Туба и Къванч в "Cesur ve Güzel"/"Искрите на отмъщението"/"Дръзки и красиви"-17 тема

• 34 399
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Привет предиобедно!

Кате Hug,приятна ваканция! Да си починеш на спокойствие!...Two HeartsKiss

Скрит текст:
Пресса:TVGazetesi

Туба Бюйюкюстюн была на повестке дня со своим старым сериалом и своей красотой!

Поклонники известной актрисы Тубы Бюйюкюстюн в очередной раз демонстрировали успешность своего общения в Твиттере. Публикуя фото актрисы, которыми она поделилась в Instagram, поклонники сделали тысячи постов подряд, подчеркивая как ее красоту, так и таланты. Красота без макияжа актрисы, которая за короткое время стала одним из самых обсуждаемых имен в Твиттере, в очередной раз раскрылась.
Фото которыми Туба Бюйюкюстюн поделилась в своем аккаунте в Instagram в ноябре, демонстрируя свою красоту без макияжа, вызвали тысячи хвалебных сообщений среди ее поклонников. Даже в Ekşi Sözlük было много постов о красоте Тубы Бюйюкюстюн без макияжа.
Актриса, завершившая съемки сериала для Нетфликс «Другое я», также приняла участие во втором сезоне сериала «Rise Of Empires Ottoman».
Kara Para Ask с Тубой Бююкюстюн и Энгином Акюреком в главных ролях продолжает оставаться в центре внимания за рубежом. Согласно новостям, сериал, который транслируется на Netflix, привлек широкое внимание, особенно в Германии. Сериал, быстро распространившийся среди подписчиков Netflix в Германии, за короткое время оказался в пятерке самых просматриваемых сериалов. Kara Para Ask стал одним из самых важных проектов в истории турецких сериалов. Спустя 6 лет после сериала, который посмотрели во многих странах, дуэт Тубы Бюйюкюстюн и Энгина Акюрека снова собрался вместе во втором сезоне проекта под названием Sefirin Kızı в прошлом сезоне. Поклонники дуэта, разбросанные по всему миру, также с удовольствием снова увидели их вместе годы спустя. Тот факт, что Туба Бюйюкюстюн была на повестке дня в твиттере как из-за ее старой драмы, так и из-за ее красоты, был отмечен как проявление привязанности со стороны ее поклонников.

Автоперевод с турецкого.
Оригинал televizyongazetesi.com

Спокойна събота!

# 646
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро късно утро, Злати!

Благодаря ти за споделеното, особено относно информацията за Туба!

Скрит текст:
Студът при нас напира, май ще купувам още дърва.

Скрит текст:
Инстаграм Бегюм Кхан #TubaBüyüküstün
Туба и Бегюм Кхан в Париже.. Неделя моды в Париже🌹

Скрит текст:
#TubaBüyüküstün
Я не желаю быть другой, я ненавижу ложь и лесть...Мне предназначено судьбой, такою быть, какая есть..

Мави...

Лек ден!

# 647
Здравей,Кате Hug!

Благодаря за новата снимка на Туба от Париж.Добре,че е Бегюм Кхан да я пусне в ИГ...

за цвета на роклята от рускините..проучили са....
Скрит текст:
Натали Беляевская
Pantone Color Institute представили главный цвет 2022 года. Им стал сиреневый оттенок 17-3938 Very Peri, разработанный самим институтом. Создатели описали цвет как «динамичный синий с живительным фиолетово-красным тоном, который сочетает верность и постоянство синего с энергией и любознательностью красного». Тубиш в платье уже модного оттенка.

...Появил се е плакат с актьорите от 2 сезон на ВОИ ...

Спокоен релакс!

# 648
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет в слънчевия студен предиобед, Злати!

Пак си донесла много красоти! Благодаря и за информацията в текст!

Скрит текст:
Излязох рано, за да си платя сметките за интернета и телевизията. Пратих пари на Деница. Пообзаведохме апартамента на починалия й баща в Шумен. Пратих й пари, защото я "съкратиха". Търси си работа, но не е ваксинирана и няма сертификат. Как ще я "караме", не знам... Добре, че бургазлиите са добре.

Скрит текст:
#CesurveGuzel #TubaBüyüküstün #KivancTatlitug
Счастье - это когда вам ничего не нужно в данный момент, кроме того, что уже есть...

Сюхан...

Скрит текст:
#CesurveGuzel #TubaBüyüküstün #KivancTatlitug
Однaжды пoявляeтcя чeлoвeк, кoтopый влaмывaeтcя в твoю пpaвильную жизнь, гдe вcё paccтaвлeнo пo мecтaм. Βлaмывaeтcя бeз cтукa и пpeдупpeждeния, пepeвopaчивaя вcё c нoг нa гoлoву..
Он пpихoдит нeoжидaннo и бeз пpиглaшeния. Ηo пoтoм ты пoнимaeшь, чтo твoeму пopядку нe хвaтaлo имeннo этoгo бeзумcтвa...

Спокоен ден!

# 649
Следобеден привет!

Кате HugHeart
Скрит текст:
Деница какво беше завършила?Трудно ще е покрай пандемията след като не е ваксинирана и няма сертификат..Аз 5 дни,започнах в петък и от  днес продължавам до четвъртък съм на терапия от 10,30 ч.! Към 10,00 излизаме,ММ ме кара с колата до мястото,за около 15-20 мин.,зависи от светофарите.Имам 4 процедури.3 по 15 мин. и 1 от 10 мин. Днес след това обиколихме и няколко магазина.Обядвахме и сега наминавам.

Това е от вчера....свързано с предложението към Туба да се включи в нов сериала за платформата Disney Plus

Очакваме тази седмица някакво развитие ....
инфото....
Скрит текст:
Режиссер Озер Фейзиоглу и автор книги «Женщины, запятнанные черным» Бюшра Джебе подписались на Тубу в инстаграм #TubaBüyüküstün

Производственная компания MedYapım готовит новый сериал для платформы Disney Plus по адаптации книги Бюшра Джебе «Женщины, запятнанные черным» Предложение сыграть главные роль в сериале поступило Тубе Бюйюкюстюн, Берен Саат, Джансу Дере. Проект представит зрителю семь женщин, столкнувшихся с болью и жестокостью.

нови с Къванч от видеото...на разходка с кучето...

https://vk.com/love_kivanc_tatlitug?z=video-39664475_456242889%2 … pl_wall_-39664475

Приятен следобед!

# 650
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър ден, Злати!

Благодаря ти за информацията!

Скрит текст:
Събудих се късно... Много е студено днес при нас.

Спокоен ден! Heart Eyes

# 651
Здравей,Кате Hug!

Приятен следобед!

# 652
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добра вечер, Злати!

Пиша по късните доби, преди да си

Скрит текст:
легна. Едното кученце от групата, които се настаниха в празната къща срещу нас, се разболя. Прибрах го в механата. Много е зле. На всеки час ходя да го преглеждам... Вероятно няма да оживее и ми е много мъчно. Не знам как ще заспя. Отиде ми почивката, все за него мисля и ме е страх как ще го преживея. Но... нищо не мога да направя... Деница завърши английска филология. Как "върви" терапията ти? Има ли подобрение?

Лека вечер!

# 653
Добро утро,Кате Hug!

Скрит текст:
Сутринта като станах гледам навън сняг! Simple SmileНо времето е меко и снегът за сега се топи.
Терапията върви добре.Ще видим след като свърши колко време няма да ме боли ръката.
Снощи ме заболя зъб ли е или венеца.На сутринта малко ми е подута бузата.След терапията ще се ходи и на зъболекар!  Wink
Какво стана с кученцето?

...Късно снощи Туба  се е появила в ИГ си и е пуснала....
''Моите грешки са моето съкровище...
Тъмнината ви дава шанс да намерите светлината, която имате вътре.
Ето защо е страшно и вдъхновяващо в същото време...''

Желая ти спокоен зимен ден!

# 654
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати в слънчевия мразовит ден!

Благодаря за споделеното!

Скрит текст:
Не можах да спя, заради кученцето, а другото въобще не съм го виждала... от няколко дни. Нищо не мога да направя.

Скрит текст:
#TubaBüyüküstün
Туба, Топрак в Париже/инстастори Хазель Левент/
Париж, спасибо за любовь 💞

Спокоен ден! Kissing Heart

# 655
Привет!

Кате Hug,донесла си новата снимка на Туба,Топрак и Хазел Левент от дома й.Предполагам помниш,че това е дъщерята на Тамер Левент,екранния баща на Туба в ДиК!Бяха  на нейната сватба преди време.
Скрит текст:
Днес ми свърши терапията.Да видим колко време няма да ме боли лявата ръка.

От мен новите с Къванч...Wink
🆕 Kъванч сподели снимка в профила си в Instagram, подписвайки я:
 „2.2.2022 г. добре, да видим“

Скрит текст:
„3 минути преди“

и „3 минути по-късно“

Приятен следобед!

# 656
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет по нощите, Злати! (навик ми стана...)

Благодаря ти за информацията!

Скрит текст:
Пуснах болното кученце (то искаше) и не знам къде замина. Не намерих другото. Не знам дали са живи или не... Няма ги. Много ми е мъчно, придружаваха ме до училище и ме чакаха, докато ми свършваше последния час. Прибирахме се заедно. Разстроена съм, не знам как ще заспа. Чистих, мъкнах дърва, прах и не мога да ми "излязат" от главата. Живи ли са, къде са, не успях да ги намеря... Няма да ги търся повече, защото може да са умрели и ще страдам много. Не мога да спа. 

Скрит текст:
#TubaBuyukustun #ТубаБюйюкюстюн #TubaBüyüküstün
Свобода от всяческого беспокойства и поведение человека, который честен сам с собой, ложатся в основу того самого поиска оригинальности. Возлагая перед собой новые границы, она еще больше использует свою оригинальность. Туба называет оригинальность «искусством быть собой» и добавляет: «Я тоже последовательница этого искусства».

Скрит текст:
Туба и Ферзан
Я знал, что это великая актриса, но не знал, что настолько... Звезда.. звезда. Я настоял на встрече. И она, наконец, согласилась. Я был очарован, когда увидел ее.
Ферзан Озпетек

Лека нощ! Kissing Heart

# 657
Здравей,Кате Hug!

За сега няма ново около Туба....
Тези снимки са от участието й в шоуто на Каан...и ми харесват...Kissing Heart

Приятен ден!

# 658
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Почивката ни почти измина...

Скрит текст:
Започваме втория учебен срок. Аз, както винаги, имам часове в двете смени. Към днешен ден има ли добър ефект от терапията?

Спокоен ден!

# 659
Здравей,Кате Hug!

Скрит текст:
За терапията сега съм добре.Ще видим по- нататък дали наистина на пълно съм излекуване или ще трябва да се ходи на почивка през пролетта.

...Очите на жените говорят по-ясно от думите...

героините на Туба

новото с Къванч...
🆕Къванч и шеф-готвач Тургай Гюрез.
На курсовете в международното училище за кулинарни постижения Mutfak Sanatları Akademisi

https://vk.com/love_kivanc_tatlitug?z=video-39664475_456242892%2 … pl_wall_-39664475

Спокойна събота!

Общи условия

Активация на акаунт