Туба и Къванч в "Cesur ve Güzel"/"Искрите на отмъщението"/"Дръзки и красиви"-17 тема

• 33 560
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Здравей,Кате Hug! Two HeartsFlowers Four Leaf Clover

Скрит текст:
При нас слънцето ту се показва,ту се скрива!Повторила си колажа и двете снимки на Туба и Енгин от КПА.Ако искаш редактирай си поста и ги премахни.
Окъснях,но имаше нови неща за  пуснане...

....новото от сутринта...
Туба е добавила в инстасторито си
...кафенцето го е изпила...

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456243408%2F3024abe4 … pl_wall_-63875573

и май отново е на път..на летището...

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456243409%2F09a68ba7 … pl_wall_-63875573

и да видим как е обута...

Новото за Къванч и проекта за Нетфликс
Според Бирсен Алтунташ, Фунда Ерйиит ще стане партньорка на Къванч Татлътуу в новия филм на Netflix, който се подготвя от Ай Япъм и режисиран от Онур Сайлак. Снимките ще се проведат в град Асос, който се намира в южната част на Троя на брега на залива Едремит на Егейско море, на 20 км от Чанаккале, на 340 км от Истанбул.

Фунда съм я гледала в 2 сериала:''Карадайъ'' с Кенан Имирзалъоолу и Бергюзар Корел в главните роли(2014-2015 г) и в ''Кралицата на нощта'' с Мурат Йълдъръм(2016 г.).По-късно и в The Protector за Netfli с Чаатай Улосой.

Скрит текст:

Приятна почивка!

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 11:34 от Zlatina3

# 676
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добра, вечер, Злати!

Благодаря за информацията, относно проекта на Къванч! Дано да се случи! Не познавам хипотетичната му екранна партньорка. Късно се появих във форума. Ти си отдавана "тук" и знаеш много неща, а аз още се уча.

Скрит текст:
Утре започва големия екшън. Днес писах тестове за обучение на ученици в самостоятелна форма. Имам изпит. Дано не дойдат!!!

Лека нощ!

# 677
Здравей,Кате Hug !

...Новото от Туба сутринта....
Туба е добавила в историята към ИГ
Когато усетя магията на момента...
Днес тя беше толкова красива...

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456243415%2Fb9d37df3 … pl_wall_-63875573

🆕 Снимка, споделена от фен с надпис:
"Ето защо обичам неделята"

Безпроблемен ден и лека седмица!

# 678
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Пак съм по тъмните доби...

Скрит текст:
Изпитах само един ученик в училище, останалите не дойдоха. Прибрах се и сега привърших с онлайн часовете. Попълних си ел. дневник и започвам да пиша тук.

Благодаря ти за споделеното!

Скрит текст:
Из интервью.
Я спонтанный человек. Не знаю, что ждет меня в жизни, я только знаю, что буду продолжать делать то, что всегда чувствую в своем сердце.

Лека вечер с нежна целувка по рамото!

# 679
Добро утро,Кате Hug!

Скрит текст:
Наминавам набързо,че имам запазен час за фризьор.

нови снимки на Къванч

Желая ти ползотворен ден!

# 680
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър вечер, Злати!

Благодаря за споделеното! Прибрах се по късните доби...

Скрит текст:
И аз преди два дни се подстригах. Вече не приличам на Фреди Меркюри в ранния му период. След малко ще изляза да прибира котките.

Лека нощ!

# 681

Кате HugTwo HeartsKiss

Имаме нова снимка на красавицата ни...HeartHands Plus1
.....Туба е добавила в инстаграма си....
с надпис:#Нощ в Париж с красавица...Kiss
(снимката е направена от Хазел Левент )

....и още нещо пуснато  сутринта от Туба...
...красиво място от Париж....
Туба е добавила в инстастори и репост от Ирем Гюр,моделиерка,
която се занимава  с облеклото на актьорите в сериалите

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456243416%2F637bf0d7 … pl_wall_-63875573

колаж от Канти Hug

Ново имаме и с Къванч...Blue Heart
🆕 Finish пусна нова реклама.
Къванч също я сподели в  истории в IG

https://youtu.be/ci4iR1AxLLs

превод на репликите  на руски ез.
Скрит текст:
ПЕРЕВОД
- Вода будущего в опасности, мы должны использовать воду осторожно.
- Как дела Дамла?
- Я не Дамла, я Джемре.
- Ты маленькая капелька ( Дамла на турецком) Джемре.
- Аа, поняла. Ты тоже капля. Вообще-то каждый из нас это капля, не так ли?
- Да, и вместе, объединившись, мы можем превратиться в океан и спасти воду.
- Сейчас и вы можете добавить эмоджи капли рядом со своим именем в социальных сетях, чтобы привлечь внимание к важности вопросу воды. Затем отправьте сообщение аккаунту Yarının Suyu в инстаграм с текстом ‘Damla’ и начните защищать будущую воду с помощью 21 дневных миссий.
Объединившись капли становятся океаном.

Къванч в рекламата Finish  с победителката от Международната
математическа олимпиада Кумсал Джемре Бадем.

Надпис:''Да пестиш вода за утре и да станеш „капка“! ''Nature Droplet

Желая ти спокоен ден!

# 682
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати в началото на новия ден!

Минавам набързо...

Скрит текст:
До преди малко писах училищни простотии, а утре ще съм много ангажирана в училище. Затова пиша сега.

Лека нощ!.. или... Добро утро! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 683
Предиобеден привет!

Кате Hug,сутринта видях,че си писала по нощите! WinkTwo Hearts

От сутринта ....
Туба е добавила в инстасторито...

песента

https://youtu.be/E5o-6-TahXs

....От италианския Cosmopolitan....
6 причини да гледате "Червен Истанбул".
Дълго е за това поставям в скрит текс....
Скрит текст:
1. Стамбул покорит вас. Хрустальные небоскребы, виллы с видом на Босфор, древние мечети и новые районы в стадии строительства: Стамбул Озпетека -не только место встречи Востока с Западом, но и прошлое, которое дает путь к будущему. Короче говоря, увлекательное и многогранное место. Но в реальности это также город различных оттенков, напряженности, акций протеста, свободы в опасности, людей, бегущих от войны. Часть саундтрека фильма состоит из фонового шума королевского города.

2. Самая невозможная романтическая любовь. Известный режиссер консультируется с бывшим писателем, который живет в Лондоне, и просит приехать, чтобы помочь ему с написанием автобиографического романа. Так начинается Красный Стамбул. Но ты, как неисправимый романтик, сейчас не должен знать больше (спойлеры!). Есть все составляющие, которые окунут вас туда: невозможная любовь, постыдный секрет, безутешные страдания матери (да, моя мама всегда заставляет нас пролить слезу).

3. Есть также красивый и демонический. С этими лихорадочными глазами, длинными волосами, потрепанной кожаной куртке.... Хотя это может не заинтересовать вас (тут есть намек гей-тему, прим.ред.) Отметим персонаж Юсуфа- его образ создает ауру демона. Известно, что актер и модель Гюнсюр, который играет его, также играл главную роль в Хамаме у Озпетека ранее.

4. Вы узнаете, как говорить нет с дыханием стиля. Её зовут Неваль, она реставратор и роковая женщина фильма. Романтично красивая, с бархатными глазами оттенка грусти. Сыгранная красавицей Тубой Бюйюкюстюн, настоящей звездой в Турции, знающей как никто, как сказать нет обожающему ее человеку, не разбив его сердце. Возьмите на заметку!

5. Мысль выпить чаю на Босфоре заставит тебя влюбиться. Есть нечто более горячее в том, чтобы прихлебывать горячий чай на пароме, который пересекает Мраморное море ( как и Босфор), между полетами чаек и облаками, гонимыми ветром, в то время, как человек, который заставляет биться твое сердце (экс-писатель Орхан с темным прошлым, сыгранный актером Халитом Эргенчем, известным на родине), сидит рядом, слегка касаясь тебя как бы случайно плечом?

6. Есть диалог, который вас заинтересует. Она, открывая входную дверь: "Ты бежал по лестнице, пришел очень быстро." Он, вручая ей букет цветов: "Я не хотел, чтобы они завяли". Занавес.

Туба за сп. Marie Clair Turkey/2018г./

Нова...Болу. От ИГ на Къванч....

🆕 Снимките са направени от Зейнеп Унер, която ги сподели в своя IG с надпис:
„Снимките, които направих за 2 минути и обработих черно-бяло за 12 секунди, блокираха инстаграма ми, явно това е кратко признание за таланта ми на фотограф 🤪 Така че все пак“
15.02.2022 г.

Желая ти безпроблемен и успешен ден!

# 684
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добра вечер, Злати!

Днес се появявам малко по-рано... Благодаря за разкоша с прекрасните Къванч и Туба!

Скрит текст:
Много съм изморена. Присъствено, онлайн... отврат!!!  Ще изпукаме всички! Циганията няма спирка... Ескалираха до небето! Крещят, врещят, бягат по коридорите... трагедия... Не знам как ще я "караме"... Не знам дали ще оцелеем до края на учебната година.

Прекрасна Туба...

Очарователна Туба...

https://vk.com/video-63875573_456243274?t=18s

Лека и спокойна вечер!

# 685
Здравей,Кате Hug Two Hearts!

...от снощи...
Туба добави към Instagram историята си
Когато всички заспим, къде отиваме?
#Лека нощ🌙

инфо от Бирсен за сериала с Къванч...
Скрит текст:
Бирсен Алтунташ снова вспоминает проект "Если король проиграет". Утверждает, что он будет выходить на телеканале Star TV в новом сезоне и на главную роль хотят Кыванча Татлытуга.

Безпроблемен и спокоен ден ти желая!

# 686
  • гр. Върбица обл. Шумен
Здрасти, Злати!

Днес

Скрит текст:
си поспах доста. Времето при нас е слънчево, а магнолията почти цъфна. Дано не се застуди много, че миналата година се маноса. Изморена съм, а имам много работа, че от училищни екшъни спокойствие няма...

Скрит текст:
За кадром фильма «Узкое платье»

Сериалът зад кадър... Обичам го!

Слънчев ден!

# 687
Здравей,Кате Hug!

Новото от вчера...
Туба е добавила в инстастори #TubaBüyüküstün
#Hakankulturofficial

и с мениджърката си Ясемин Йозбудун

Туба добавила в инстастори ...

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456243460%2Fd6fdbf57 … pl_wall_-63875573

от снощи...
Скрит текст:
Сегодня состоялась фотосессия для мартовского номера журнала InStyle Turkey
Явно и Туба ще участва...

Приятна почивка!

# 688
  • гр. Върбица обл. Шумен
Предиобеден привет, Злати!

Благодаря ти за новостите около Туба, които си "донесла"! Радвам се за нея и дано я "видим" във фотосесията.

Скрит текст:
Почивката свършва, а хич не ми се ходи на училище... Много работа, голям стрес и умора. Явно съм одъртяла... Вече искам да съм пенсионерка... Не съм мислила, че ще го кажа... някога.

Очарователна Сюхан...

Скрит текст:
#CesurveGuzel #TubaBüyüküstün #KivancTatlitug
Моя любовь никуда не ушла, она стала ещё сильнее..

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК В СЕМЕЙСТВОТО, ЗЛАТИ!

Когато си тъжна и търсиш подкрепа,
той ще приседне тихо до теб.
С нежна милувка ще срине тъгата свирепа
и черния страх до болка нелеп.
Той ще е този, който вечно те чака,
без да пита "Къде?" и "Кога?".
Защото той е партньорът ти в брака.
Той е животът преди и сега.

Скрит текст:

Празничен ден ти желая!

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 14:32 от Екатерина Кузманова

# 689
Привет,Кате Hug!

Минавам набързо....

Скрит текст:
Днес ММ навършва 70 г. и ще празнуваме с децата в заведение на обяд.Очаквам дъщерята със зетя и внучката.

Скрит текст:
Новые фото.
Кыванч с мастером боевых искусств Муратом Казганом, его женой Жасмин и Беркджаном Акджаем.

Приятна почивка!

Общи условия

Активация на акаунт