Туба и Къванч в "Cesur ve Güzel"/"Искрите на отмъщението"/"Дръзки и красиви"-17 тема

• 34 001
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Кате Hug,привет!

Скрит текст:
Да видях отговора....

В края на епизода,след сватбата на Зехра и Каврук,Мави си направи тест и се оказа положителен,бременна е!
Елван също е бременна от Бора.

паралел...

Лек следобед! Two Hearts

# 76
  • гр. Върбица обл. Шумен
Закъснял следобеден привет, Злати!

Много благодаря за споделеното в развитието на събитията в поредната серия! Май бебета ще чакаме... дано!

Скрит текст:
Паднало ми е кръвното, а аз съм си хипертоничка. Откъде дойде, не знам. Спала съм до обяд и като се събудих бях дезориентирана. Колежката ми се обади по телефона, че така освестих. След малко ще се пробвам на велоаргометъра, за да се раздвижа.

Спокоен остатък от деня! Sparkling Heart

# 77

Кате Hug Two Hearts
Скрит текст:
И аз съм в същото положение с кръвното.Сутринта беше нормално,по обяд доста падна,пих айрян със сол и още не съм взела  хапчето за кръвно....

най-обсъжданите актриси  за изминалата седмица....

финалът на сериала е на 10 май..с 52 еп.

Спокоен следобед! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 78
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър ден, Злати!

Благодаря за информацията, която си споделила! Малко остава до края на сериала. Дано финалът да е с щастлив край!

Скрит текст:
От понеделник сме на работа присъствено и дистанционно. Пак ще тичам като изоглавена - в училище за 2,4,7,8,10 кл. и дистанционно вкъщи - 5 - 6 кл. Кошмарът продължава...

Лек ден! Flowers Hibiscus

# 79

Кате Hug Two Hearts
Скрит текст:
Сутринта имах запазен час за фризьор за да ми направят кичури.Бях до обяд.После дойде и сина.Сега ми остана време да намина.

от Туба сутринта в ИГ....
Скрит текст:
Туба добавила в инстастори #TubaBüyüküstün

Я была вдали от Инстаграм в течение нескольких дней, и я услышала, что вы связались с людьми моего окружения, и спросили, всё ли со мной в порядке ..
Я в порядке..) Вы знаете, мне просто иногда нужно немного отдохнуть от социальных сетей .. Вот и всё..
Доброе утро всем вам..

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456242255%2F84bea059 … pl_wall_-63875573

БГ превода на 47 епизод е готов,благодарение на Барисеа Flowers Hibiscus

1. https://disk.yandex.ru/d/z_KJAHii9-5-Tw
2. https://yadi.sk/d/z_KJAHii9-5-Tw
3. https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239288%2F2b9e86ff8bf3296106
4. https://drive.google.com/file/d/1S-DAViMwGeYtxTB0XL7O7MZFNlfPZap … /view?usp=sharing

Вчера пуснаха клип от фотосесията на Туба за сп. VogueTürkiye
Скрит текст:
Туба добавила в инстаграм #TubaBüyüküstün
И журнал VogueTürkiye

«Мы все играли в игры, когда были детьми... Мы верили в миры, о которых мы мечтали, но которые на самом деле не существовали. Я чувствую, что создаю такую игру, когда занимаюсь своей профессией, я думаю, что это моя самая любимая часть в ней» - сказала Туба Бюйюкюстюн. Открывая двери в мир мечты, в апрельском выпуске журнала VogueTürkiye 2021 года.
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456242254%2F4e752e53 … pl_wall_-63875573
гифчета на Канти Heart от видеото на фотосесията

нова снимка

Скрит текст:
🆕 Кыванч обновил свой инстаграм 🔥

Он катается на гоночной машине Caterham на автодроме Истанбул Парк (гоночная трасса в Стамбуле, которая используется для проведения гонки Формулы-1 Гран-при Турции.)

Также, он подписал видео названием песни Элвиса Пресли "🎙Blue Suede Shoes - Elvis Presley" и прикрепил хештег #caterhamcars (Caterham Cars — британский производитель спортивных автомобилей и автомобильных наборов, базирующийся в Катерхэме.)
https://vk.com/love_kivanc_tatlitug?z=video-39664475_456242572%2 … pl_wall_-39664475

Приятен следобед! Kiss

# 80
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, в слънчевия почти обед, Злати!

Скрит текст:
Пак се събудих късно. Обзела ме е сънната болест, явно... Ваканцията почти приключи и почва екшънът. Пак ще тичаме наляво и надясно, като изоглавени.

Изгледах серията, благодаря ти! Я, колко бебета очакваме... така е в Турция, децата там са национално богатство.

Ти как си?

Лек ден!  Hug

# 81
Добър ден!

Кате Hug,:wink:Simple Smile
Скрит текст:
Аз съм добре!Чудя се все още да си правя ли ваксина?ЛЛ ни се обади,ММ отказа за Астра Зенека.А от другите при нея няма.Трябва да се запишем в зелените коридори,тъй като от другите видове идва по-малко в РЗИ

Снимката,която си пуснала с надпис фрагман 48 еп. е някакъв колаж/фотошоп.Тя говори в епизода, че не иска дете,но предполагам няма да направи аборт след като разбра,че е бременна.

Ето фрагмана за 48 еп. с бг.субт.,от снощи...

Приятен петък! Flowers HibiscusKiss

# 82
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Благодаря за поясненията покрай събитията, които очакваме в следващата серия! Дано не стане нещо страшно от страна на бившия на Мави и дядото.

Скрит текст:
Почивката свърши. От понеделник отново съм на "пангара".

Спокоен слънчев следобед! Hug

# 83
Кате Hug,привет!

Пуснала си част от новите снимки за 48 еп.,както и колаж на всички!

всички снимки на клип

ето и озета на руски ез.
Скрит текст:
Краткое содержание 48 серии

Мави, узнав, что беременна, оказывается перед большой дилеммой. Ее прошлые страхи и боль не дают ей держаться за будущее и рождение ребенка. С другой стороны, после свадьбы в особняке из-за Халисе разразится шторм, который приведёт к тому, что с шагом, предпринятым Санджаром, изменится весь порядок в особняке.

Седат и Гювен работают над тем, чтобы ничего не упустить при реализации их новых планов. Мави не подозревает о готовящейся для неё ловушке и сгорает в аду собственной нерешительности. Она понимает, что будет совсем нелегко противостоять в этой теме Санджару, но главное - будет чувствовать себя беспомощной перед Мелек. Санджар изо всех сил пытается защитить своих любимых людей, но будет практически раздавлен сначала новостями про пристань для яхт, а затем и получив известие от матери.

В то время как Эльван потихоньку разочаровывается в Боре, женщина, с которой она познакомится, заставит ее усомниться в себе и изменить точку зрения. Яхья же продолжает бороться за Эльван и предпринимает неожиданные попытки. Их мир вот-вот изменится с неожиданной горькой новостью.

Халисе, увидев, что ее усилия не дают результата, отправляется к Седату и Гювену. А Мави окажется перед дверью клиники, приняв решение, которое окажет существенное влияние на ее отношения с Санджаром и Мелек.

Скрит текст:
Кыванч Татлытуг накануне посетил клинику в Левенте. Актёр пробыл в клинике около трех часов, где он принял витаминные добавки. Узнав, что у порога его поджидают репортеры, актёр всячески старался избегать провокационных вопросов по поводу инцидента, случившегося на прошлой неделе во время празднования Дня рождения актрисы Озге Озпиринчджи. Знаменитый актёр, который подогнал свой мотоцикл к боковой двери, также оставил у главного входа свой автомобиль. Татлытуг создал видимость, что он собирался сесть в свою машину, но сам вскочил на мотоцикл и попытался скрыться от репортеров на проезжей части моста.

Перевод специально для группы: https://vk.com/love_kivanc_tatlitug

Приятен слънчев следобед.

# 84
  • гр. Върбица обл. Шумен
Предиобеден привет, Злати!

Благодаря за споделеното! Прочетох всичко. Малко се притеснявам за финала... Дано не го превърнат в някакъв апокалипсис. Нямам нагласата за раздели, смърт и подобни гадости...

Скрит текст:
От утре започва моят екшън - в училище, вкъщи, тичане, връщане, пак тичане... дано да имаме сили, за да приключим тази калпава учебна година.

Приятен ден! Flowers Hibiscus

# 85
Кате Hug,привет!

Скрит текст:
Днес е слънчево и излязохме на разходка с ММ.После пазарувах необходимото,обядвахме и за това сега наминавам!Знаеш моя ред какъв е! Simple Smile А ти почивай,че от утре те очаква екшъна!
Ох,дано отмине до есента,да няма толкова заразени!Внучката нали ще е първокласничка за това.Малкия ще направи 2 г.!Дъщерята ще го даде на ясли,ще започне да боледува.Ако и каката е в къщи за онлайн обучение ще й е трудно.Ще иска аз да отида,а ММ не му се стои там за много дни.

Вчера не пуснаха 2 фрагман,очаквам го днес.
Надявам се на щастлив финал.Лошите ще си получат заслуженото.

снощи имало акция в ТТ....
в много страни са били в тренда ...Туба/Мави....Енгин/Санджар...както и името на сериала

Скрит текст:

нова снимка на Къванч ....

Приятен следобед! Two HeartsFlowers Cherry BlossomFlowers Four Leaf Clover

# 86
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Благодаря за информацията! Дано да ни спретнат щастлив финал. Безкрайно се надявам!

Скрит текст:
Пиша ти от училище в един промеждутък, защото очаквам следващия си час след малко.

Приятен слънчев ден! Hug

# 87
Добър ден!

Кате HugTwo Hearts
Скрит текст:
И аз наминавам набързо.Снощи ми се вдигна кръвното за кратко и докато  го сваля и заспя стана в малките часове.Днес ми е едно вяло,отпуснато,а трябва да ходя следобед на ЛЛ за рецептите с намаление за месечните хапчета за кръвното.

Довечера е новия епизод.Да видим какво ще стане!

пуснаха новия плакат за сериала ни за  MIPCOM....
От днес до 16 април е международния пазар за продажба на сериали ...

а този е същия,но с надпис на турски ез.

Къванч се намира в гр. Къркларели/Лозенград...близо е до Б-я в Странджа планина
Скрит текст:
Знам че градът е на 40 км. от границата на Б-я и още 70 км до Бургас...Simple Smile
Скрит текст:
🆕 Из инстасторис Башак Дизер.
Кыванч и Генч 💛
Кемпинг Longosphere Glamping в городе Кыркларели.

и още...
Скрит текст:
🆕 Кыванч с поклонницей.
Подпись к фото: "Помимо того, что он талантлив, он ещё и скромный."

Кыванч и Башак в компании Озге Озпиринчджи и Бурака Ямантюрка находятся в кемпинге Longosphere Glamping в городе Кыркларели.

Приятен следобед и лека седмица! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 88
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър ден, Злати!

Скрит текст:
Прибрах се за кратко, забравих си компютъра... Пиша в малкото време, което ми остава до присъствените ми часове, които са 5 с един "свободен".

Благодаря за изчерпателната информация! Много ми беше полезна.

Приятен ден! Flowers Hibiscus

# 89
Добър ден! Nature High Brightness

Кате HugHeartpulseKiss

Туба от сутринта в сторито ...
-Добро утро на всички!

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456242280%2F75b094fe … pl_wall_-63875573

песента...

Приятен ден! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт