Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 614
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 905
Този серен диоксид не ви ли притеснява
Цитат
Серен диоксид, SO2, е безцветен, отровен, токсичен, корозионно активен, незапалим, втечнен газ с остър мирис.

Приложения
Чистият серен диоксид се използва:

като компонент в проверовъчни газови смеси за системи за мониторинг на околната среда
    в газови смеси за промишлена хигиена
    в различни химични реакции.
Ползва се като антиоксидант, консервант. Има си дозировки. Ползва се главно за предпазване на плодове и зелвнчуци от развала, както и във винопроизводството - там си има други норми, според вида вино. Отделя се с урината, не остава в организма.
По принцип ако не си алергичен няма проблем. Пише на етикетите - като сулфит е отбелязан.
Подправката ползвам вместо сол като готвя.
Иначе купувам 100% сушени зеленчуци, на Биосет има голям пакет, ама не и в Лидъл.

# 1 906
Да питам за платната за рисуване, само в комплект ралични размери ли има?
Има ли единични бройки от различните размери?

# 1 907
Платната и картоните за рисуване по принцип са комплекти, освен най-големите размери.
Вчера не видях дали има неща от акция Чисто, защото отидох само заради намаленията и разгледах основно покрай кошовете.

# 1 908
PeacockLove в четвъртък имаше патрулка на кръстовището на пешеходната зона до техникума. Имат някаква акция сега.
На паркинга не съм виждала да санкционират. Ненавиждам като видя спрели успоредно до фасадата или витрините на магазина при свободни места на паркинга. И колчета с диаметър 25см сигурно им сложиха и пак спират. И гвоздеят е като спрат трима на две места "майки с деца".

# 1 909
  • Sofia
У наше "село" не съм виждала проблеми на паркинга. Пред входа винаги има много място, паркоместа и коли няма.
А места за "майки с деца" изобщо не съм забелязала. Иначе неотдавна се увеличиха местата, щото приобщиха малко място към паркинга.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 10:53 от Morena

# 1 910
При нас ако може с колата да влязат в магазина ще го направят.

# 1 911
  • София
Ох, паркирането, не ми се говори просто. Шофьор съм, но да паркирам на входа на магазина.... Не ми се говори, питам само охраната за какво е там, за красота ли, едва ли?!

# 1 912
  • Асеновград
Снощи пуснах в анкетата отзив за паркирането, но не очаквам да има каквато и да е реакция в положителна посока. Преди бях пуснала оплакване за липса на стока и опит да не приемат уред в гаранция за ремонт и единствената реакция, беше че една от служителките си позволи да ме попита дали аз съм се оплакала от тях. Без да се обиждат пишещите тук и много полезни за темата служителки, но това показва лош мениджмънт и явно на места служителите не спазват никакви правила. Все по често се случва да правят физиономии и забележки когато се връщат нехранителни стоки, или да отказват да приемат неща за ремонт с обяснението че цената им не била висока. Това е мое наблюдение на ситуации докато чакаме на каса да платим. Тоест самите служители пренебрегват установени политики на магазина.
Ябълките са много хубави, мисля да взема още днес ако има.

# 1 913
Ако служител си позволява такава реакция е лош мениджмънт на съответния филиал, още повече и при положение, че има и пуснато оплакване за това.
Случвало ми се е да връщам стоки, не съм имала проблем с това във филиала, в който пазарувам.

Вземали ли сте скоро от насипния боб, харесва ли ви?
От пилешките филета с корнфлейкс не съм очарована.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 12:10 от fenyx

# 1 914
Веднъж ми се случи да откажат приемане на рекламация с оправданието, че било почивен ден. Трябвало да се върна в работен. Не съм се оплаквала, но повече не се повтори Simple Smile
Втори път за обувки аха да откажат, но им напомних, че има обща гаранция от 2г. - бяха минали 3-те месеца. Отделно бях питала на националния телефон биха ли приели такъв артикул за рекламация.

# 1 915
Днес правих застраховка към SDI, служителката се затрудни с тези 10% отстъпка, на които имаме право по програмата Лидл плюс. За първи път правеше такава, звъня, пита...
Стана де.

# 1 916
  • Русе / Банско
Здравейте , някой да е правил солен киш с ронливото тесто
с това тесто дали ще се получи Yum благодаря
Код:

# 1 917
Моята консултантка вчера беше много в час.
Веднага сметна .

# 1 918
Днес правих застраховка към SDI, служителката се затрудни с тези 10% отстъпка, на които имаме право по програмата Лидл плюс. За първи път правеше такава, звъня, пита...
Стана де.
Само 10% отстъпка ли ти направиха? В приложението пише 20%. Thinking

# 1 919
Попълвам анкета сега и попадам на въпрос дали съм била доволна от чистота на тоалентана за клиенти?!?! Къде, по дяволите, има такава тоалетна? В тези  3-4 фелиала във Варна, на които съм ходила няма такова нещо!!!
Абе, тези са големи шегаджии!

Общи условия

Активация на акаунт