Отговори
# 60
Честит рожден ден на НИКОЛ, ВИКИ и ВАЛЬО щастливо и изпълнено с хубави преживявания детство, много здраве и весели игри

# 61
  • София, Младост 3
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на малките сладурковци Андрея, Рая, Никол, Вики и Вальо!

Да растете здрави, весели и умни деца на мама и на тати   ura

# 62
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНДРЕЯ И РАЯ (С ЕДИН ДЕН ЗАКЪСНЕНИЕ)
и  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛ, ВИКИ И ВАЛЬО!!!!!!!

ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ, КЪСМЕТЛИИ, ОБИЧАНИ!!!!

Моята приятелка, за която ви споменах, роди на 3 октомври - малко, сладко бебе Лъчезар. Да й е жив и здрав!!! Сега видях, че и Мили има приятелка, родила тогава Simple Smile.  Да са живи и здрави и мама и бебчо!!!

За срещата какво става?

Много целувки и весело изкарване!!!
А, забравих - специални поздрави от Маргото!!!

# 63
  • София
Честит рожден ден на Никол на Иренка, адашката Виктория на мама Вяра и не на последно място Вальо на Steli Meli! Честито и на вчерашните рожденици Андрея на Мили и Рая на Стар!
На дечицата пожелавам да са много здрави винаги усмихнати и весели и да получат хиляди прекрасни подаръци! А на Вас мили момичета пожелавам да отгледате едни щастливи и усмихнати малки слънца! Да са ви живи и здрави и много да Ви радват!

newsm59 nbirthday newsm59
  ura  party023  ura

# 64
  • София
ЧЕСТИТ ВИ ВИТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА Никол на мама Ирена,  Виктория на мама Вяра, Вальо на мама Steli Meli

От мен и Вики целувки и прегръдки!!!

Ние нашата торта си я поръчахме от 100гр. сладки после ще покажем снимки!

# 65
Честити нови октомврийски бебчета- Лъчезар и Манол!
Да са живи и здрави, за да радват свойте близки! Hug

Приятен петъчен ден Ви желая! Hug

# 66
Добро утро!   bouquet

И честито раждане на малкия Лъчко! Жив и здрав да е и да радва мама и тати дъъъъълги години!  Heart Eyes

Хубав ден и до по-късно, когато пак ще се включа  Hug А вие разказвайте за как минават празниците  Wink

# 67
Благодаря на всички за пожеланията от вчера, много тичане, много купони, много чистене след това, та нямах време да седна на комп. .... От все сърце ви желая да ви се връщат хубавите пожелания ... много ви обичам приятелки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Приятен и успешен ден на всички и честити нови октомврийчета ...  bouquet

Ааа, и ..... Честит 2-ри рожден ден и на Вики ...
Желая й всичко най- хубаво и най- вече здраве!   bouquet

Последна редакция: пт, 06 окт 2006, 10:08 от Irena80

# 68
Ааа, Иренка, няма да се измъкнеш така лесно  Naughty Ще разказваш, нали?!  Grinning Hug

Нашите снимки са тук

Още не съм ги надписала всичките, но и това ще стане.
Целувки и хубав ден  Heart Eyes

# 69
Мила, миличка, няма да се измъкна, отивам да качвам снимките и като ги пусна, ще разказвам ... I promise ...  Peace

# 70
  • София, Младост 3
Мили, страхотни снимки и много весели надписи! А кончето е много хубаво, аз виждях едни кончета, но нещо не ми харесаха. Това откъде го взехте? Кажи още освен тортата носихте ли друго в яслата?

Иренка, чакам с нетърпение да видя и твоите снимки, а и другите мами да не се офлянкват, че аз още не съм взела решение как ще премине на Симона денят, може да ми хареса някоя от вашите идеи  Laughing

Лек ден на всички!   bouquet

# 71
Мили, страхотни снимки и много весели надписи! А кончето е много хубаво, аз виждях едни кончета, но нещо не ми харесаха. Това откъде го взехте? Кажи още освен тортата носихте ли друго в яслата?

Благодаря ти, мила!  Hug Кончето е от Марсел. Много по-хубаво е от тези на Феликс тойс. Поне така изглежда. Въбоще Марсел ми стана най-любимият магазин, има много голям избор за бебоци на възрастта на нашите.
А в яслата носих сокче и по един кекс за госпожите. На директорката ни купих кутия бонбони. Исках за всички за взема по една хубава кутия бонбони, но след като ми откраднаха портфейла, не мога да си го позволя Sad
Момичета, стискайте ми палци утре да мине добре детското парти!  Praynig Да са здрави всички дечица и да им хареса.
Целувки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 72
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на малките съкровища- Андрея, Рая, Никол, Вики и Вальо!   bouquet
Много здраве,щастие,късмет Ви желая,да сте гордост на мама и тате и само усмивки да озаряват личицата Ви!  bouquet
Не ми се зареждат ни цветове,ни емоции Sad
Хубави снимки,подаръци,торти,радвам се,че сте изкарали страхотно в това прекрасно време,(днес се скофти де)!
Аз тия дни бях на село и порядъчно болна,една ужасна кашлица ме мъчи,като туберкулозна дънех.Добре,че бузито не заразих(то не се знае де ooooh!).Сега уж стана влажна кашлицата и по-малко ме тормози.
Весело прекарване на всички празнуващи!  bouquet

# 73
  • Бургас
Момичета много много ми е мъчно че вчера нямах възможност да пиша
Да са ви живи и здрави малките слънчица и зло да ги забрави,само радост да ви носят и да са много много здрави
Честит рожден ден мили Никол,Рая,Вики,Андрея и Вало пожелавам ви всичкото здраве и щастие на земята
 smile3525 smile3525 smile3525  bigdance2 Tada  party023 newsm59

# 74
Мили, приятно изкарване утре на детското парти. Снимките са Ви разкошни, тортата е страхотна!
Козлю, бързо оздравяване Ти желая!
Иренката, всички сме в очакване на обещаните, и тортата и подаръците и малката Принцеска. Heart Eyes

Приятна, слънчева и топла събота Ви желая.

Общи условия

Активация на акаунт