Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 657
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 845
В нашия Лидл не беше много претъпкано.
Да похваля клиентската линия - писали са ми да ги препоръчвам, затова ги споменавам - дадоха ми купон за 3 лв, заради чипса (и може би заради отсъствието на гевреците) Simple Smile

П.п. диамантеният гоблен е забавен, бих си взела още един, ако имаше, въпреки че не знам как ще го съхранявам после. Жалко, че бяха толкова малко.

# 1 846
  • София
Здравейте!
Извинявам се, ако е питано преди: до притежателите на парочистачка от ЛИДЛ (голямата): нормално ли е в началото при загряване да дрънчи? Чува се изпомпването от помпата сякаш. Изчаках една минута но не пуска пара.

# 1 847
  • Sofia
Свършва света , хора! Свършва!
.. Ходих сабахлям да отметна задачи и викам тъй и тъй съм с колата да мина през Кауфланд и Лидл.. работиха всички каси и имаше много хора. Взех ябълки.. намаленията- тъжна работа.
Аха... ние до Ф мръднахме...  По някое време ще идем и до Лидл-а за мляко и хляб.
Най-лошото е, че вече го минахме това и поука няма... все същата овча работа.

# 1 848
Здравейте!
Извинявам се, ако е питано преди: до притежателите на парочистачка от ЛИДЛ (голямата): нормално ли е в началото при загряване да дрънчи? Чува се изпомпването от помпата сякаш. Изчаках една минута но не пуска пара.
Чува се леко бръмчене, като загрее (може и над 1 минута да е), светва съответната лапичка и пуска пара.

# 1 849
На касата се извъртях там, където се слага стоката , когато я маркира касиерката и си прибирам нещата, докато ми ги подава. И до мен една жена, следващия клиент. Все едно тя ще ми плаща нещата.. касиерката ѝ каза следващия път ако може да си чака реда на правилна дистанция.

# 1 850
Преди малко от плика се изтърколи една леко загнила ябълка .
Не бях ги заглеждала . Ще ида да направя щателна проверка.
Имам едно ходене за сметана за готвене . Но може да пропусна .

# 1 851
При нас пликовете бяха пълни с набити ябълки. Няма да издържат дълго.

# 1 852
  • Варна
Ползвате ли универсалната подправка от първа страница на брошурата? Тази със сушените зеленчуци. Допада ли ви? Взех за пръв път и сложих в ориз със спанак, но не усетих някакъв кой знае какъв изявен вкус.
Взех и сърчица. За тях планът ми е или на скара като шишчета, или със зеленчуци в тиган. Да видим кое ще надделее.
Заредих и от намалената сметана, с идеята, че ще е по-малко калорична като сос в ядене.
Посещаемостта като за събота на обяд беше обичайна, много хора нямаше.

# 1 853
Ползвате ли универсалната подправка от първа страница на брошурата? Тази със сушените зеленчуци. Допада ли ви? Взех за пръв път и сложих в ориз със спанак, но не усетих някакъв кой знае какъв изявен вкус.

Не ми харесва.

# 1 854
Погледнах съдържанието, около половината (да не беше и повече) е сол, няма как да има изявен вкус на нещо ароматно.

# 1 855
Сменили са състава на голямата ролка к.х.
По-мека за ръцете, но по-късаща се.
Старата беше стрихава на допир, но пък жилава някак, не ставаше на каша щато попия вода с нея.
Новата...хм...трябва да накатя два листа, за да забърша около кафе машината да речем.
Не знам доволна ли съм, разочарована ли. Май второто.
Ето фотка..в дясно с шарките е новата, днес купена. В ляво старата.

# 1 856
Жалко . Точно скоро смятах да я сменям.
Ще си остана с тази ,която съм .

# 1 857
  • Sofia
Новата хартия би ме разочаровала явно... да сме еко ще се окаже бая неудобно изглежда... Ама всичко е въпрос на навик де, с хубавото лесно се свиква, с неприятното по-трудно, ама все се свиква.
    Не знам и аз, може и по съботно да изглеждаше сега в Лидл, ама си имаше народ и бяха бая пълни количките. Нали сме на изхода тук може и да си е обичайно, ако са се дошли на седмичен пазар и владайците...
    Аз цяла седмица забравям да взема горчица и сега едва събрах 3 бурканчета, малко повече имаше от пълнозърнестата.
И олиото поскъпнало повсеместно, това на РС от 2.60  е 3.09лв сега. А пък във Ф нямаше на тази цена, все нагоре бяха.

# 1 858
Аз затова купих две бутилки от промоционалното . Инак бях  с идеята за една . Но като видях цената и награбих две .
В количките имаше по стекове .
Аз не обичам да се запасявам . И затова на инат купувам по едно - рядко две неща.
А тази хартия така си я харесвах . Яд ме е че преди два месеца купих една друга да пробвам . Икономична е за мен и вече май станаха три месеца , а не два . Но лидълската ми харесваше повече .
И една друга , но нея не намирам никъде .

# 1 859
А, горчица взехме ние още пон-вт. Сипвам я в шише от стара горчица, че трябва да се църка по хотдозите.

Новата к.х става за сополи . Със старата ще ти се ошкури носа одмъ.

Общи условия

Активация на акаунт