! 😘
Бихте ли споделили откъде е поръчан Relaxed

# 1 791
С кода Secret Sucre в нашето Нотино е около 130 лв сега. А Lizia ми напомни за него и го искам сега. Много ми хареса преди години, после пак го бях пробвала по едно време и ми се стори много сладък, но пък хубаво сладък и нямам гурме аромат. Май той ще е. 🥰

# 1 792
  • Бургас/Пз
Не знам за кое Туили говорите, аз познавам за второто twilly d'hermès eau poivrée и съм влюбена в него. Денси, ти си виновна за тази моя любов към него, благодаря ти.

# 1 793
От лавандула бягам като дявол от тамян😆 Хич не ми допада. Moon Gerlen съм го мирисала, но ми се вижда лек като че ли.
Круизния angel никъде не го намирам.

# 1 794
  • София
С кода Secret Sucre в нашето Нотино е около 130 лв сега. А Lizia ми напомни за него и го искам сега. Много ми хареса преди години, после пак го бях пробвала по едно време и ми се стори много сладък, но пък хубаво сладък и нямам гурме аромат. Май той ще е. 🥰

Сладък е, но е хубаво сладък, изискано сладък. На тази цена особено, рискът е много малък да не ти хареса. Той е лесен за харесване. Тези туберози не ги знам, но за мен при туберозата има повече риск на сляпо. Харесвам я само ако мирише на дъвка.

# 1 795
Armani Sì Fiori според мен става и за топло време, но е по-прибван, не излъчва токова, колкото Si EDP (който не ми допада), Fiori е по-нежен и пудрен. Аз най-харесвам Si Passione, но май е най-нетраен. Ще пробвам intense версиите, ни ако приличат повече на първообраза, няма да ми харесат.

И за мен Secret Sucre е лесен за харесване парфюм, туберозата е за любители.

# 1 796
Не знам за кое Туили говорите, аз познавам за второто twilly d'hermès eau poivrée и съм влюбена в него. Денси, ти си виновна за тази моя любов към него, благодаря ти.
За обикновеното

# 1 797
Аз се чудя сериозно дали да не отстрелям Secret Sucre - Molinard, чиято цена падна в Нотино и е много примамлива, или Histoires de Parfums Tuberose 2 La Virginale. Знам, че са много различни, но все пак съвет?Simple Smile Туберозата не познавам.
туберозата на хистоар е страхотна, но само ако имате представа от 1. Тубероза 2. Марката. Гответе се за изненади:)

# 1 798
  • Бургас
Lizia, и аз така го усещам Secret Sucre с много приятно поднесена сладост, много фин, изискан и изпипан парфюм.Супер красив.Sparkling Heart Дари, пробвай ги Интенз версиите, но за мен си имат доста от Си.Аз харесах този от 2021г, че ми е спестена ракийката дето ми избива  в първото Си.Smiley Си Фиори никак не харесвам, червените два Си също не са моите, безобидни парфюми са.

# 1 799
Moon Gerlen  никак не е лек, присъствен парфюм е. Лошото е, че за едни е прекрасен, а за други - непоносим, та на сляпо покупка не. Взех си от  Брасти мостра от 10 мл и доста се помъчих да ми допадне като го тествах в различно време, но уви. Най-напред ароматът ми заприлича на изгорял кабел, след това на вакса за обувки, на разредител за боя и т.н. В един момент помислих, че мострата може да е била развалена, но след като прочетох мнения на съфорумки, че никога не биха си сложили "такова нещо", окончателно се отказах от този парфюм. Между другото любимия ми Жур Абсолю в първия половин-един час ми мирише на изгоряла трева, но в следващите часове се развива прекрасно, така се възприема и от околните, докато Мон Герлен си остава непоносим до края.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 23:21 от Ваня Ставрева

Общи условия

Активация на акаунт