От коя марка съдомиялни сте доволни? - Тема номер 3

• 43 009
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Ами аз например съм фен на Електролукс, с фурна с пиролиза, съдомиялна 45 см, пералня и сушилня на марката вкъщи. Абсолютно никакви забележки към всичките уреди, вършат си перфектно работата, въпреки че нито им слугувам да ги чистя постоянно, нито им обръщам някакво специално внимание. Като добавим и AEG-плот, май всичко от основните уреди без хладилника е от Electrolux Group.

# 376
  • София
Писала съм кое точно ме разсмя, смятам можеш да четеш?
И хиляда човека да се изредят да ми кажат колко е читава марката моето мнение няма да се промени, след като още им сърбам попарата.
Ти колко уреда Електролукс си имала, от които си много доволна та заключи, че са читави?
Няколко, не са миялна, тя е аег - доволна съм. Имам и приятелки с уреди на марката и те са доволни. А на твоя панел дето му се била напукала пластмасата на 3тата година, може да е бил на слънце, може да си го третирала с по-агресивни препарати, много неща може да са, а и това не дава отражение на качеството на измиване. А и аз 600лв. не бих очаквала чудеса от която и да е марка.

# 377
Майка ми имаше базов модел съдомиялна 60см Electrolux 10 години, сега новата и също е на марката най-модерния модел от свободностоящите.
Мога да кажа че и двете мият добре колкото моето Miele.
Преди Miele ползвах Hotpoint-ariston най-върховият им модел уж, въобще не бях доволен.
Така че с две ръце зa Electrolux/АEG.

# 378

Може ли да ми кажете, коя програма за какво е? Взехме тази миялна Миеле от магазин за уреди втора употреба, но нито ми дадоха книжка, нито нищо. Вчера пуснах, тази на 55-65 градуса и имах тенджера, която не се е измила хубаво, а не бяга кой знае колко мръсни. Това значи ли, че всеки път трябва да я пускам на 75 градуса?

# 379
Изтегли си книжката ...
Не е толкова трудно ..

# 380
Да аз само на 75 градуса ползвам. Само ако са чинии и чаши може и на по-лека, при мен 55-65 се казва само Auto.

# 381

Може ли да ми кажете, коя програма за какво е? Взехме тази миялна Миеле от магазин за уреди втора употреба, но нито ми дадоха книжка, нито нищо. Вчера пуснах, тази на 55-65 градуса и имах тенджера, която не се е измила хубаво, а не бяга кой знае колко мръсни. Това значи ли, че всеки път трябва да я пускам на 75 градуса?

Скрит текст:
Автоматична програма, сензор отчитане 55-65 °C

Бърза 40 ° C

Леко замърсяване 50 ° C

Спестяване на енергия 45

Тигани и тенджери/интензивна 75 ° С

Изплакване

Инструкция Miele G 1173 SCVi
 https://manuall.de/miele-g-1173-scvi-geschirrspuler/

# 382
Моля препоръчайте ми съдомиялна 45 см. Модел от който сте доволни  Да не е с прекалено дълги програми Бюджет до 1000 лв.

# 383
Моля препоръчайте ми съдомиялна 45 см. Модел от който сте доволни  Да не е с прекалено дълги програми Бюджет до 1000 лв.
За вграждане или не ?

# 384
За вграждане или не ?
Свободностояща

# 385
За вграждане или не ?
Свободностояща
FFB73517ZM

# 386
За вграждане или не ?
Свободностояща
FFB73517ZM
Благодаря,на AEG ли е модела?

# 387
Да , на АЕГ е .

# 388
# 389
Моля,споделете на колко градуса миете съдове от дуралекс Аз мислех да използвам кратка програма 60гр. Дали ще ги строша,как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт